Randíte ako slobodná matka?
Ahojte.
Mam 5 rocneho synceka. Som slobodna matka, mam vlastne byvanie, pracu, 33rokov, chodim cvicit, staram sa o seba, o syna, domacnost. Mam v hlave poriadok a viem co chcem, nechcem, co od chlapa cakam, co mu nebudem tolerovat.
Ex bol alkoholik zomrel, ked mal syncek 2roky a odvtedy som sama.
Nesnazim sa velmi randit. Parkrat som mala nejake stretka s muzmi, napriklad z posilky ma oslovil chlap, ci dame kavu. Niekolkokrat sme sa stretli, chvilu mi pisal, ale potom sa uz neozval. Okej asi stratil zaujem. Alebo ho vystrasila slobodna matka a cudzie dieta. Stalo sa mi to este asi dvakrat. Neviem, co robim, ze ma muzi vzdy ghostnu😀
Momentalne sa stretavam s fajn chlapom, myslim, ze ma zaujem, mozno by bolo aj pre syna dobre, ak by mal muzsky vzor. Ako to “nepokazit”?
Vzdy chlapovi poviem, ze mam syna. Je mojou sucastou, ak ma nejaky bude chciet, tak musi mat rad aj moje dieta. Inak budem radsej sama. Nechcem nejake ulety, nebudem chlapom poskytovat ani sexualne sluzby, ani priatelstvo s vyhodami.
Som narocna, ak chcem normalny vztah?
Ako randite s detmi?
Pre Teba je to tvoj syn a tvoja súčasť. Pre cudzích mužov je to výdavok navyše, vždy prítomná otrava, nepodarený fagan, nežiadany prívesok. Proste niekto, vďaka komu budú vaše spoločné chvíle vždy komplikované. A rozumný muž to vie vyhodnotiť dopredu, čo je vždy lepšie ako keby šiel bezhlavo do vzťahu a potom by nastali problémy. Neraz tu také ženy píšu a ľutujú, že išli do ďalšieho vzťahu a ďalšieho dieťaťa, pretože nová rodina nefunguje a dôvodom je zlý vzťah muža a cudzieho dieťaťa.
Akceptuj, že mnohí muži cudzie dieťa nechcú, najmä takí, ktoré ešte nemajú vlastné. Niektorým to však nevadí. Musíš hľadať dlhšie.
Nie si narocna, len musis dlhsie hladat toho praveho. A, ano, s dietatom je to tazsie, to si klamat nebudeme, ale nie je to nerealne.
Ano, aj mne to pride, ze bezdetnym chlapom moje dieta vadi. Chceli by “len” mna, bez zavazkov ale to sa neda. Budem teda trpezliva, dalsie dietatko by som mozno aj chcela ale so spravnym muzom
Ano, aj mne to pride, ze bezdetnym chlapom moje dieta vadi. Chceli by “len” mna, bez zavazkov ale to sa neda. Budem teda trpezliva, dalsie dietatko by som mozno aj chcela ale so spravnym muzom
@anonym_autor Povzbudim ta. Moj manzel moje dieta berie ako nase, a aj ono jeho vnima ako otca. Od zaciatku nas bral ako "balik".
@anonym_autor a ja ti zas poviem, ze ak muz zenu naozaj chce, berie ju aj s dietatom.
@anonym_autor Robíš to dobre. To, že chlapi "vypadávajú", je dobre. Prirodzená selekcia. Radšej nech sa odstrihne skôr ako Ti zničiť život.
Správaj sa aj naďalej takisto- buď prirodzena a nič netaj. Ten pravý sa nájde a potom pochopíš, prečo Ti všetky predchádzajúce vzťahy nevyšli.
Držím palce!
