icon

Som vydatá a pritom som sama

lotka12345
22. apr 2019

Ahoj, potrebujem radu, alebo možno vypočutie? Možno to potrebujem len dať von...
Som vydatá 7 rok, máme jednu dcérku a ďalšie dieťa na ceste. Ale som sama, mám muža, ale som sama. Otec je z neho skvelý, pre malú spraví prvé - posledné. Aj kvôli tomu sa často hádame. Ja niečo poviem, zakážem a on mňa pred malou zhodí, zastane si ju, čo zakážem, on dovolí a ešte to pred malou okomentuje, že prečo by... Ďalšia vec, je chladný, malú nemá problém stískať, mňa áno, príde z prace, dá mi pusu a to je všetko.... Stále mu hovorím, že potrebujem, aby mňa objal... Ale nie. A samozrejme sex, ten vlastne nieje žiadny, vyhovára sa, že sa bojí aby bábu neublížil, to isté mal aj u prvého tehotenstva, potom sa bál ešte rok po pôrode. Viem, že mňa nepodvádza... Neviem ako ďalej, je mi hrozne, vždy to na mňa raz za mesiac príde, poplačem si...
Mam pocit, že žiješ s malou a nie so mnou, ja som dobrá len na varenie, žehlenie... Proste som len doplnok do domu

Strana
z2
maciatkolulu
26. apr 2019

@eliska13 jednoduchý dôvod,chlap,zdravý chlap a odmietanie sexu,😉no neviem

mamamia80
7. jún 2019

No rád si dostala habakuk, ja som podobne na tom, s rozdielom že mi nemáme trvalé bydlisko a žijeme v podnájme takže som nútená s nim žiť,. Ak chceš řadu v prvom rade musíš byť ty silná a obrnit sa ignoraciou, možno ja už som bola obrněná skôr keďže od našich som tiež zažila kopec sokov a vyhadzov.... Ale to je jedno, v prvom rade sa za meraj na deti, tie sú prioritou aby mali všetko čo potrebujú a aspoň trochu správnu výchovu. Ja som prišla na to ze tiež musím dať príručky aby pochopili prečo nemajú všetko dávať co si dieťa za žiada a iné.... Musíš sa začať pozerať na to z inej stránky a přestat sa ľutovať. Chceš aby s deti vyrástli nesprtnici alebo

mamamia80
7. jún 2019

Výchovné deti.... V prvom rade sa daj do hromady a uvazuj iným smerom, chlap není všetko čo žena potrebuje je len doplnok k st oreniu deti a to je tak asi všetko. Co si nevybavim nemám, co nespravím nemám a keď aj tak naháňať ho neviem ako dlho. Sorry vstup si do seba a uvedom co chceš. Mne truchlenie nestojí za to. Ja žijem pre deti. Je to pre ich budúcnosť a taktiež som rada keď ich vidím ze sú v pohode ako keby sme sa mali hádať, ignorujem ho, nezabrdam, nikam s nim nechodím pokým nemusím, užijem si z deckami, na komunikáciu mam jednu hru keďže nemôžem moc s okolím a stačí. Viac nepotrebujem. Tak si rozmysli co ty chceš. Prajem veľa uspechov

Strana
z2