Som divná ja alebo on?
Mám cca polročný vzťah.
On slodobný, bezdetny, býva u rodičov, zarába cca 650€.
Ja rozvedená, 2 deti, bývame samostatne, zarábam cca 800€.
Napriek len polročnej známostí máme predebatovane všetky vážne témy, spoločné bývanie, výchovu detí.....
Teória úplne úžasná.
Ale....chodí k nám na víkendu, lebo býva od nás zhruba hodinku cesty.
Deťom nikdy nič nepriniesol, tak som mu raz ja kúpila dve čokolády nech im ich dá, veď hádam pochopí. Dal a nepochopil.
Keď sme boli na výletoch vstupné som platila ja, lebo mi to prišlo voči nemu nefér, lebo deti sú moje.
Kým ku nám nechodil vždy som mala plný mraziak . Teraz zyva prázdnotou.
A takto by som mohla pokračovať.
Za každý jeden deň u nás mi dáva 5€, že nech a necíti ako prizivnik. Ako sa dopracoval k tej sume ja neviem.
U nás pomáha upratovať, navariť ale nič mužské práce. To si zariadujem sama.
Ale viem že ma ľúbi, že nás má rád.
Tak som to ukončila po debate vysvetľovania, kde som mu povedala že je taký motko a že potrebujem oporu. Nepochopene.
Rozchod. Včera.
Dnes opäť debata o tom, že potrebujem mať v ňom oporu, že on má síce ľúbi, v posteli to klame, ale to je vsetko.
Tak pokecali sme a už priam som mu povedala nech si nájde lepšiu prácu, lebo jemu keď všetko zaplatí ostáva 70€ na mesiac. . Že takto teda naozaj ako rodina fungovať nevieme.
Na profesii som našla pár inzerátov a preposlala mu, ale to boli reči o tom, že ten majitel je kok..., potom že na námestí robiť nie, lebo tam je veľa ľudí a narobil by sa jak hovado ... bla bla bla
A skončilo to pritom, že ma veľmi ľúbi, ale som náročná, lebo pozná veľa ľudí ktorí maju spolu okolo 1000€ príjem a prežijú.
Citim sa divne keď mi vlastne nepriamo povedal že som zlatokopov. Ale vy by ste si nasťahovali domov chlapa so 70€, ktorý vás ale ľúbi????
Nechapem, zvladas vsetko sama tak naco ti je takyto?
5 Eur na den? Z nejakej lacnej planety.... mohla
by som takeho chlapa kaslat... co myslis, bude sa to casom zlepsovat...? Sotva. Kde dava svoje peniaze?
Tiez nechápem, naco ti je.... veď ti je len príťažou....
Koľko má rokov? Čo prosím u rodičov toľko platí, že mu ostane 70?
Niečo podobné mám doma, chlap čo nemá poňatia koľko čo stojí, lebo na nákup ide 3xza 5 rokov a takmer do 40.tky býval doma, v rodinnom dome. Takže žiaden nájom atď.
Niekoho ťažko budeš nútiť do inej práci, ak je vo svojej spokojný, nemá tam stres, nechodí domov zrobený, tak ho nechaj tak. Ani tebe by sa nepáčilo keby to on robil tebe alebo? Nie všetci muži sú karieristi, potrebujú mať tisice na konte. Spolu budete mať dosť, takže???
A ty navyše berieš do vzťahu 2 deti, takže ostatné by som neriešila, keď vyžijete.
Ale budeš mať vlastne len ďalšie dieťa na krku.
Keď mu ostane 70€ na mesiac tak on je s tým spokojný? Býva u rodičov, platí im nájom a za stravu? Alebo kde dáva takmer 600€ mesačne? Určite by som spokojná nebola s takým mužom.
pre teba by bol takyto neschopak krok spat, ty sa zvladas sama starat o 2 deti, si sebestacna, takto by si musela zivit aj jeho, a to predsa nechces
@montry naozaj chceš takého chlapa??? Veď ty už deti máš....nepotrebuješ ďalšie decko či?
ak by to s vami myslel vazne, spraval by sa inak. S tym lubenim si nie som ista, skor mu to len vyhovuje, ved vsetko klape, ale do buducna to nejako ruzovo nevyzera (pre teba). Hlavne by mal mat vrucnejsi vztah k detom, lebo to nebude fungovat.
@montry
Predpokladám, že sa bavíme o mužovi okolo 30r. - to vážne býva u rodičov? Prečo? Pochopila by som, ak by bol čerstvo rozvedený, byt nechal exke a potrebuje sa znova postaviť na nohy, tak na nejaké krátke obdobie sa vrátil k rodičom. Prípadne ak sú rodičia v stave, že potrebujú opateru.
