Slobodné maminky, kde ste stretli svoje polovičky mimo zoznamiek?
Zaujimalo by ma kde ste nasli svoje polovicky, partnerov s ktorymi vam vztahy vysli ako slobodnym maminkach? Zaujimalo by mi naozaj miesta/podujatia alebo teda ako ste na seba natrafili v realnom zivote, nie online. Na zoznamkach som bola roky pred tym ako som sa stala slobodnou mamou a ked som tam nedavno nakukla, tak som to musela vypnut, neplanujem si tam uz hladat muza, ale zaroven zatial moc sexy neposobim ked tlacim kocik, lebo som rozbita na mraky a teda ked sa na mna aj pozrie nejaky chlap, tak asi ho napadne, ze mam doma muza, lebo dieta som si asi nespravila sama. Nehladam zivitela, zijeme si s dietatom nad pomery a ani mi zatial chlap nechyba, len sa tak zamyslam, ze v buducnosti by som si zelala stretnut niekoho s kym by nam to klaplo aj s ohladom na to, ze mam dieta.
Ja som si našla muža práve na tej tebou zatracovanej zoznamke. Lebo ozaj žena, ktorá je na všetko sama a všade chodí s dieťaťom sa zoznamuje pomerne ťažko, keďže každý si myslí, že je zadaná.
@janickacrazy ja som mala par vztahov odtial, ked som bola mladsia, ale posledne roky to uz mojim filtrom presiel malokto a stretnutia ak boli, tak koncili hned pri prvom. A ked som minule nakukla, tak tam samy narcis. Neukazalo mi jedineho obycajne normalneho muza. Ale v dobrom zavidim a velmi prajem ludom, ktori si tam nasli tych pravych, ja na toto uz asi nie som, nemam ani cas ani energiu smerovat tolko casu na hladanie ihly v kope sena kedze sa staram o dieta sama.
@domkakvet to je super, vdaka za tip. 🙂
No ako myslíš, ja som teda tomu zase toľko času nevenovala, pár minút denne. A tiež som mala dieťa a bola som s ním sama. Tiež som myslela, že je to blbosť, ale kamoška má nahovorila, že nech to skúsime a veru aj ona si našla super chlapa.
Ja v Lidli.. ale predtym sme sa poznali prave z tej zoznamky.. aj sme si tam pisali, len ja som si myslela, ze je prilis zamerany na seba a on, ze ja som na takych "cavov" tak sme to tam nerozvijali dalej... ale ta zoznamka nam ulahcila prvy kontakt
V práci, jeho 😃. Vyšetroval moje trestné oznámenie... Potom ma našiel aj na zoznamke a napísal mi súkromne...
Cau, ak chces, napis mi prosim spravu, mozeme zatial aspon pokecat 🙂

Kamaratka mala jedno dieta a partnera si nasla v praci takmer hned ako do nej nastupila po tom ako bola s dietatom doma.