icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

sojovatycinka
23. máj 2012

@eaka no ja by som do nazvu modryprinc.sk asi nesla, posobi to na mna moc romantizujuco . Toho princa som brala skor ako vtip 🙂 Co ja viem, nejaky...modry zaciatok? ale to ma zas taky zbytocny patos. A mozno to nemusi byt ceke modre, zavisi od Asmiry. Inak suhlasim, malo byt to byt obojsmerne...zena hlada muza a aj naopak.

sojovatycinka
23. máj 2012

k modrej je komplementarna farba cervena 🙂, ak by to uz islo do farieb

sojovatycinka
23. máj 2012

este sa mi po hlave prehana " som mama a som sama" , niekde som to pocula, celkom to ma rytmus 🙂

laila22
23. máj 2012

@kvaca musis kamaratom povedat o tejto teme...🙂

dadulajda
23. máj 2012

Ahojte baby. nasla som vas nahodou.patrim k vam. sama, s malym 9 mes. babom. poviem uprimne nezvladam to. mam 24 rokov a doteraz bol moj zivot o flamoch a stale zbalenom kufri pri posteli..mama nikdy nevedela,ci vecer pridem...niesom "vyvrhel" ale som dynamicka a cely svoj zivot zijem nejak rychlo.asi aj preto som tak rychlo otehotnela (po 2mes.vztahu) 😔 a v bakalarskom roc....a tym,ze som si uz vela prezila,stala sa matkou, som sa zmenila a trapia ma rovnake veci ako vas. ☹ maly ma potrebuje na 100% a aby som mala silu ist dalej,potrebujem aj ja niekde dobit baterky.Vsetko co pisete sa mi stalo...kamarati co nemaju cas a potom ich fotky na FB kde boli...zboznovala som leto.vzdy citim vo vzduchu uz od jari plaz a more a tie tricenka a saticky...to sa nosi 😉 no po prvykrat sa akosi na leto netesim a chyta ma z toho skor smutok.spytam sa rovno ste niektora z Nitry?? 🙂 🙂

@sojovatycinka ahoj,bol tak nazvany jeden clanok v mama a ja..newem uz ktore cislo.mam vsetky od 2009 segra ma zasobila 😀

laila22
23. máj 2012

@dadulajda mozme si tu pisat, lebo baby su v sukromnej skupine.. a sem uz asi nikto nepachne.. napis kwetinke1 nech ta prida..

zahrika
autor
23. máj 2012

no teda zeny, toto sa mi velmi pozdava....
@irriss uzasny napad ! ani som netusila aky zaujem rozputa moje tema, skor som cakala ze mi ju stopnu, bo uz mozno existuje a tot kopec super zenskych ktore citia a prezivaju to iste co ja... som rada ze sme na to viacere a mozme sa podelit 🙂 bolo by super ulahcit si hladanie cez konika....lebo takto vygenerujeme v prvom rade LEN muzov,ktori akceptuju mamicky 😎 teda ak to myslite naozaj ..

dadulajda
23. máj 2012

@laila22 ahoj, dobre napisem jej. 😉 a IP potesila 🙂 ake velke babo mas? a chlapcek?baba? moj maly bude mat 1.6.uz 10 mes.nemozem tomu uverit ako to zbehlo.ked sa pozriem na tie fotky ked sa narodil,ze ako vyrastol,neuveritelne! 😲 🙂