Ja zas hľadám partnerku iba s dostatkom/deťmi.Bezdetná nevie,čo obnáša život s deťmi a viem,že by to nešlo.Ale najhoršie je,že neviem nájsť ani s deťmi takú,ktorá by mala záujem.A to som normálny chlap ktorý má stabilný príjem a venuje sa iba rodine a práci.Takze držím tebe a aj sebe palce 😉
@anonym_47f24a
@anonym_autor
Nech sa páči, zoznámte sa. 😍
Ja zas hľadám partnerku iba s dostatkom/deťmi.Bezdetná nevie,čo obnáša život s deťmi a viem,že by to nešlo.Ale najhoršie je,že neviem nájsť ani s deťmi takú,ktorá by mala záujem.A to som normálny chlap ktorý má stabilný príjem a venuje sa iba rodine a práci.Takze držím tebe a aj sebe palce 😉
@anonym_4da701 aj ja si to myslim, ak chce len mna ide mu zvacsa len o chvilkove postelne radovanky, ktore neponukam. Na to je x zien bez zavazkov.
@anonym_47f24a Drzim prsty🙃
@anonym_autor Povzbudim ta. Moj manzel moje dieta berie ako nase, a aj ono jeho vnima ako otca. Od zaciatku nas bral ako "balik".
@mandzula to by som si aj ja priala. Dakujem ❤️
@anonym_4da701 aj ja si to myslim, ak chce len mna ide mu zvacsa len o chvilkove postelne radovanky, ktore neponukam. Na to je x zien bez zavazkov.
@anonym_47f24a Drzim prsty🙃
@anonym_autor veď toto,takéto chvíľkové užívanie si už nie je pre rodičov...
Ďakujem za povzbudenie,držím palce aj tebe 😉
Ahij vies co ja mam za problem taky ze som 6 r s manzelkou a povedala mi ze ma nemiluje co dalej s tym
Ahij vies co ja mam za problem taky ze som 6 r s manzelkou a povedala mi ze ma nemiluje co dalej s tym
@enrice rozvod?
To od vela vecí záleží. Musí sa tebe páčiť, musí tolerovať tvoje dieťa, zároveň nechceš ďalšie (s ním) či hej? Jeden kamarát starší (30+) sa stretáva len so slobodnými mamičkami, lebo v jeho vekovej kategórii, už bezdetné proste niesu. Ale on sám má detinskú povahu, a keď randí, tak si s tým dieťaťom viac rozumie, ako s jeho mamou. Ale ženy to zase nemajú rady, že v podstate miesto partnera, majú akoby ďalšie dieťa. Čo na to hovoríš ty?
Bola som slobodná matka so 6 týždňovým novorodencom s ktorým som išla na poradňu . V poliklinike schody do neba, tak som poprosila prvého mladého muža ktorý išiel okolo či by mi nepomohol s kočárom. Pomohol mi. O mesiac som ho stretla zas na poliklinike , čakal tam s nejakým starším pánom na ambulancii chirurgie . A takto sme na seba narážali hlavne na tej poliklinike , sme tam sme sa stretli na ulici. Keď mal malý rok , mal teploty a stála som s ním celá spotená v lekárni a čakala v rade na lieky na predpis. Malý horel , mrnkal a on tam práve vyberal lieky pre niekoho. Vybral lieky za mňa a odviezol ma domov. V aute zistil že som sama so synom , žijem v jednoizbovom byte a volám sa XY. Zo slušnosti som ho pozvala na kávu niekedy nabudúce . O dva týždne mi zazvonil . A už to nejak tak samo išlo . Sme spolu už 12 rokov, z toho 8 rokov manželia máme ďalšie dve deti spolu . K môjmu synovi sa chová ako k vlastnému a aj tak ku nemu pristupuje. Niekedy netreba hľadať chlapov v posilovni, baroch alebo na rôznych stretkách záujmových skupín . Často to takto život zariadi .

Ahoj, z vlastnej skúsenosti píšem, je lepšie nájsť si niekoho, kto už dieťa má. Veľakrát sa mi potvrdilo, že chlapi nemajú záujem o cudzie dieťa, možno som mala len ja túto skúsenosť, neviem, ale lepšie je, ak chlap dieťa už má. Ak som si predtým už aj našla nejakého, ktotý dieťa nemal a moje akceptoval, vyžadoval aj keď nie priamo po mne, aby sme mali aj spoločné a ja ďalšie už nechcem mať. 😕 takže teraz som spokojná s priateľom, ktorý dieťa už má a sme spolu už 2 roky. 😁