Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
ahojte.
potrebujem oživiť tému: mám kamaráta ktorý ma 40rokov a potreboval by nejakú priatelku. nie je ,,barový ,,typ chlapa a preto nemá šancu si nejakú nájsť. preto by som mu chcela nejako pomôcť,lebo myslím že už je najvyšší čas aby si niekoho našiel. neviete mi prosím poradiť nejaké stránky na internete? ale len také slušné. a aby tam boli tie ženy aj s fotkami. slúbila som mu že mu nejakú nájdem 🙂) 😉 a aby bola z Dca alebo blízkeho okola. dakujem za akúkolvek radu. môžete aj IP
ahojte, nečítala som všetky príspevky, len prvú a posledné dve stránky, ale ešte asi pred mesiacom som bola presne v rovnakej situácii ako zakladatelka. mám 2,5 ročného synčeka a od vianoc som s ním sama, a mala som pocit že už v živote nebudem mať možnosť sa zoznámiť s nejakým chlapom, nakolko všetok volný čas trávim aj s malým. mala som už hroznú potrebu spoznať niekoho ďalšieho kto by s nami trávil trocha času ale nevedela som si to celkom reálne predstaviť. teraz mám asi mesiac priatela, ktorého som spoznala...áno...na pokeci, asi si väčšina z vás tresne po čele ale po odpálkovaní niekolkých desiatok "záujemcov" v roznych zmysloch sa ozval aj niekto normálny-teda aspoň zatial si to o ňom myslím 😀 a dúfam že mi toto presvedčenie vydrží čo najdlhšie
@mici111 tiež som to už vzdávala po viacerých sprostých správach čo mi chodili, alebo mi vypisovali kadejakí zajkovia 🙂 ale nakoniec sa zrazu ozval niekto kdo ma zaujal a za dva dni sme mali stretko-on bol dosť akčný 😉 a nejak sme si padli do oka..ale ja určite nevravím že pokec je ten správny sposob, viem si sama predstaviť určite aj lepšie , ja len aby tu baby nestrácali nádej ak napríklad inú možnosť ako internet nevidia alebo nemajú
no ja som mala presne ten problém, tiež ho nemám komu dávať, teraz už ani mame lebo odišla robiť asi 100 km odtialto, takže jediná aupair bola zrazu fuč 😀 takže áno aj s malým, ale priatel s tým problém nemal, on práve sám navrhol že pojdeme niekam s malým na preliezky, on má tiež syna z prvého manželstva,, takže v tomto berie na nás absolútny ohlad, zatial sme vlastne boli spolu sami len raz ked tak nad tým rozmýšlam..on by ma teda chcel niekam vytiahnuť, že nech sa tiež už konečne po rokoch zabavím aj bez malého, ale zatial nebola príležitosť, tiež nechcem mamu otravovať ked sa aj povedzme na dva dni staví doma, dať jej strážiť malého
no baby ale nevyriešili ste môj problém. ja mám kamaráta čo potrebuje priatelku. zaregistrovať sa pod jeho menom je netaktné a zase žiadna žena by sa nechytila len tak že: dohodnem ti chlapa a ja to akože odsúhlasím? no chápete ma? potrebujem nájsť nejakú priatelku pre neho 😕 😕 😕
ahojte baby 🙂 tak ja som sa s mojim manžlom spoznala cez pokec 🙂 ale poviem vám,čo text,to viacmenej klamstvo...tak čisto náhoda mi ho pirviala ani som sprvu moc nereagovala už s presvedčenia že to bude len ďalší blázon 🙂)
prešli sme na skype telefonovali si,lebo bol vo Francúzsku a keď prišiel stretli sme sa.Môj starší syn mal 13rokov,puberta ho plieskala už vtedy z každej strany,ale ak to nezažijem ,neverím,dieťa naozaj vie kto je úprimný...rozviedla som sa keĎ mal len 3 a za 10rovok som žial mala nielen jedného priateľa,ale nikoho nechcel prijať,ale tohto ano.hneď okamžite.nechápala som....môj manžel je priateľský,naozaj kamarát,tatinko,srandista a všetko čo má byť a môj syn v 15 rokov mu začal hovoriť ocko 🙂) majú úžasný vzťah,môj syn ho zbožňuje a on ho zas berie ako svojho.