angua27
28. máj 2012

ahojte dievčatá,

tuším je tu pár dní kľud. nechcela som sa votrieť, skôr ako vás mám dočitané a kým som sa k tomu dostala odsťahovali ste sa. 😉 ale neva, možno sa tu niekto nájde. 🙂
mám 32 rokov a skoro 5-ročného syna. sami sme už riadne dlho. a veru, mnohé ste mi tu písali z duše. víkendy sú všetci s rodinami, dovolenky s niekým nehrozia. zatiaľ bývame s mojimi rodičmi a teda aspoň nie som sama na domácnosť a spol. ale aj toto sa v lete zmení a ja sa teším a zároveň aj desím toho, ako budeme fungovať. v mnohom som si už zvykla na to, že som sama. ale občas ten proťajšok chýba. posledné mesiace mám pocit, že tvrdnem, že som stále zakuklenejšia a stále viac a viac sa bojím vpustiť niekoho ku mne. a toto ma desí najviac. v podstate som veselý človek optimista...
skúšala som už aj zoznamky, skúšala som aj nakriaknuť priateľov a známych, ale nič. cez zoznamku som mala pár stretnutí, niektoré lepšie, niektoré horšie. v jednom prípade ich bolo dokonca až toľko, že som začínala mať pocit, že mám vzťah, ale chlapec sa jedného dňa prestal ozývať.
tak toľko môj príbeh v krátkosti.
apropo, momentálne som zo Šamorína a v krátkej dobe Bratislavy. 😉

eaka
28. máj 2012

@angua27 Ahoj kočka, konečne nejaká so starším dieťatkom...aj keď teda aj tie skoro tri roky robia riadny rozdiel...kamarátka má skoro 5ročného synčeka a s mojou si nevedia nájsť spoločnú reč.. Sťahuješ sa od Vašich do Blavy? Tak to bude asi šok, zrazu sama.. Ja mám sťahovanie ešte v nedohľadne, ale oboch rodičov v Blave, tak budem stále môcť počítať s ich pomocou... bez toho si to ani neviem predstaviť.. len v práci som do 17tej a škôlka končí o 17tej...to aby som si zohnala nejaký molekulový transportér, aby som to stíhala, nebyť rodičov.. 🙂

angua27
28. máj 2012

@eaka, hej, sťahujem sa od našich do BA, ale naši sa chystajú pomáhať aj naďalej. mama moja pracuje v BA a mám tu aj ex-svokrovcov, ktorý sa tiež dosť zaujímajú, starajú a pomáhajú s malým.
a veru, v detskom veku, je aj polroka niekedy strašne veľa. 😉
ale na sťahovanie sa teším. ja, malý a veru aj naši. 😀 máme sa všetci radi, ale občas zavládne ponorka aj u nás.
ja mám našťastie pohyblivú pracovnú dobu a z práce do škôlky to budem mať cca. 10 minút busom, tak dúfam, že budem stíhať malého aj ráno aj poobede. ale pokiaľ sa ponúkne výpomoc, niektorý dedovci, prípadne otec malého, tak sa brániť nebudem. 😎
v ktorej časti BA bývaš?

eaka
28. máj 2012

@angua27 Ja som v Petržke.. tiež sa na sťahovanie moc teším... rodičia by sa pre nás rozkrájali, ale mne to lezie na nervy, niekedy mám pocit, že ma vidia ako totálne neschopnú... nejaké kilometre medzi nami by vzťahu určite pomohli.. 🙂

mici111
28. máj 2012

@eaka aj ja som z petrzky :D v ktorej casti byvas? a kam sa stahujes? nejako som sa stratila :D

angua27
28. máj 2012

@eaka, @mici111, babuľky ja sa sťahujem do Petržky. dnes mi začali prerábať byt, dúfam, že v júli už budem tam.
@eaka, presne ako píšeš, rodičia by sa rozkrájali, ale niekedy si pri nich pripadám ako malé decko, resp. v poslednej dobe ako zlý policajt. naši si začali uvedomovať, že s malým odchádzame a začali ho rozmaznávať, doteraz mi do výchovy nezasahovali, čo som povedala, to platilo, ale posledné mesiace katastrofa. ešte, že malý je už rozumný a vie, že čo si môže dovoliť pri dedovi, to pri mne neplatí.
ale zato bolo fajn, že som si mohla vybehnúť občas von na vínko s kamoškami. takto si to budem musieť plánovať dopredu, aby som mala babysitting. ale ako nad tým rozmýšľam, tak tých vybehnutí zas až tak veľa nebolo. 😀 😀 😀

mici111
28. máj 2012

@angua27 aj ty? a kam? 🙂 ja som v ovsisti 🙂

angua27
28. máj 2012

@mici111, som sa práve dozvedela, že v ovsišti. 😀 veľmi blízko Ekonomickej univerzity.