Kam idú prachy?? Zarobí 650€ a “všetko poplatí” a ostane mu 70€. Čo všetko platí, keď býva zadarmo u rodičov? Veď bývanie je najväčšia položka.
Zlatokop je tu on, nie ty. Narazil si rozvedenú s deťmi, lebo v jeho rozmýšľaní si pravdepodobne niekto, kto si už nemôže vyberať, plus máš bývanie, zabehnutú domácnosť rovnako ako jeho rodičia, kam stačí len plynulo prejsť od rodičov 🤷♀️
Nuž keďže ho mamička nenaučila koľko stojí život dospelého človeka, tak ho to budeš musieť naučiť ty - ukáž mu účty, koľko stojí mesačne bývanie, energie, strava, cestovné, servis auta, poistenie a kadečo a normálne ako pre debila mu pred ním na kalkulačke vypočítaj akú časť z toho by mal platiť on. Zober ho na nákup do potravín a nech to zaplatí.
Ale podľa mňa ťa vyjde lacnejšie platiť si na sex profíka 🤷♀️Kvalita zaručená a bez zbytočných cavikov okolo.
ani si nezatazuj zbytocne svoje mozgove bunky, taky chlap by ti bol na dve veci: na figu a na nic 😉
Nie si zlatokopka, ak chces slusne zit. Nikdy by som si nezacala s chlapom, ktory by bol spokojny s prijmom 650 eur, u mña by nemal sancu. Podla tvojich slov si zena na urovni a urcite mas naviac. Vzdy sa da zlepsovat, karierne rast.....ale tvoj priatel o nieco take nema zaujem
Žena ty kde máš rozum??? Načo ti je taký kkt?😂😂😂😂😂 Ale pobavilo
nekomplikuj si s nim prosim zivot. velmi pekne ta prosim. nemato zmysel.
Veruze rodiny žijú z 1000e mesačne, i z menej.... Ale je divné že mu ostáva len 70e...určite má dlhy alebo je gambler
A načo ti je chlap ktorého musíš ešte živiť?veď ľúbiť sa môžete, občas nech prespí, ale to je všetko....keby si bola sama nepoviem, ale máš 2deti ktoré živíš a nie ešte doplávať na chlapa, hoci ťa ľúbi....ved len strava pre chlapa je viac ako 5eur/deň, nehovoriac o elektrike, vode ktorú minie....načo ti je taký chlap?
Co za poplatky ma slobodný bezddetny keď mu ostáva 70e?
Tiez mam dcéru a priateľa kt ku nám chodí, aj keď teda nebýva s rodičmi...ale nemusím pre neho vyvárať tak ze mi ostane prázdny mrazak, veľakrát nakúpi, aj uvarí... Keď niekam ideme platí raz on, raz ja (keďže nechcem aby vždy platil všetko on)....a nikdy som mu nemusela nič pod strčiť aby niečo dal dcére... Nevravím ze jej vždy niečo nosí... Ani by som to nevyzadovala a sladkosti vôbec nie... Ale kúpi jej to co vie ze ma rada, alebo jej občas donesie darček a hlavne venuje jej čas.. Neberie ju ako konkurenciu ale ako súčasť môjho zivota
@deti95060810 ono v podstate je pravda čo píšeš ale toto môžeš spraviť s chlapom keď je ešte "malý Janko..." a nie, keď je už velky degeš (prepáč za výraz) v pripade autorky je to skôr nejaký nevyzretý jedinec....
Nechápem, že dokážeš pochybovať o sebe, že TY si divná. Nie, nie si. A inač by ma zaujímalo, že na čo má výdavky keď mu zostane 70€...
Uteč, uteč , uteč... toto ti nestojí zato. Okrem iného vzťah ku tvojim deťom u neho nie je žiaden. Teraz už musíš prvorade hľadať otca pre ne a nie len chlapa s ktorým ti to klape v posteli
bud nova praca do mesiaca alebo rozchod, zvládaš to aj sama , chlapov dost na svete, počkaj si na niečo lepšie
žiadna zmena nič ? ako ta má ten vztah posunut vpred, ako má detom niečo ako mužska čast rodiny dat ? predviest, ukazat smer atd
Ty mu hľadáš novú lepšie platenú robotu?On ti dá 5 eur a nič iné? Nekúpi ani decjkam 50 cenovú čokoládu? Býva u rodičov, a ostane mu 70 eur? To na čo mina, keď je slobodný, bezdetny, a nemá ani hypotéky? Prepac, ale to načo ti taka trúba Jerichova? To nie je chlap do života.

@montry a čo to všetko musí poplatit, keď býva u rodičov a neplatí ani žiadne alimenty?