Nemyslím si že je to o veku dieťaťa je to o prístupe toho muža k dieťaťu.Aspoň ja si to myslím,mám 38,preskákané viac ako na 10životov,môj muž tiež,takže možno aj to že hrozne ťažké životy sa spojili a máme aj krpca,ktorého milujeme a starší ho miluje tak moc ako my naše deti-nadovšetko.Držím palčeky všetkým osamelým maminkám,nezúfajte,ale hlavne buďte trpezlivé,ten pravý si dáva NAČAS 🙂)
@mici111 najlepšie je keĎ si zvykne hneĎ že nie si sama,lebo potom je ťažké zvyknúť si na to že sa nemôžeš jemu venovať naplno...
@mici111 @severanka96 inak v tomto s tebou súhlasím..ja aj keby som mala na prvé stretko pre malého stráženie tak by som ho zobrala so sebou, už len zo zvedavosti ako na seba tí dvaja zareagujú. mne napríklad písali chlapi alebo teda chalani že im nevadí že mám drobca a za chvílu bol zrazu problém, že ako by sme sa ale stretli ked nemám kam odložiť malého, no proste schýza, takto aspoň vieš na čom si odzačiatku, lebo keď aj tebe niekto padne do oka tak možeš časom zistiť že malý (malá) si s ním nebude absolútne rozumieť a potom to asi mrzí o to viac
@kristiii nedajbože bude zvadzať ☹( dobre si urobila aspoň si sa vyhla neskoršieho trápenia... 🙂 väčšina chlapov povie že im dieťa nevadí,no ani nemôže keď sa s ním nestretne,potom keď sa to stane,tak mu nevadí lebo si ho nevšíma,alebo vadí už len preto že je tam...treba si počkať na toho pravého...
@severanka96 ale tak isto aj vacsina zien staci podniknut spolocni vylet a hned vidite ako jej zevraj deti nevadia ze je rodinny tip a tak... ja zazivam stale to iste dookola a preto som uz radsej sam vyse roka ☹ aj ked to neni ono ale nezazivam aspon sklamania stale dookola ked uz tak jedine slobodnu mamicku a je mi jedno ci ma jedno dieta alebo sest pretoze od mala vychovavam syna a ja s tym problem nenam
@mini2peto to to si jeden z mála tatinkov,ano istitne aj mamy vedia byť macochy ako z rozprávky,avšak nechápem prečo je to tak u teba,vieš oveľa lahšie je keď máš dieťa stále a tá žena môže byť jej akoby naozaj mama,lebo keby si ju mal len sem tam,tak by mohla byť len jej kamarátka.neviem ale väčšina maminiek má najradšej tie vlastné deti,aj keď povie niečo iné,ale isto sú aj medzi nami výnimky,ja mám manželovu dcérku moc rada u nás je práve ten problém,že malá odíde od nás celá happy a potom mamka jej robí truc a zamedzuje nám byť s ňou ☹( najhoršie je tak či tak že VŽDY si to odnesú deti ☹((
nepísala som o druhej strane lebo sa to nerozoberalo takto hlbšie,ale žiaľ funguje to oboma smermi ☹(
sa čudujem že tu medzi toľkými mamkami sa ešte nenašla tá pre teba ☹(( nezúfaj dáva si na čas....je to ťažké ale príde keĎ to vôbec ale už vôbec nebudeš čakať ani hľadať 🙂))
držím palce pozdravujem aj krpčeka🙂
@severanka96 no ale najhorsie je pocuvat to dieta lebo to to tiez cita ze mu chyba mama a skoro kazdy den pocuvam kedy si niekoho najdem ☹ no len nevie ze to neni len tak vies ja mam 29 no a problem je ze v mojom veku nenajdem nikoho pretoze vyzeram moc mlado a kazdy si vacsinou mysli ze nemam ani 18 hlvne ked si kupujem vstanku cigi a to ma vie statne dozrat a pred vcerom idem s malym v autobuse a taka stara ropucha sa ma opyta ze ci sme surodenci no skoro ma uz vystrelo 😒
