icon

Slobodná mamička

28. apr 2023

Ahojte

Cely zivot som pracovala v gastre.

Ked som si hladala pracu po materskej -ako slobodna mamicka , bolo to takmer nemozne.pozname to,vikendy neviem robit, ani vecer/v noci. A co vyzeralo nadejne skoncilo pri tom ked som povedala ze som slobodna mamicka , chapem,sak kazdu chvilu doma s dietatom.nepomohlo ani ked som povedala ze mam opatrovatelku ….

Ale podarilo sa .mam 2 roky pracu.

Dieta malo chore, vsetko je ideal.Az na sefovcov ,proste chcem zmenit pracu (nie gastro)

Mam pracu vyhliadnutu.
A ide o to ,ze neviem co povedat na pohovore ked ma pozvu.
Ide o vikendy.
S otcom malej nas caka sud , neviem co bude a vikendmi, na pohovore ked poviem ze som slobodna mamicka a s otcom dietata na noze dobre to nebude.to mi je jasne.

Klamat a povedat ze nie som slobodna mamicka ale cez vikendy neviem pracovat lebo otec chodi na tyzdnovky ?

Ja som velmi uprimny clovek ,nechcem klamat ale ja tak strasne chcem ziskat tuto pracu, ze rozmyslam predsa trochu pravdu nepovedat.
Praca je to velmi velmi slubna, naj kamaratka tam pracuje , ona ma staru zmluvu bez vikendov, teraz ocakavaju ochotu a kazdy 2hy vikend pracovat.
Aj chcem , ale ako som vyssie pisala kym sa to ex doriesi….

Ja chcem tak velmi odist z gastra ,ale velmi sa bojim pohovoru , chcem tu pracu velmi.

Co by ste spravili na mojom mieste?😞😞

Strana
z2
autor
2. máj 2023

Ah co je toto za bezcharakternu svinu tento chlap.. vravim mu dnes bolo by fajn keby sme sa potom normalne dohodli koli sobotam aby som robit mohla a jeho odpoved - zabudni …..
Tak do pecka este aj pracovny zivot mi chce znicit ja ho tak nenavidim…..tak by som mu napisala ale nemozem aah
@andreatytler

bluka2
2. máj 2023

Však sa poteš, že nemusí byt tvoje dieta v sobotu v tou bezcharakternou svinou. Normálne sa s niekým dohodneš, budete si pomáhať raz strazis ty, raz druha mamička alebo proste zaplať. Je to veľa peňazí, ale čo už

autor
2. máj 2023

@bluka2 veru aj to tak spravim, ukazem mu ze sa viem aj bez neho zaobis ,hajzel

andreatytler
2. máj 2023

To akoze radsej si dieta ani nebude brat len aby ti urobil naschval? Riadny debil.
Ved dobre, nech si ho neberie. Aj tak by ti to asi sposobovalo iba problemy a robil by ti naschvaly, ze by neprisiel aj keby ste boli dohodnuti ze ma prist. Nemozes sa na neho spolahnut. Takto si najdes niekoho spolahliveho a moze to byt ovela skor a nemusis cakat na to kedy sa urovna rozvod.

autor
3. máj 2023

@andreatytler 👍👍👌🏻👌🏻🫣

autor
2. jún 2023

@andreatytler ahoj , tu pracu som dostala😊
V Septembri zacinam
Zatial bez vikendov ,povedala som im ze sa to riesi s otcom cez sud a ked sa doriesi Samozrejme chcem pracovat aj vikendy😊

andreatytler
3. jún 2023

Jej, blahozelam! Tesim sa s tebou. Dufam ze ti ten sud rychlo zbehne a budes mat uz pokoj. Dakujem ze si sa ozvala.

juliet86
3. jún 2023

gratulujem

pieksamaki
3. jún 2023

sukromny zivot nikdy nerozoberaj na pohovore, iba mozno trosku, aj ja som takto s uprimnostou pokaslala pohovory, chceju iba strohe odpovede a pocut ze to mas zariadene co sa tyka starostlivosti o dieta. neboj zvladnse so, ak vidia tcoju motivaciu

autor
3. jún 2023

@andreatytler🤗 no dufam aj ja ze sa to rychlo poriesi
@juliet86 dakujem😊
@pieksamaki 😊🤗

Strana
z2