Som sama s polročnou dcérou
Ahojte, ani neviem ako začať. Som zúfalá, bezradná , zradena, sklamaná
Keď mala dcéra 2,5mes opustil nás jej otec. Dnes ma dcéra pol roka. O dcéru nejaví záujem. Odvtedy ani správa ci je v poriadku, osobne som za ním pár krát s dcérou bola , nezobral si ju na ruky len sa na ňu pozrel a obrátil pohľad, stále ma poslal preč že ma nechce vidieť. Dôvodom bolo že stále sme riešili počas tehotnastva a narodeni malej iné ženy, vraj kamarátky , polonahé ženy, klamstvá a podobne. Opustil ma lebo vraj so žiarlivou žiť nebude. Po čase pravda vysla na povrch a nakoniec s osobou pre ktorú som sa s ním naťahovať sa teraz stretáva.
O dcéru nemá záujem do dnešného dňa. Vyjadril sa že počká kým vyrastie lebo teraz s ňou nič neurobí a potom si s ňou vytvorí vzťah. Lebo teraz by s ňou bol a musel by ma stretavat a že kvôli mne lebo mňa nechce vidieť sa nestretáva s malou. Nič som mu neurobila a on sa ku mne správa s takou nenávisťou. Bojím sa toho že sa s malou sama trápim, dávam jej opateru sama samučka 24hod denne a ona sa zjavu po čase ako veľký otec , začne si ju kupovať a mala sa mi otočí chrbtom lebo Sak ocko mi všetko dá kúpi pobláznil ju. Prosím vás ženy ktoré ste alebo boli ste v podobne situácii ako to dopadlo? Mam sa toho báť ? Dakujem
@kvetka1396 upokoj sa. Buď rada, že odišiel sám a nemusela si ho vyhadzovať. Nevnucuj sa mu s dieťaťom keď nemá záujem. Máš poriešené otcovstvo a výživné?
@kvetka1396 upokoj sa. Buď rada, že odišiel sám a nemusela si ho vyhadzovať. Nevnucuj sa mu s dieťaťom keď nemá záujem. Máš poriešené otcovstvo a výživné?
@januska12323 Ano už som podala , čakám na vyjadrenie
Teraz sa Ti to nezdá, ale jeho odchod je to naj, čo ťa mohlo postretnúť a nemyslím si, že on sa niekedy neskôr bude zaujímať, možno keď bude už dospelá a to mu ona max ukáže prostredník.
Takže pokoj, nemysli vo všetkých smeroch len naňho, svet sa natočí okolo tej paródie na chlapa. Máš zdravú dcérku. Vybav si výživné pre malú a viac za nim nechoď, jeho nezmení ani dcéra. Je to úbožiak.
@kvetka1396 hej stalo sa mi to, keď mala dcéra 5 rokov, už bude mať tento rok 27 rokov a ako na ňu kašľal vtedy, kašle aj teraz
Kraviny že si snou potom vytvorí vzťah .....nemá o ňu záujem absolútne.To že ju sem tam príde pozrieť tým niečo iba sleduje .Buď rada že si sa ho zbavila takého hajzla.
záleží kedy sa objaví v živote dcéry a aký budeš mať vzťah ty s dcérou.
zažila som niečo podobné.
Otec prišiel za dieťaťom až po rokoch - keď už chodilo na sš. Asi z toho veľa nebolo. Nie sú spolu v žiadnom kontakte. Predsa len nevidieť dieťa roky - vzťahu neprospieva. Sú ako dvaja neznámy ľudia, ktorí sa o seba vôbec nezaujímajú.
@kvetka1396 to na kieho čerta si s malou za ním liezla, keď o ňu nejaví záujem? A na čo teraz riešiš niečo, čo sa s najväčšou pravdepodobnosťou nestane? Zameraj sa na dcéru a na blba sa vykašli
Viem, možno hlúpa rada, veď v dnešnej dobe sama s dieťaťom, každé euro dobre. Ale ja by som porozmyslala nad zrušením otcovstva. Kvôli pár euram by som neriskovala, že o pár rokov keď sa vyblázni na iných ženách príde ,,na hotové" .. osobne poznám ženu, ktorá otca dieťaťa nemala a našla si časom iného muža, ten si jej dieťa prisvojil a od ex ma pokoj. Nemusí sa báť natahovanic o nejaké nároky. Keď bol na druhom stupni, povedali mu, že on nie je biologicky otec, pretože to uznali za vhodne, chlapec to zobral normalne a majú sa teraz dobre. Ex sa umudril ale už ma smolu. A aspoň by si sa nemusela báť nejakého poblaznenia a nakupovania. Nebude mať právo. Toto by bol pre mňa najväčší strašiak keby mam dieťa s ex. Poznám 2 páry, ktoré si skrz deti robí problémy a naschvály, volajú na seba navzajom políciu a sociálku za zlú starostlivosť, dieťaťu balamutia hlúposti na druhého, kupujú si ho.. hrôza, toto by mi za nič na svete nestalo. Nebudeš ani prvá ani posledná slobodná mamička.
Nech sa strci ani by ma nehlo sa mu doprosovat.
Viem, možno hlúpa rada, veď v dnešnej dobe sama s dieťaťom, každé euro dobre. Ale ja by som porozmyslala nad zrušením otcovstva. Kvôli pár euram by som neriskovala, že o pár rokov keď sa vyblázni na iných ženách príde ,,na hotové" .. osobne poznám ženu, ktorá otca dieťaťa nemala a našla si časom iného muža, ten si jej dieťa prisvojil a od ex ma pokoj. Nemusí sa báť natahovanic o nejaké nároky. Keď bol na druhom stupni, povedali mu, že on nie je biologicky otec, pretože to uznali za vhodne, chlapec to zobral normalne a majú sa teraz dobre. Ex sa umudril ale už ma smolu. A aspoň by si sa nemusela báť nejakého poblaznenia a nakupovania. Nebude mať právo. Toto by bol pre mňa najväčší strašiak keby mam dieťa s ex. Poznám 2 páry, ktoré si skrz deti robí problémy a naschvály, volajú na seba navzajom políciu a sociálku za zlú starostlivosť, dieťaťu balamutia hlúposti na druhého, kupujú si ho.. hrôza, toto by mi za nič na svete nestalo. Nebudeš ani prvá ani posledná slobodná mamička.
@anonym_546572 otcovstvo sa nedá zrušiť,tak ako materstvo
Ex kamarátky keby to chcel riesit tak to vyrieši
@anonym_546572 otcovstvo sa nedá zrušiť,tak ako materstvo
Ex kamarátky keby to chcel riesit tak to vyrieši
@minenkaa dá do 3 rokov ak neboli manželia.. neviem teda podrobnosti čo a ako, nikdy som to nezistovala. Len nechcela by som od takého muža ani cent, ani ho vidieť. Jednoducho vynulovať, zabudnúť.
@kvetka1396 keď bude väčšia, je veľká pravdepodobnosť, že toho cudzieho uja pošle sama kadeľahšie... Nestresuj sa dopredu, z tých veľkých hlúpych rečí pravdepodobne nič nebude, vychutnávaj si, že máš pokoj od debila
@anonym_546572 rodičovstvo sa zrušiť nedá, píšeš hlúposti, jediný spôsob by bol, ak by si autorka témy našla druhého partnera (snáď by vyberala zodpovednejšie), ten by si chcel dieťa osvojiť a bio otec by súhlasil, inak to nie je možné
@anonym_546572 tvoja kamarátka nemala zapísaného otca v rodnom liste, to nie je zrušenie otcovstva.

@kvetka1396 este sa nič nedeje tak nestresuj