Divné správanie po rozchode

undercoverko
4. aug 2022

Zdravim, chcel by som sa opytat zien ohladne nazoru na moju problematiku..

Po skoro 2 rocnom vztahu, doslo ku koncu.. zo strany mojej priatelky..
long story short - vztah ktory nikto necakal prekvitol do spoluzitia, ktore si myslim ze bolo celkom super pretoze sme si rozumeli.. nieje to nazor len z mojej perspektivy, ale aj z jej a taktiez nasho okolia a priatelky samotnej ktora ma este par tyzdnov resp. par dni pred rozchodom prezentovala ako lasku jej zivota, vzivote tak nikoho nemilovala, apelovala na zasnuby, spolocnu buducnost a taktiez na prirastok, citujem aby si ma poistila skrz toho ako si rozumieme a ako nam je dobre.. Samozrejme ze tam boli hadky, ale kde niesu.. vacsinou skrz ziarlivost z jej strany, popr. moju vybusnu povahu ked som nevedel spracovat iste veci a potreboval som vychladnut.. zo zaciatku som casto apeloval na rozchod, skrz toho ze si zobrala ista pochybnosti z predosleho vztahu a neverila mi, tak to aj prezentovala..
Ked bola psychicky natom zle vzdy som prinej stal, dal jej strechu nad hlavou, po rokoch lenosenia sa rozhybal a doslova ju obskakoval, coz mi nerobi problem lebo mam cloveka rad tak mu dam aj modre z neba

Samotny problem prisiel prichodom novych ludi do jej zivota, z coho som bol podstate rad pretoze stare znamosti mali svoje problemi a svoje zivoty..

Aby som tu nerozpisoval litanie, ako nahle sa jej otvorili ine moznosti videl som nanej resp. som citil niekde vzadu v hlave ze sa nieco deje ale nevedel som povedat co pretoze nerobila specificky veci inak, len nieco mi nesedelo..

Zaver prisiel ked sla von sa bavit, neozvala sa celu noc a ked som zistil ze sa kolo nej niekto motal a vybuchol som skrz toho ze ten niekto je znama firma z jej minulosti, otocila to namna ze dnes mi vadi jeden, a o mesiac 50ti to budu.. podotykam nikdy som ju neobmedzoval, mohla robit co chcela..

Nasledne prisiel skrat stretli sme sa povedala mi jedine ze ma miluje a jedine co ju drzi je to ze nevie ci jej nebudem chybat.. podotykam tyzden predtym mi vravela ked som niekam siel ze ma miluje a nech neurobim nic zle pretoze si mam uvedomit co mam doma, posielala mi nase spolocne fotky..

Dovod rozchodu mi povedala ze si uvedomila ze poslednu dobu nieje stastna, malo jej vravim ze je pekna a ked ide niekde kazdy jej to vravi, chyba jej vasen a pri vstyku ze mame casto problem ze nasledne ma mikozu..

Kedze som dospely chlap ktory chce riesit veci a nie ich zahadzovat tak som povedal ze podme to vyriesit; objednal som sa k urologovy, aby to nepretrvavalo, podme riesit ostatne veci a ona nato reagovala ze ona sa uz rozhodla

Mali sme spolocne plany na leto, tesil som sa ze jej doprajem konecne poriadny komfort.. dovolenka atd kedze sme kvoli korone poriadne nikam nechodili.

Nasledne po rozchode 2 dni nato uz sa stretava s novymi chlapmi, pridava fotky ako je stastna vysmiata, uziva si zivot akoby zila s tyranom co ju bil a podvadzal, pritom som nebol najlepsi ale chcel som vylepsit aj ostatne veci.. nikto neni dokonaly.. snazil som sa jej dopriat pocit domova, lasky atd

Jedine co neviem pochopit a naco chcem vysvetlenie je to ze ako je mozne ze jeden den mi basni ako ma miluje, taktiez aj mojej rodine a fyzicky na druhy den uplny prepinak a nechce ma pomaly ani vidiet a tvari sa akoby sme sa stretavali len tyzden ze vobec niesom vyznamy..
Popravde rozchod ako taky ma netrapi az tak ako samotna empatia po tom konci, a tu sa nebavime otom ze presiel mesiac, ale fyzicky po dvoch dnoch vyhladava pozornost inych a sprava sa ako uplne ina osoba.. vobec neberie ohlad namna, vie ze sa trapim a jedina odpoved od nej mojim znamim je ta ze ci sa teraz ma skryvat :D neviem comu to mam pripisat a kedze sa povazujem za inteligentneho cloveka hladam v tom nejake logicke vysvetlenie.. nepoviem kebyze to opadava mesiacmi, aj ked sme sa poslednu dobu par krat chytili na hluposti ale nasledne sme sa udobrili, vybozkali a bolo dobre

tosomja
4. aug 2022

@undercoverko skrz toho, že si jej vytykal muža točiaceho sa okolo nej, ti dala stopku. Jej to vyhovuje a buď rád, že to ukončila ona, lebo ty by si to asi neurobil. V tom prípade už nemusí skrývať svoju " osobnosť" a môže sa verejne prezentovať, aká naozaj je. 🤔

undercoverko
autor
4. aug 2022

@tosomja Prezentovala to tak ze on zanou doliezal a ze ona sa snim nebavila vraj ze jej neverim skrz toho ze “skoro 2 roky mi sedela doma na riti” mam svoje pobehane, viem ako to funguje a kebyze mu povedala slusne ze nema zaujem neverim zeby sa strapnoval kedze viem ake ma ego.. ale asi mas pravdu

asocial
4. aug 2022

@undercoverko nezrela baba, ktora este nie je zrela na vazny vztah. Neries to, uzavri tuto kapitolu.

