icon

Ste silnejšou ženou vďaka jednorodičovstvu?

23. feb 2025

Citite sa silnejsou zenou nez predtym?
Bojim sa zit zivot sama s dietatom , prebijat sa svetom, kde to nieje lahke..
Nechcem zatrpknut…
Citim aa ako cierna ovca rodiny, nikomu sa nestalo to co mne, partner nas s dietatom odkopol, dieta je este malicke… som taka jedina v rodine…citim, ze som na svete sama ( ano mam dieta tuto frazu uz pocuvat nechcem, o dieta sa musim starat aj o seba, dieta sa v tejto faze zivota o mna nepostara)

lenocka8894
23. feb 2025

Som jednorodic od narodenia dietatka a klamala by som keby som sebavedomo prehlasila, ze som silnejsia...z kazdej strany pocuvam aka som silna ako to zvladam no ja velmi na vyber nemam..kolko krat si poviem ze aspon na jeden den by som chcela prestat byt "silnou" no na druhu stranu ked vidim niektorych chlapov ako namiesto toho aby sa starali este tej zene pridavaju...mne dost pomaha pozerat sa na seba a neporovnavat a nevizualizovat svoju situaciu v inej pozicii...(tiez som jedina v sirokej rodine v tejto situacii). Drzim palce a mysli nato, ze nie sme prve ani posledne 😚

autor
23. feb 2025

@lenocka8894 veta ze niesme jedine ani posledne mi tiez velmi nepomaha..
Ale dakujem za reakciu drzim ti palce 🫶🏻

zmrzlinka8
23. feb 2025

nie je to ľahké, ale dá sa to zvládnuť. a áno, spraví ta to silnou. jednoducho musíš ísť ďalej kvôli dieťaťu.
ja som sa tak rozhodla dobrovoľne, bolo to pre nás určite lepšie ako s partnerom. vyžaduje si to vedieť zarobiť dosť pre oboch, ale má to aj výhody. robíš ako sama uznáš za vhodné.

autor
23. feb 2025

@zmrzlinka8 dakujem za odpoved
Bojim sa buducnosti

lenocka8894
23. feb 2025

No bohuzial moc na vyber nemame..bud sa len zmierit so situaciou v ramci moznosti alebo sa hnevat na cely svet a to nepomoze nikomu

zmrzlinka8
23. feb 2025

neboj sa, zvládneš to.

olimuc
23. feb 2025

Nie som silnejsia ale mam v ramci moznosti slobodu. Obcas by som prijala pomoc a nemusiet mysliet na vsetko, ale neviem, ci by som zniesla nejake “pindanie” do zivota. Nakolko som jednorodic este este spred narodenia a zijeme uz v tretej krajine v poradi… neviem. Ci by moje dieta malo take moznosti, keby sa o neho otec zaujmal. Ja som sa hybala aj predtym, takze vlastne sa hybem rovnako len platim za 2 osoby 🤷🏻‍♀️

zuzanka.zuzu
23. feb 2025

podľa mňa je to úplne nah*vno 🙈 píšem ako "dieťa" slobodnej mamy ktorá si to viac-menej vybrala dobrovoľne... áno, ste obdivuhodné ale popravde kašlem na to byť takto obdivuhodná lebo je to fest ťažké 🤷

autor
23. feb 2025

@zuzanka.zuzu neziadam o obdiv
Poznacilo ta to do buducna?

minenkaa
23. feb 2025

Z čoho máš stres,myslíš ,že s chlapom máš budúcnosť istejšiu?

zuzanka.zuzu
23. feb 2025

ako dieťa? nie, nemyslím si. a aj keď obdiv nežiadaš, tak ja svoju mamku obdivujem ❤️ o dieťa sa neboj, skôr tebe nezávidím lebo teraz keď môžem porovnávať tak veru som rada že napr. počas choroby preberá štafetu muž a ja spím. keď bola moja mamka chorá, tak ja som mala len ju a či chcela či nie, musela.

autor
23. feb 2025

@zuzanka.zuzu mam rodinu, ktora pomaha takze na vsetko sama niesom
Dakujem 🍀

kandelabra
23. feb 2025

Takto ti poviem, nevybrala som si to, a ano, je to tazke, ale ... ja nie som s detmi sama od malicka, zazila som aj zivot s otcom mojich deti... ta ista naloz prace a este viac, za neustaleho pindania, nadavok, financnych problemov a inych pikosiek... takze ked som odisla, padla mi obrovska gula z nohy ... ja kludnejsia, deti spokojnejsie... radsej bez chlapa ako s debilom. A to nevravim ako nejaka hrdinka. Otec/muz nam v rodine chyba. Ale ozaj lepsie takto...

autor
23. feb 2025

@kandelabra dakujem
Ano beriem to tak ze sme sa zbavili najslabsieho elementu
Len ja uz nechcem byt len stale ta silna preco

nina004
23. feb 2025

Určite sú dni ľahšie a ťažšie. Ale ja by som povedala ,že som silnejšia. Viem ,že sa o nás dokážem postarať sama ,za čo som na seba hrdá, že aj keď sú nejaké dni totálne nahovno a mám pocit ,že to nezvládam ,tak na druhý deň vstanem a vidím ,že deti sú šťastné, a doma nám to spolu klape. Určite viem lepšie ,čo od života a od chlapa chcem a nechcem. A ja napr.viem ,že nejaký chlap ,ktorý za to bude stáť k nám ešte príde. Nezatrpkla som,ale ani nehľadám. No nápadníkov je viac ako kedykoľvek predtým a to prisudzujem tomu sebavedomiu a tomu ,že už viem ,čo chcem a určite sa aj smejem a som viac sama sebou ako pri už exmanželovi 😉

matapo
16. mar 2025

...áno cítim sa byť silnejšou, nezavislejsou, samostatnejšiou ale aj slobodnejšiou. Mám nadhľad, len tak ma nič nerozhádže, žiaden stres aj napriek tomu že mám zodpovednosť za tri deti. Užívam si zivot. Nič z toho som po boku muza necítila a nezazila.

marca12
16. mar 2025

Stanes sa silnejsou,lebo budes donutena,ved co ine ti ostava. Nemozes sa zosypat,musis ist dalej. Nie je ziadna hanba byt sama s dietatom. Vzdy lepsie sama ako lipnut na nejakom debilovi len preto,ze sa bojis byt sama. Drzim ti palce,zvladnes to. Popros o pomoc rodinu,blizkych,ked nebudes vladat. Na to mame rodinu,aby sme si pomahali.

autor
16. mar 2025

@marca12 rodina stoji pri mne