Sme po výbere mandlí a stále sme doma
dnes to na mna dolahlo.musim sa vypisat.dufam,ze mi aj nieco poradite...skratka uz som na budku!skrz to ,ze malemu vyberali mandle sme cca mesiac predtym nikde nechodili.ziadne navstevy,max.k svokrovcom aj to s malou dusickou,aby nieco nechytil.stale nieco drapne a uz nam raz termin prekladali.aj teraz ma po vybere tak nikam nejdeme,ani von este nemoze...tak sme stale doma...maly je zdiveny,zabavit ich je umenie...a som na to sama.babka 0 bodov,ta sa tu len otoci na pate,max.je s nimi pol hodku. a mm ma stale nieco na robote.uz som mu teraz v nervoch pisala sms,nech sa dovali a vezme ich k svokrovcom.domacnost mam jak po vybuchu....porazi ma.. ☹
@marissenka ahoj... no tak neupratuj... no a čo?? veď sa svet nezrúti, keď bude chlap doma, tak potom poriadiš 🙂 a sestra, brat, švagriná by na chvíľku nezašla k vám, aspoň sa odreaguješ
@marissenka ahoj,podobne situacie sme prezivali aj my....aj moj mladsi syn ma vybrate mandle vyberali mu ich v marci tohto roku,je alergik astmatik a skoro stale doma a zijem 🙂
kazdopadne to chce organizaciu....a bohuzial zvladnut.zvladlo kopec matiek pred tebou a dokonca horsie situacie,,,, tiez mam dve deti a po sebe 1rok a 8m je medzi nimi....tiez som mala sto chuti to vsetko zavesit na klinec....ale deticky som chcela nikto ma nenutil mat ich a clovek musi ratat s kazdou sitauciou viem nie je to med lizat ale hlavu hore toto je mozno chvilkova depka tak si urob dobry cajik zapal sviecku ukludni sa...
si ich matka a potrebuju ta....a nikto to za teba neurobi....tak ako aj za mna a tiez mam muza nonstop v robote a mne nepomaha ani svokra ani mama 🙂
@sono2 vyberali nosnu mandlu,odporucil nam to orl lekar skrz stale infekty hdc,a zapaly dutin...
@marissenka jeziiis ani nevies,ako ti teraz rozumiem sme 3 tyz. chori,nikde som nebola a nervy mam v prd...li 😅 treba to len vydrzat...
@martinkatinka ja sa nejdem potrhat s upratovani,porobim si len zakladne veci,nech to tu nevyzera jak v chlieve 😀 svagrina,brat...nehrozi.ti maju svoje veci...inak teraz je s nimi moja mama,vynimocne neak dlho.asi videla moju zdesenu tvar,ale stiha mi pri tom brblat,ze sedim len pri pc...ach jo.
@voskovka viem,ze je to len chvilkove. ale mna to neskutocne vycerpava..boli sme zvyknuti chodit 2x za den von,medzi deti,pokecat s kamaratkami...musim to neako vydrzat.
@marissenka verim ti 🙂 preto neznasam tuto zimu a sneh lebo sme odkazaní byt doma..... no ale aspon sa blbneme doma,citame,staviame,kukame rozpravky no proste snazim sa ho zabavit tak aby mi pomohol aj pri vareni proste aby sme sa nenudili 🙂
a taky vyborny roiboos s medikom posobi fantasticky na nervy 🙂
@marissenka Ja ti tiez neporadim, ale aspon ta potesim, ze v takejto situacii nie si sama. My sme od nastupu do skolky non-stop chori, stale doma, choroba sklati vzdy obidve deti. Uz viac ako 7 tyzdnov bojujeme s chorobami a dva dni dozadu ma chytila taka depka, ze az 😒 Utesujem sa tym, ze je to len prechodne...

Ahoj, neviem ti poradiť. Len ma zaujíma, že či bol nutný výber a prečo? Aké vyberali?