Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
n
@irriss a ja ze to uz je zatratene..
tak baby, ma nestvite..ked nic nedate, ja to skomponujem ! chcem zoznamku!! musime ju mat.ved vsetko sa deje pre nieco aj to, aj to preco som tu hodila tuto temu, tolko som uz premyslala doma, sama so sebou, skym by som pokecala a raz ma osvietilo a zrazu mame temu a kopec novych kamaratiek 🙂 a mozno aj zoznamku a mozno aj manzelov... za chvilku 😀 😀 😀 som asi daleko, co??
@eaka
@zahrika veru super, ja už fungujem štýlom, že idem na vec postupnými krokmi, ktoré na seba nasledujú .. vyhľadať zoznamku .. zaregistrovať sa .. vyplniť si profil .. vybrať si fotku .. nájsť niekoho milého na pokecanie .. nájsť niekoho milého na živé pokecanie .. nájsť niekoho milého na pravidelné stretávanie ... nájsť niekoho milého na vzťah ... ďalej som to nedomyslela 😀
@eaka netlač na pílu, nasilu to nejde a najmä ked ho vídavaš a musíš s ním komunikovať .. ale bude ti lepšie, ak komunikácia bude výhradne ohľadom malej, o vás dvoch či o tebe ani ň
.. ja sa už našťastie nestrhávam pri každom aute značky aké má on, čo okolo mňa prejde, je to proste iba auto 😀
@eaka cha, ja som zašla až tak ďaleko, že to špecifikujem .. značka, konkrétny model, konkrétna farba a už aj typ motora, teda diesel .. ale kým si všimnem či diesel alebo benzín, tak skôr si všimnem, že podľa špz to nie je on 😀 😀 😀 vystúpila som z busu a veselo si šlapem k semaforu, stisnem aby mi nabehla zelená a sledujem decká pri škole, zapípal semafor, otočím sa a pred prechodom ... kokos jeho auto .. stislo mi srdce, nevedela som sa nadýchnúť, ked pozerám špz .. uff nie je to on 😀
@eaka fuha tak tuto fazu mam ja za sebou..rozisli sme sa v prili 2010 v 3.mes tehu a trvalo mi to takmer do feb 2011 a potom totalka chlad, stopka, mraz, nic... a teraz je to uz v stadiu kedy on chce prist a ja fuuuj to je otrava...normalne ma to otravuje, narusa rezim... brr 🙂
@eaka, @angua27, @lili_mia, @irriss myslite, ze je natolko dolezite, co na tej zoznamke bude napisane? Ked sa registrujete do zoznamky, tak sa vacsinou ide rovno na vyplnanie profilu a hladanie. Jedine , ze by sme modrehoprinca 🙂 chceli nejak odlisit a uviest kazdeho par milymi riadkami, ktore ho utvrdia, ze je na spravnom mieste 🙂
@mandragora22 así.tak
aj ja chcem zoznamku 😀 s mojim idolom sa mi dnes snivalo 😀 takze poprosim sa zoznamit s Markom Harmonom alebo Davidom Boreanazom ... 😀 ale vazne, viem ze to realne neni ale mohli by sa aspon kusok podobat 😀
@sojovatycinka napíšem jednu sprostosť, čo sa deje na pokeci 🙂 skúsenosti jedného chalana, ktorý sa tým chváli na nete, že preťahuje baby z pokecu:
baba mala v profile, že nefajčí, ale jemu to tááák parádne urobila, že nemohol chodiť 😀 😀 😀
tak si vyber, či sa oplatí niečo písať do profilu
ale moja skúsenosť je taká, že sa nájdu ľudia, čo ho čítajú, bud mávnu rukou, alebo reagujú na to .. ak začal s názvom nejakej knihy, tak som vedela, že čítal profil, ak napísal, aké máš záľuby, tak som vedela, že nečítal .. odpinkala som, čítaj profil a on, že sa mu nechce, tak nech mu to napíšem, ale ved aj to je čítanie .. v podstate ak si vyplníš profil, tak tiež môžeš odpinkať, nech si najprv prečíta profil a žiaden argument, že aj na ulici ste cudzí ľudia, čiže aj tak človek nič nevie a musíte si pokecať ... lenže ten chlap ťa chvíľu sleduje .. tvoje pohyby, smiech, prejav tela, prípadne okolie a zadre .. takže tebe sa páči mažoretkovanie? a pritom baba je v kostýme mažoretky a zhodou okolností prebiehajú celonárodné majstrovstvá v mažoretkovaní 😀 😀 😀
@lili_mia ale ja som nepisala o vyplneni profilu. Tu ide o to, ze sa chce zalozit zoznamka a napisat nejaky uvodny, mozno "poeticky" text pre vsetkych, ktori sa prihlasia, aby ich to uviedlo , o aku zoznamku ide. To nema nic spolocne s tym, co si das do profilu a ci ho niekto cita alebo nie.
@sojovatycinka jáááj už som v obraze .. hmm
.. Vitajte na našej zoznamke výlučne pre rodičov s dieťaťkom, ktorí nechcú zvyšok života stráviť osamote. Tak ak sa cítite osamelo a máte jednu, dve či viac ratolestí, pridajte sa k nám, radi sa zoznámime. Samozrejme, vítaní sú aj ostatní, ktorí si túžia nájsť partnera s dieťaťkom.
môže byť?
ahojte, idete teda niekam na dovolenku s drobcami? Rady by sme sa k vam pridali, len nevieme, ci sa niekam ide... A rada by som sa dala do tej sukromnej skupiny, ale neviem ako? ☹ Pisala som aj na IP @kwetinka1 a nic...
ahojte.mozem sa pridat?mam trojrocnu dcerku a uz som rok sama....a co sa tyka zoznamovania,tak to je 0 bodov ☹
@jankanelka
ahoj a kde sa nachadza ta zoznamka??? ja uz dlho hladam podobnu kde su osameli rodicia a nic take som nenasiel ☹

@irriss Ďakujem iris, ja to tiež nerada vidím, keď je možnosť sa do niečoho pustiť, tak sa to hneď zavrhne, že to nemá zmysel a že to neprejde... ale je to taká naša slovenská vlastnosť, s ktorou budeme asi ešte dlho bojovať.. 😉 Skopírujem Tvoj príspevok do súkromky a skúsim to tam rozprúdiť 🙂