icon

Sú tu ženy, ktoré si s deťmi našli partnera po rozvode??

22. sep 2020

Ahojte.. Chcela by som sa opýtať, sú tu nejaké maminý, ktoré mali viac detí, malých detí, s predchádzajúcim manželom, partnerom, a po rozvode si našli priateľa, pripadne už manžela, ktorý tie detičky prijal a ste šťastná rodinka? Ja sa bojím, že ostanem po rozvode sama s dvomi deťmi, chcem sa nejako upokojiť, že existujú aj muži, pre ktorých nie sú deti prekážkou..

Strana
z2
petronelka47
27. sep 2020

@elf4 to je smutné a nepochopiteľné ked otec uprednostnuje len jedno zo svojích deti , podobne som zažila až na to že ka už ďalšieho debila nepotrebujem

matapo
5. nov 2020

...tiez sama s troma detmi ale kym su male ani nikoho k nim nehladam. Otca maju, ja ledva mam cas na seba nie to este na partnera, deti su mi zatial spolocnikmi, robime spolu vsetko, cyklistika, turistika, plavanie, .... Ale ked budu starsie a budu chciet viac casu travit aj s kamaratmi a nie len s mamou tak dufam ze strtnem niekoho normalneho na cestu zivotom, partnera pre seba, nie len na sex ale tak na taku pohodu, mat s kym ist na bicykle, na turu, cestovat, mat sa s kym vecer porozpravat, pozriet film, zahrat nieco,...Ja sama to tak citim ze nebolo by fer ziadat od noveho partnera aby bol otcom mojim detom aby musel riesit problemy okolo malych deti, zivit ich,... . Oni uz svojho otca maju. Chcela by som partnera pre seba.

kamila7125
17. nov 2020

Ja mam teraz tiez problem...no problem ani nie...ale ...mam tri deticky s dvomi muzmi. .(14,4 a 2). Moja mamina mi dodnes vycita ze som neodhadla partnera...mala dve deti s nim atd. Tu je ten problem...rodina je dost krestansky zalozena a neviem ako mam mamine vysvetlit ze som nasla "pana dokonaleho" (teda dufam je ten pravy)
Sme spolu dost kratko ale zboznujeme sa a zboznuje aj deti 🙂
Vydame sa na vikendy kedze zije 150 km daleko a v tyzdni pracuje.
Ale je uzasny ...proem je v tom ze chce so mnou dieta! Ja uz deti nechcem teda...nechcela som...ako toto povedat rodine sok pre maminu bola druha aj tretia moja dcerka (obydve zboznuje ale posielala ma surovo na potrat!)
Ako jej vysvetlit ze mam "dalsieho" chlapa ktory mi sedi po vsetkych strankach ...je krestan ako ja (jedine plus u matky 😂)
Chceme to take urobit ze jej ho rovno pridem predstavit...neskolabuje ? 😂 Proste mam 33 svoj zivot svoje byvanie ale skratka strach pred matkou taky ze som jej uz tyzden nevolala aby si nevsimla ze som "stastna" ... Poradte co dalej (nie je problem najst cloveka co miluje deti! Problem je byt akceptovana vlastnou rodinou!!! Teda aspom v mojom pripade :(

kamila7125
17. nov 2020

@matapo tiez som nikoho nehladala...bola som sama takmer 3 roky! (S partnerom sme sa rozisli dva mesiace predtym ako som zistila ze som tehotna -malinka ma 2 roky) ...tiez som chcela ze sama deti vychovam a potom...ale zial nasla som stastie(lasku-som opatrna bezhlavo sa zamilovat) ale ano lubim ho je pre mna vsetkym decka ho zboznuju! Dokonca aj moja pubertalna dcera.ni hovori mamiiii kedy pride uz mi chyba 😍

kamila7125
17. nov 2020

Este som zabudla...nie je jednoduchsie povedane "s rovnakej krvi" ako ja

lucilus
24. nov 2020

Všetko sa dá. Mužov a žien je približne rovnaký počet, žien o máličko viac. Dnes je práve toľko osamelých mamičiek ako otcov. Nie všetci osamelí musia byť zlí. Za mňa. Ak si mám vybrať, druhý manžel je lepší. Sme spolu 13 rokov - ja 2 svoje deti, on 2 svoje deti. Vychovali sme ich spolu. Dnes už sú všetky dospelé a my sa venujeme jeden druhému. Na stužkovej najmladšiemu dieťaťu, sme sedeli pri stole - ja, exmanžel a manžel. Úplná pohoda.