mici111
28. máj 2012

@angua27 jeeeeeej to je super 😀 a kde presne, nevies? ulicu? maly ti tu bude chodit do skolky?

angua27
28. máj 2012

@mici111, na Blagoevovej mám byt a do škôlky bude chodiť na Bulíkovu. a Ty si, na ktorej ulici?

mici111
28. máj 2012

@angua27 aha blagoevova je o kusok dalej..my sme na medvedovej..a uz ti ho prijali na tu bulikovu? ja som tam chodila ako mala..

angua27
28. máj 2012

@mici111, áno prijali. skoro som spadla z nôh, keď som si bola pre rozhodnutie. lebo riaditeľka sa tvárila všelijako, keď som dávala prihlášku. a Ty si s malou doma, však. 😉

mici111
28. máj 2012

@angua27 jj som doma s malou este.. my pojdeme najprv do sukromnej skolky a potom dufam, ze ju zoberu do statnej sem na jankolovu..

mercedezs
28. máj 2012

@zahrika ahoj,ja som bola slobodna maminka....starsi syn uz bude mat 12 rokov.ked mal 5 rokov,zoznamila som sa teraz uz s mojim manzelom cez internet.Najprv sme si len dlho pisali,potom sem tam daky telefonat.Stretli sme sa prvy krat asi po roku...isla som sluzobne do Trencina...on bol z blizkeho okolia.a potom sme sa zacali stretavat castejsie.Sme spolu uz 7 rokov z toho 3 roky manzelia a mame spolocneho syna Vilka.Neboj,on ten pravy pride...ani nebudes vediet ako... 🙂 Drzim palce 😀

zahrika
autor
28. máj 2012

@mercedezs az na to ze ty si mala 22 rokov..ale dakujem, nestracam nadej 🙂

eaka
28. máj 2012

@mici111 Ja sa zatiaľ nesťahujem.. 🙂 Zatiaľ o tom iba snívam... a najradšej čo najďalej od Petržalky.. nie..mojim snom sú Rusovce 🙂

mercedezs
28. máj 2012

@zahrika no to je pravda,ale vies...to ze som mala dieta odradilo kopec chlapov...okrem mojho manzela.Tak je asi jedno,ci mas 22 alebo 32.

eaka
29. máj 2012

@mercedezs ale nám tikajú biologické hodiny..chceme ešte deti..teraz stretávať chlapov, čo sa po mesiaci alebo pol roku zľaknú a zbalia, to je proste z pohľadu 30ročnej ženy už zabitý čas... 😉

irriss
29. máj 2012

@dadulajda
@eaka
@zahrika
@mici111 a dalsi😉

Ahojky devcata... 😉

Uz ubehl tyden a jeste cekam ... ☹
Vazne jste nic nevymyslely? Jako uvod Tematu? Proc hledate Lasku...
Jen jako uvodni seznameni s tematem..

- k vytvoreni "Seznamky" se netrpelive ceka jen na Vas 😎 .. 🙂 vsak uz mohla byt na Svete..ja osobne se na ni moc tesim...a drzim Vam palecky😉 🙂

eaka
29. máj 2012

@irriss Snaha bola, ale zabili mi ju hneď na začiatku, že zoznamiek je dosť a že modrý koník do toho určite nepôjde...a viac sa k tomu nevyjadrujú... okrem toho som bola v jednom kole, tak som do toho ani nestihla viac rýpnuť.. skúsim sa ich ešte raz opýtať

irriss
29. máj 2012

@eaka
Tak to je mi lito,kdyz vidim, ze se pristupuje k necemu okazitym "odsouzenim" - protoze MK se snazi a moc mu na tom zalezi..a klidne Ti to sem dam jako dukaz, aby devcata v soukromce verily, ze je to seriozni nabidka a snaha.. 😉
ANO pracuje se na SEZNAMCE 😉 🙂 a MK do toho PUJDE 🙂