Slobodná mama má depresie
Slobodne mamky, ako sa zbavit toho pocitu bezcennosti? Citim sa ako ho.no, nula, hanba spolocnosti. S ex som sa rozisla pocas tehotenstva, dcerka ma 1 rok, byvame u mojich rodicov. Milujem ju najviac na svete. Ale neviem jej dat to, co kompletna rodina. Brat ma 2r synceka, chodia do lesa, na vylety, hrady, zoo atd. Ja mozem len tu par blokov na prechadzku, mala neznasa kocik ani nosic. Po 15 min v kociku zacne plakat a ideme domov. A mne to pride strasne luto, kazdy den sa deje plusminus to iste. Brat ma stastne manzelstvo, ked ich vidim, az mi je do placu. Nasi su spolu uz takmer 40 rokov. Preco som ja toto dcere nedokazala dat? Ale odchod od exa nelutujem, to je uzavrety pripad a neriesim to. Ale niekedy (v podstste velmi casto) by som radsej umrela. Tak velmi sa hanbim. Uz sa neviem z nicoho tesit. Ano, mam zdravu a krasnu dceru, ale ked vidim vsetky toe rodinky naokolo...Da sa takeho pocitu zbavit? Vdaka.
@sslobodnamama777 kto napísal, že ex opustil mňa?
Tvojej dcere je absolutne jedno v tomto veku, kam pojdete spolu na vychadzku. Stacia jej iba nove podnety. Hlavu hore, ty si len psychicky ubita.
Mozno ma ukamenujete, ale keby dotycna mamicka mala viacej peniazi, nemusi mat takyto zivot. Samostarne byvanie, 1x-2x do tyzdna strazenie dietata a bola by mentalne v poriadku. Urcite by bola vacsia moznost si najst partnera.
aj ja by som prijal mamicku z dietatom

@dankamg napisala som to, aby si uvedomila svoju chybu a nezopakovala ju. Kto je zodpovedný potom za to, že ženu chlap opustí tehotnú či hneď po pôrode?