marco88
24. dec 2020

Áno. Existujú muži pre ktorých nie je dieťa a deti prekážkou vo vzťahu. Dokonca sú aj taký, ktorý hľadajú práve partnerku z dieťaťom.
Upokoj sa a neboj sa autorka, niekoho určite stretneš😊

evora
24. dec 2020

@kamila7125 Ty si tuším ešte stale ružové okuliare nezlozila...takto bláznivo milovať a nevidieť ziadne chyby na partnerovi je cesta do pekla..uz si to zažila viac krát a stale si sa nepoučila. Mame sa nečudujem, že je voči tebe takto naladená, lebo sa správaš ako pubertacka, ktorá si nabalila prvého frajera a nie ako mama 3 detí, ktorá už co to v živote preskakala

evora
24. dec 2020

@marco88 Kazdy normálny chlap hlada partnerku, ktorá mu porodí vlastné dieťa/deti. Nerobte tu z výchovy cudzích deti nejaku romantiku, je to ťažký zahul a málokto kto dá bez ujmy 😀rovnako ako výchovu svojich detí. Samozrejme, ak sa dvaja majú radi, dokážu to zvládnuť, ale osobne si myslím, ze ten chlap sa zamiluje do ženy a nie do jej detí...a miloval by ju rovnako aj nie viac aj bez nich...väčšina tie deti toleruje kvoli láske, ktorú cíti k ich mame, a nie preto, lebo miluje ich. A nie, nie je úplne easy milovať cudzie deti, aj keď zaslepené ženy túžiace po láske si budú stale hrkútať svoje o tom, ako ich nový partner ich deti zbožňuje

ianka94
24. dec 2020

Kiezby sa nasiel niekto aj premna/prenas rozvedenu mamicku co by nas lubil oboch aj s 2,5 rocnym syncekom. Popravde kvoli jednemu som nechala aj kamaratov a teraz clovek ani nevie kde hladat alebo ako. A ci budem vediet sa este zalubit, pretoze chcem si urcite zalozit rodinku aby aj maly mal surodenca a boli sme stastny. Zla uz bolo ozaj vela aj nam patri byt konecne stastny🙁 No tiez pochybujem kto by ma chcel a ci vobec ci neostanem uz sama🙁

kamila7125
24. dec 2020

@evora prosim ta ak ma neprestanes sustavne urazat a starat sa do mojho.zivota...tak ta nahlasim a dam ti bloknut ucet !! Pekny den !

sonetta
12. jan 2021

Keď som riešila rozvod, tiež som si myslela, že už si nikdy nikoho nenájdem. Sebavedomie úplne na bode mrazu. Presne deň po rozvode som prvýkrát napísala terajsiemu priatelovi, po 2 mesiacoch sme sa prvýkrát stretli a odvtedy sme spolu. Myslela som si, že už budem navždy sama iba s dcérkou a viac detí mat nebudem aj keď som chcela vždy viac detí. Budúci mesiac to budu 2 roky a v máji sa nám narodí dcérka. Ja mam dcérku 8r z predošlého manželstva a majú veľmi pekný vzťah.

