icon

Som sama s polročnou dcérou

kvetka1396
Dnes o 10:46

Ahojte, ani neviem ako začať. Som zúfalá, bezradná , zradena, sklamaná
Keď mala dcéra 2,5mes opustil nás jej otec. Dnes ma dcéra pol roka. O dcéru nejaví záujem. Odvtedy ani správa ci je v poriadku, osobne som za ním pár krát s dcérou bola , nezobral si ju na ruky len sa na ňu pozrel a obrátil pohľad, stále ma poslal preč že ma nechce vidieť. Dôvodom bolo že stále sme riešili počas tehotnastva a narodeni malej iné ženy, vraj kamarátky , polonahé ženy, klamstvá a podobne. Opustil ma lebo vraj so žiarlivou žiť nebude. Po čase pravda vysla na povrch a nakoniec s osobou pre ktorú som sa s ním naťahovať sa teraz stretáva.
O dcéru nemá záujem do dnešného dňa. Vyjadril sa že počká kým vyrastie lebo teraz s ňou nič neurobí a potom si s ňou vytvorí vzťah. Lebo teraz by s ňou bol a musel by ma stretavat a že kvôli mne lebo mňa nechce vidieť sa nestretáva s malou. Nič som mu neurobila a on sa ku mne správa s takou nenávisťou. Bojím sa toho že sa s malou sama trápim, dávam jej opateru sama samučka 24hod denne a ona sa zjavu po čase ako veľký otec , začne si ju kupovať a mala sa mi otočí chrbtom lebo Sak ocko mi všetko dá kúpi pobláznil ju. Prosím vás ženy ktoré ste alebo boli ste v podobne situácii ako to dopadlo? Mam sa toho báť ? Dakujem

minenkaa
Dnes o 10:51

@kvetka1396 este sa nič nedeje tak nestresuj

januska12323
Dnes o 10:53

@kvetka1396 upokoj sa. Buď rada, že odišiel sám a nemusela si ho vyhadzovať. Nevnucuj sa mu s dieťaťom keď nemá záujem. Máš poriešené otcovstvo a výživné?

kvetka1396
autor
Dnes o 10:55
@januska12323

@kvetka1396 upokoj sa. Buď rada, že odišiel sám a nemusela si ho vyhadzovať. Nevnucuj sa mu s dieťaťom keď nemá záujem. Máš poriešené otcovstvo a výživné?

@januska12323 Ano už som podala , čakám na vyjadrenie

enmery
Dnes o 10:56

Teraz sa Ti to nezdá, ale jeho odchod je to naj, čo ťa mohlo postretnúť a nemyslím si, že on sa niekedy neskôr bude zaujímať, možno keď bude už dospelá a to mu ona max ukáže prostredník.

Takže pokoj, nemysli vo všetkých smeroch len naňho, svet sa natočí okolo tej paródie na chlapa. Máš zdravú dcérku. Vybav si výživné pre malú a viac za nim nechoď, jeho nezmení ani dcéra. Je to úbožiak.

anonym_9367b0
Dnes o 11:08

@kvetka1396 hej stalo sa mi to, keď mala dcéra 5 rokov, už bude mať tento rok 27 rokov a ako na ňu kašľal vtedy, kašle aj teraz

tinka3435
Dnes o 11:09

Kraviny že si snou potom vytvorí vzťah .....nemá o ňu záujem absolútne.To že ju sem tam príde pozrieť tým niečo iba sleduje .Buď rada že si sa ho zbavila takého hajzla.

anonym_a8bc55
Dnes o 12:19

záleží kedy sa objaví v živote dcéry a aký budeš mať vzťah ty s dcérou.
zažila som niečo podobné.
Otec prišiel za dieťaťom až po rokoch - keď už chodilo na sš. Asi z toho veľa nebolo. Nie sú spolu v žiadnom kontakte. Predsa len nevidieť dieťa roky - vzťahu neprospieva. Sú ako dvaja neznámy ľudia, ktorí sa o seba vôbec nezaujímajú.