katkami123
4. aug 2022

Na demotivácii je o tom dobrý citát - “Nik nie je lepší životný motivátor ako žena po rozchode.” Nič si z toho nerob, ona ti naschval hra na nervy, vie, že to vidíš. 🙂 každá druhá vtedy dáva fotky ako si užíva život a k ním trápne motivačne citáty.

katkami123
4. aug 2022
undercoverko
autor
4. aug 2022

@katkami123 akoze vsetko by som chapal ze chce robit zle, ale nic som jej neurobil ona poslala mna prec hahahaha toje na hlavu cele

katkami123
4. aug 2022

@undercoverko
Otvor šampanské a buď rad, že si sa zbavil takej sebestrednej ženy. Jej ego teraz neberie, že sa jej nevtieras do zadku, to je cele. Ono ja sim veľa krát až po rozchode zistila s akými blbcami som to vlastne chodila. Vtedy sa už nemuseli toľko pretvarovať a hrať na chrumkavých a ukázali svoju pravú tvar v plnej krase. Zajdi do fitka, riadne to vycvičiť, vyplavia sa ti endorfíny . A časom nájdeš druhu, keď toto spracuješ.

katkami123
4. aug 2022

Nechceš si ju bloknut aspoň na pol roka? Zíde z oci, zíde z mysle. Ja si myslím, ze teraz sú tie rozchody o dosť bolestivejšie kvôli sociálnym sieťam, kde sa bývalí navzájom sledujú. Ja viem, že zvedavosť nepustí, ale tažko sa ti bude zabúdať, keď budeš vedieť o každom jej kroku, zbytocne ti to bude robiť zle.

undercoverko
autor
4. aug 2022

@katkami123 to aj robim, nevadi pozeram ze este vela veci ma prekvapi v zivote.. dakujem kazdopadne ;)

undercoverko
autor
4. aug 2022

@katkami123 po prvej fotke kde bola vysmiata dostala block vsade, cize pristup kumne ziaden nema

kikusha2212
4. aug 2022

Ako sa prejavuje tvoja vybusna povaha?

undercoverko
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkami123
4. aug 2022

@undercoverko
Učíme sa cely život. Základ je sa z chýb poučiť. Poznám aj ješitnych chlapov, ktorí si niečo potrebovali dokazovať a taktiež aj ješitné ženy. Ak možem poradiť, ju najviac bude štvať, keď sa k nej budeš stavať neutrálne, blokneš, nebude nič o tebe vedieť, pred spoločnými známymi povieš, ze nič nechceš už o nej vedieť a nezaujíma ta (neboj, oni jej to povedia 😀) ono to prejde, chce to čas, je dobre byt aj sám a nevrhať sa hneď zbytocne do ďalšieho vztahu. Ja som na veľa veci prišla práve vtedy, keď som bola sama a vtedy som sa najviac posunula. Prajem to aj tebe. Skús si tieraz hlavne vyplniť voľný čas aktivitami čo najviac.

kassandra25
4. aug 2022

@undercoverko nedavaj jej najavo vobec nicim, nijako , prípadné spomienky. Presne o to sa jej jedná. Nehovor o nej so známymi. Vyries si to v sebe. Mozes ju iba skryto pozorovat a urobit si svoj úsudok. Áno, viem o tebe, ze to bolí. Ale prišiel tvoj čas. Ona bude , ako bude. S ďalším to lepšie nebude. Ty sa vyvaruj u ďalšej zlých chýb, ako mala ona. Rieš si to v sebe aj rok, dva, neponáhľaj sa. Ty máš čas.

1gramofon
4. aug 2022

Očividne sa pretvarovala, chce si užívať a nie riešiť vážny vzťah. Je len dobre, ze sa prejavila a ze je koniec. Aspoň ďalej nestrácas čas.
Aj podľa mňa ju najviac naštve ked jej nebudeš písať,k tomu ti nemôže ukázať ako sa ma dobre a keby si začal chodiť do posilky, tak to povrchne dievča by malo ine nervy 😂 hlavne o nej nehovor spoločným znamim, nech nie si za chudáka co neuniesol rozchod

laska86
5. aug 2022

@undercoverko pride den ked sa ti bude prosit aby sa mohla vratit...netrap sa ..

modrykonik33
9. dec 2023

Ako si na tom dnes? 🙂