Ahojte. Ja som rozvedená, manžel ma nechal samú s 3 a pol ročným dieťatkom, odišiel od nás za inou.....našla som si priateľa, slobodného, bezdetného, môjho synčeka akceptuje, má ho rád. Zo začiatku to ale nebolo vôbec jednoduché. Malý to nechcel chápať, že som s ním. Žiarlil (tak zdravo), ale priateľ to chápal, bol veľmi chápavý. Išlo to tak postupne k lepšiemu a teraz je všetko ok. Už spolu všetci bývame v domčeku a čakáme dieťatko. Budeme štyria 🙂 Podľa mňa záleží veľmi na tom, ako sa k tomu postaví nový partner a treba nechať tomu všetkému taký volnejší priebeh
@mini2peto jeeeeeeeeeej 🙂) dobre som sa zasmiala 🙂) vieš ja mám 38,môj muž 37 a tiež nevyzeráme tak staro,keď idem so starším synom,myslia si,že som si chytila mladé ucho a krpec je jeho no des 🙂) ale čo už ....
viem že je moc ťažké nájsť presne takú po akej túžite ....mne to trvalo moc dlho ☹(( ale moc vám prajem aby vám to vyšlo čo najskôr... 😉
@severanka96 dakujem ale sam tomu neverim ze to tak skoro bude podla mna skor nikdy ale ak nahodou budete prva ktora to budie vediet 😀
Ja som ovdovela v 23 rokoch,ostala som sama s dvoma malymi detmi a tiez tie sance na noveho partnera boli minimalne,ale musela som ist do prace aby som uzivila svoje deti a tak som sa dostala trosku medzi ludi,svojho terajsieho partnera som stretla az ako 33 rocna a po 4 rokoch sa nam narodil vytuzeny syn....a ja som konecne znova stastna.
@mini2peto jaaaj ani nevies ako si mi nieco pripomenul tym, ze vyzeras mlado 🙂 Moj manzel, ked sme sa spoznali mal 30 a vyzeral na 18 nast, normalne som mu nechcela verit vek. A to uz mal davno skoncenu VS. Ale bol inteligentny, vtipny a urcite nerozpraval ako osemnastrocny (to zena pozna hned 😉 ), tak som uverila 😀 Vidis a sme spolu uz dlhe roky, mame spolu synceka 😵 Takze aj ty najdes tu spravnu. Inak ja mam 13 rocnu dceru a ked idem s nou a s mladsim synom von, väcsinou kocikuje ona. No, poviem ti nahodena vyzera ako mlada mamina. Len na mna potom ludia divne pozeraju, ze co som zac ci nebodaj uz babka maleho 😀 😀 😀
@mini2peto super budem čakať odbré správy 🙂
@mini2peto vzdy to ma zmysel 😵 . Treba mysliet pozitivne, stale si hovor, tak sam pre seba, aku partnerku by si chcel a ona naozaj pride. Pekne si ju privolas 🙂 Fakt, stalo sa mi to 😉 Prisiel, pekne podla vlastnosti, ake som chcela, aby moj muz mal 🙂 Inak obdivujem ta, ze sa tak staras o maleho. Viem co to obnasa......
@kristiii spoznasla som môjho skvelého manžela na pokeci keď bol vo Francúzsku medzi šialencami 🙂) a je úžasný furt 🙂
mne sa uz ani to nechce ked to ma dosjt tak to dojde a ked ne no ... svet sa kvoli tomu nezruti uz to berem optimisticky
@severanka96 kym k tomu dojde budem mat uz bradate deti 😀 😀 😀

@mici111
☹ skoda ale ak najdem dam vediet ved predsa nie sme len my sami rodicia na svete 😉