anonym_c979a6
Dnes o 13:00

@kvetka1396 to na kieho čerta si s malou za ním liezla, keď o ňu nejaví záujem? A na čo teraz riešiš niečo, čo sa s najväčšou pravdepodobnosťou nestane? Zameraj sa na dcéru a na blba sa vykašli

anonym_546572
Dnes o 13:17

Viem, možno hlúpa rada, veď v dnešnej dobe sama s dieťaťom, každé euro dobre. Ale ja by som porozmyslala nad zrušením otcovstva. Kvôli pár euram by som neriskovala, že o pár rokov keď sa vyblázni na iných ženách príde ,,na hotové" .. osobne poznám ženu, ktorá otca dieťaťa nemala a našla si časom iného muža, ten si jej dieťa prisvojil a od ex ma pokoj. Nemusí sa báť natahovanic o nejaké nároky. Keď bol na druhom stupni, povedali mu, že on nie je biologicky otec, pretože to uznali za vhodne, chlapec to zobral normalne a majú sa teraz dobre. Ex sa umudril ale už ma smolu. A aspoň by si sa nemusela báť nejakého poblaznenia a nakupovania. Nebude mať právo. Toto by bol pre mňa najväčší strašiak keby mam dieťa s ex. Poznám 2 páry, ktoré si skrz deti robí problémy a naschvály, volajú na seba navzajom políciu a sociálku za zlú starostlivosť, dieťaťu balamutia hlúposti na druhého, kupujú si ho.. hrôza, toto by mi za nič na svete nestalo. Nebudeš ani prvá ani posledná slobodná mamička.

anonym_5bfabd
Dnes o 13:18

Nech sa strci ani by ma nehlo sa mu doprosovat.

minenkaa
Dnes o 13:20
@anonym_546572

Viem, možno hlúpa rada, veď v dnešnej dobe sama s dieťaťom, každé euro dobre. Ale ja by som porozmyslala nad zrušením otcovstva. Kvôli pár euram by som neriskovala, že o pár rokov keď sa vyblázni na iných ženách príde ,,na hotové" .. osobne poznám ženu, ktorá otca dieťaťa nemala a našla si časom iného muža, ten si jej dieťa prisvojil a od ex ma pokoj. Nemusí sa báť natahovanic o nejaké nároky. Keď bol na druhom stupni, povedali mu, že on nie je biologicky otec, pretože to uznali za vhodne, chlapec to zobral normalne a majú sa teraz dobre. Ex sa umudril ale už ma smolu. A aspoň by si sa nemusela báť nejakého poblaznenia a nakupovania. Nebude mať právo. Toto by bol pre mňa najväčší strašiak keby mam dieťa s ex. Poznám 2 páry, ktoré si skrz deti robí problémy a naschvály, volajú na seba navzajom políciu a sociálku za zlú starostlivosť, dieťaťu balamutia hlúposti na druhého, kupujú si ho.. hrôza, toto by mi za nič na svete nestalo. Nebudeš ani prvá ani posledná slobodná mamička.

@anonym_546572 otcovstvo sa nedá zrušiť,tak ako materstvo
Ex kamarátky keby to chcel riesit tak to vyrieši

anonym_546572
Dnes o 13:22
@minenkaa

@anonym_546572 otcovstvo sa nedá zrušiť,tak ako materstvo
Ex kamarátky keby to chcel riesit tak to vyrieši

@minenkaa dá do 3 rokov ak neboli manželia.. neviem teda podrobnosti čo a ako, nikdy som to nezistovala. Len nechcela by som od takého muža ani cent, ani ho vidieť. Jednoducho vynulovať, zabudnúť.

minenkaa
Dnes o 13:23
@anonym_546572

@minenkaa dá do 3 rokov ak neboli manželia.. neviem teda podrobnosti čo a ako, nikdy som to nezistovala. Len nechcela by som od takého muža ani cent, ani ho vidieť. Jednoducho vynulovať, zabudnúť.

@anonym_546572 neda ,iba ak nie je bio otec

danica2711
Dnes o 13:29

@kvetka1396 keď bude väčšia, je veľká pravdepodobnosť, že toho cudzieho uja pošle sama kadeľahšie... Nestresuj sa dopredu, z tých veľkých hlúpych rečí pravdepodobne nič nebude, vychutnávaj si, že máš pokoj od debila

anonym_c979a6
Dnes o 14:02
@anonym_546572

@anonym_546572 rodičovstvo sa zrušiť nedá, píšeš hlúposti, jediný spôsob by bol, ak by si autorka témy našla druhého partnera (snáď by vyberala zodpovednejšie), ten by si chcel dieťa osvojiť a bio otec by súhlasil, inak to nie je možné

januska12323
Dnes o 14:10
@anonym_546572

@anonym_546572 tvoja kamarátka nemala zapísaného otca v rodnom liste, to nie je zrušenie otcovstva.