Výzvy jednorodiča bez auta počas snehovej kalamity
Idem sa vystažovať
Jednorodic, male dieta, chodi do skolky, ja do prace
Nemam auto, vodicak ano , bohuzial auto si nemozem dovolit
Dnes vecer je tu totalne snehove sialenstvo a kalamita, nemozem spat lebo sa normalne obavam ako zajtra vobec pojdeme do skolky, dieta vozim v kociku, normalne mi je zle pri pomysleni ako to po tych chodnikoch vyslapeme
Skolku mam sice blizko ale aj tak mam obavy
Je mi do placu, hnevam sa, ze som na vsetko sama, stari rodicia daleko, expartner sa zaujima o dieta minimalne, toboz ze by ho napadlo ako sa dostaneme do skolky, jeho zaujima len jeho zadok na vyhrievanom sedadle, proste zvladli sme toho vela aj ja som toho zvladla velmi vela sama, ale niekedy je to uz nad moje sily a zlozim sa..stve ma, ze toto moje dieta musi zazivat, ze si nesadne do auta, do sedacky a v klude sa dostane do skolky , len my sa trepeme peso za kazdeho pocasia kociarom ako trafeni, len na nas pozeraju na ulici kde sa s tym dietatom trepem, keby sme sli peso tak to trva 40min tepom dietata matky chapu, tak to mam za 7min velmi rychlym tempom za priaznivych podmienok, neviem co budeme robit zajtra rano
Uz dnes mi hovorilo dietatko, ze nechce do skolky lebo je zima sneh a velmi fuka, bolo mi do revu..
Ze niesom jedina, co toto zaziva …….. dnes ani oka nezazmurim
A nie nikto nas do auta nevezme lebo tu v meste nikoho nepozname , na taxi je to kratucka cesta a nijaku rodinu ci znamych tu nemame
A este tu citam strasne prispevky o tom ako vsetci pridu do skolky chori lebo chripka, je mi do revu a uz som si musela
Dat magnosolv
@anonym_autor sedem minút na saniach dáte ľavou zadnou.
@anonym_ff7065 prosim zaplatis mi ich a dovezies az pred dvere? Neviem ako s tymto mam chodit po tych chodnikoch neodhrnutych , nebyvate nikto v meste? Mate to tam idealne? To nie ze si vykracujem po rovnej zasnezenej ceste a spievam si
@anonym_autor takze ty o 7 odchadzas z domu a 7:30 uz musis byt v praci a ked nie je sneh tak to stihas?? Tak to mas vsetko pekne v pesej dostupnosti 👍na toto auto naozaj nepotrebujes a nemyslim ze odist o 10 min skor, aby ste sa rano potesili zo snehu je az taky problem. To auto by si tych 10 min akurat tak oskrabavala, odhrnala a kym by si prisla do skolky tak by aj tak nebolo vyhriate
@stormie niekedy aj skor sa podari , 7:00 je najneskor co musime byt uz pred bytom a ist
@anonym_ff7065 prosim zaplatis mi ich a dovezies az pred dvere? Neviem ako s tymto mam chodit po tych chodnikoch neodhrnutych , nebyvate nikto v meste? Mate to tam idealne? To nie ze si vykracujem po rovnej zasnezenej ceste a spievam si
@anonym_autor a ešte čo by si nechcela zadarmo? Ja som tiež jednorodič. Áno v zime to je o držku a zúfalstvo cítime asi viaceré no na nás bez podpory okolia to dolieha omnoho viac. Snažila som ti len predostrieť našu situáciu. Pre mňa je auto nutnosťou inak by som sa do práce a do škôlky nedostala a že mi tie financie na chod a opravy auta chýbajú ti nemusím hádam vysvetľovať. Čo by som ja dala zato mať škôlku len 7 minút a môcť ísť do práce peši. Ľudia zleniveli a už ani v lete nik nechodí pešo a nie je zima na vine tomu. Tiež som si všimla že ľudia akoby čumia na chodcov, dokonca možno ľutujú deti, že idú pešo takže v tomto asi pomôže len klapky na oči a žiť si svoje. Ľudia osprosteli.

Čítam tu dookola jednu podstatnú vec - ľudia stratili ľudskosť. Dokonalým matkám nikdy nepreretiekol pohár trpezlivosti? Nikdy sa nerucali z niečoho čo sa dá síce riešiť ale úplne bytostne lezie na nervy? V takom rozpoložení písala autorka. Nechcela radu, nechcela poučenie. Proste a jednoducho chcela len vypočutie a možno - áno aj poľutovanie že to nemá ľahké. Lebo nemá. Každá čo si sem prišla mudrovat nech si skúsi predstaviť že denno denne je na všetko sama. Aj keď - ja viem ak niekto mudruje, tak nemá takú predstavivosť.
Neboj autorka, zvládneš a opäť bude dobre.
@ria_sprout 💚❤️ dakujem za tvoje hrejive slova
Kazdy den bojujem