ianka94
13. jan 2021

@sonetta waw tak to klobuk dolu , len teraz aj tazko hladat ked clovek nikam nechodi vsetko pozatvarane a kto vie do kedy to tak aj bude . No snad aj ja najdem niekoho skym budem stastna spolu aj s mojim syncekom a ze mu doprajem este surodenca aby nebol v zivote sam 🙏

sonetta
13. jan 2021

@ianka94 no to máš veru pravdu. Prajem Ti, aby si v živote nasla toho pravého aj ty. 😊

whatever1
14. jan 2021

@kamila7125 Ak by ste spolu byvali a vzali sa tak by ta okolie bralo serióznejšie a nik by nemal pochybnosti. Si slobodná mama troch deti, ak chceš ísť do ďalšieho dietata tak by si mala mať istotu ak nie kvôli sebe tak aspon kvôli nim. Bezhlava zamilovanost nie je istota.

ianka94
18. jan 2021

@sonetta dakujem krasne uz len tisko dufat a verit ze bude este dobre a nebudu len problemy a psych.tyrania vyhrazania a manipulovanie ex...😔

kamila7125
24. jan 2021

@whatever1 do dalsieho coho?!? Ja uz deti neplanujem pre pana kto ti toto povedal 😂

whatever1
24. jan 2021

@kamila7125 Tak potom prepáč, zle som ta pochopila...

kamila7125
28. jan 2021

@whatever1 mam tri deti a to je u mna konecny pocet aj keby som stretla milionara dalsie dieta nie mala som problemove posledne tehu dalsie by ma zabilo

ivca88
28. jan 2021

@hopsadobrandejsa dovolím si nesúhlasiť s tým, že každá chce len bohatého, dovolenky na Bali a pod..
Samozrejme su také a bohužiaľ práve tie na internete ( Instagrame) dosť vidno, avšak sme tu aj my, obycajne ženy, čo chcu len dobrého muža.

Ale možno je to aj tým, ako si písal, že my s mužom patríme k tím, ktorí trávia veľa času na horách. Nie je nič lepšie, ako keď trávime víkendy takto spolu ( aj s našimi dievčatami v krosnach). Veľa sa tam rozprávame, telefóny idú mimo.
Ale to je vlastne jedno.
Len som chcela povedať, že tak ako muži, tak aj ženy majú dosť skreslené predstavy o opačnom pohlaví.
Ja osobne poznám veľmi veľa dobrých chlapov, 30-tnikov, čo má ju naozaj srdce zo zlata a stále sú slobodní a netuším, kde je chyba.
Možno je nas ( ako ľudí) tak veľa, že sa tí správni už ani nevedia nájsť...
Ale tak ako sú ,, správny" muži, tak sú aj milujúce ženy v pravom zmysle slova..

ivca88
Autor odpoveď zmazal
silver33
28. jan 2021

@ivca88 Krasne napisane👍 Mne zostava uz len taka malickost☺ ...najst niekoho takeho ako zmyslas Ty☺ ...a zelam si k tomu vela stastia☺

pupavka1
8. jan 2024

@elf4 bohuzial musim s tebou suhlasit dobreho muza najst je ako vyhra v loterii ostali len zufalci

pupavka1
8. jan 2024

@ivca88 a co je na tom tazke pochopit DD chcu krasavicu poznam aj ja takych mili inteligentni s dobrym srdcom sami su spatni a hladaju a hladaju v domienke ze nejaka pekna ich bude chciet.

samoty
16. jún 2024

Ahoj.ak ste ešte sami a máš záujem sa zoznamit,rad by Ta aj sTvojimi deťmi spoznal nezadany bezdetny, v bývalom 12rocnom vztahu klamany a podvadzany, obyčajný, slušný, netrestany, netetovany, bez piercingov a iných ozdôb,nedrogujuci, nefetujuci a neočkovany, pracujúci ako šofér kamiónu. Spoznať sa za účelom priateľstva s možným výhľadom na vzťah, pripadne spoločnú domácnost a rodinu. V láske, vo vzájomnej úcte, rešpekte, harmónii a hlavne vernosti. Tvoje deti budú milované akoby moje vlastné boli.

shelby88
27. okt 2024

Ja nie.. Sama som 9 rokov.

liliana8
1. nov 2024

Ahoj, nasla si lasku? 🙂

Strana
z2