icon

Rozchod a depka

jazminka80
14. jún 2015

Ahojte maminky nikdy som neverila že raz budem o svojich problemoch písat na net ale ja žial nikoho nemám.Moj život sa nedavno cca pred tyzdnom zrutil.Snivala som o velkej peknej rodine ktoru som aj mala-žial do našho života vstupila tretia osoba a moj manžel ma nechal.Viete viem že nie som prva ani posledna no neviem to prekonat...a da sa to vobec?Prešli ste si tym niektora?Mate doma lasku,všetko klape a zrazu sa vam pred ocami partner meni.Už mu nie ste dost dobra...a ked sa s nim snazim rozpravat nechce.Vraj sa uz odmiloval po siedmych rokoch a potrebuje žit.Viete vsetko by bolo ok ale mame dvojicky, dievcatka a jedneho syna Klepu sa mi ruky aj ked to pisem ale....mam pocit že je koniec.Všetkemu.Celemu mojmu životu.Všetci vravia-drz sa kvoli detom.Ano drzim sa neukazujem im svoj smutok ale....Citala som vela clankov o fazach rozchodu a tak...Mam 34 rokov a svet sa mi zrutil.Viete ak nie deti asi by som si aj ublizila ja ho nenormalne milujem.Prestahovali sme sa kvoli nemu na dedinu do velkeho domu.Nikoho tu nepoznam.Som zufalá....bol to posledny človek od ktoreho by som tento podraz čakala.A deti tiez...vzdy s pytaju kde je ocko,a ja sa len vyhovaram.....ako dlho to boli???kedy to prejde??Uzavrela som sa do seba.Všade vidím jeho všetko mi ho pripomina.On ma teraz tu novu chodia na vylety a tak,uživa si.....Ak je s nou stastny ok neberem mu to.Priznam sa som v hroznom šoku a strachu.Tak velmi boli vidiet ho stastneho s inou :((A taktiez to ze mu vobec nechybam....Dostanem sa z toho niekedy?

Strana
z3
mamulka211
21. júl 2015

@mircalla to su tie take zzenstile tipy, ktore ako hovoris same neziju v plnohodnotnom vztahu lebo si vztahy vzdy nejako takto znehodnotia, takymto zmyslanim, su zamerani na svoje ego, ako su oni stredobod vesmiru a ako sa z nich zeny musia po..at...no proste nic moc 🙂

mircalla
21. júl 2015

@mamulka211 podla mna su to taki dost skrachovanci a aspon tu maju pocit, ze im niekto nacuva....ale tak budiz....

sklamanakanya
23. júl 2015

Páči sa mi ako sa debata @sorlk rozvinula v téme ženy, ktorá chcela asi len podporu. Ja súhlasím s tým, že to čo písal je fakt pravda a tak to ide v reálnom živote. Akurát na to treba trošku čas.
@jazminka80 to že sa trápiš, chápe každá. Zostať sama s deťmi je hajzlovstvo od manžela. Všetko sa dá riešiť ešte pred neverou. Kadopádne začať žiť inak, robiť čo si nemohla a tiež sa poobzerať po nejakom ,,kamarátovi" nie je na škodu. Ver mi....to čo potrebuješ je nový vietor do plachiet, nová vôňa každodenného dňa.
S tou pomstou moc nesúhlasím, padla by si o level nižšie. Nerob to z pomsty že sa necháš pretiahnuť nejakým týpkom len aby sa to ten tvoj dozvedel.

pavlina7
12. aug 2015

@sorlk som sa pobavila. po dlhej dobe.

pavlina7
12. aug 2015

@jazminka80 uplne ta chapem, treba vydrzat uz len kvoli detom. Som na tom presne ako ty. Sama s dietatom, byvali je treraz s milenkou, s kt. cakaju dieta. To som sa dozvedela len nedavno az ked sa somnou rozisiel. :( Mala som ho rada a este stale mam, no odpustit uz neviem. Taky podraz sa neda, slubotechna ako sa o nas postara skoncila u niekoho ineho. Snazim sa ist dalej uz len kvoli dietatu, kt. ma potrebuje.

gabyvt
19. aug 2015

@jazminka80 máš moju podporu, úplne ťa chápem, preto že ja prežívam niečo podobné. Ostala som sama s deťmi, ale snažím sa opäť postaviť na nohy a žiť len pre nich. Aj keď teraz máme pocit, že sa nám zrútil svet, že už nedokážeme žiť tak ako predtým, musíme veriť, že čas zahojí naše rany a naše deti nás uvidia opäť šťastné a usmiate.

sponqa
18. sep 2015
Strana
z3