icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

janickacrazy
30. máj 2014

@svetluska131 Hmm, ja ta chapem, pretoze som si niecim podobnym sama presla, tiez som mala take obdobia, ze uz som stracala nadej, ze niekoho normalneho aj stretnem, aj kamoske som na pleci revala, ze vsetci chlapi sa ma asi boja a ze su to vsetci zbabelci. Tyzden po tomto vyleve som stretla tohto mojho idealneho manzela. Fakt som si myslela, ze taki chlapi snad ani neexistuju, ale hej su tu a dufam velmi, ze ta osud este prekvapi a hodi ti do cesty nejakeho normalneho chlapa, s ktorym budes stastna. Drz sa.

svetluska131
30. máj 2014

@janickacrazy Dík, si zlatá 🙂
Prajem všetko dobré, nech sa vám darí, všetkým štyrom🙂...a po koľkých rokoch si Ty našla manžela?? (Po koľkých "vzťahoch" 😝 )

janickacrazy
30. máj 2014

@svetluska131 No u mna to bolo dost "vesele". Prvy muz, ktoreho som lubila ma opustil, ked som mu oznamila, ze som tehotna, takze cele tehu som uz bola sama. Ked mal maly 1.5roka som si nasla druheho chlapa, ktory mal 2 deti, bol vdovec, s nim som bola 6 rokov, bohuzial si nedokazal vytvorit normalny vztah k mojmu synovi a to bol problem od zaciatku nasho vztahu, stale som dufala, ze sa to zmeni, nezmenilo, odisla som nakoniec. Potom bolo niekolko pokusov, ale vsetky stroskotali hned na zaciatku. Ked mal syn 9 rokov som stretla mojho terajsieho manzela, je odo mna o 4 roky mladsi a je to super. Takze vidis, ani u mna to nebolo jednoduche. 😉

svetluska131
30. máj 2014

@janickacrazy Tak to vidím 🙂 Nemala si to ľahké, najmä 6rokov s chlapom ktorý neľúbil Tvoje dieťa, a ešte keď sa vžijem do toho, že je maličký postihnutý, muselo ťa to asi bolieť dvojnásobne, lebo choré detičky máme ešte väčšiu potrebu chrániť pred celým svetom, aspoň takto to cítim ja 😒 Ja mám našťastie zdravé dieťa, a tiež nedokážem stráviť fakt, ak už v úvode vidím, že dotyčný berie moje dieťa ako prekážku, alebo v "najlepšom" prípade ako nevyhnutný doplnok, ktorý bude teda on "akceptovať", ale hlavne nech príliš nezavadzia, ani inak "nerobí problémy"-a toto keď vycítim, tak je u mňa koniec...aspoň tak vnútorne...a malého s ním už teda nezoznamujem, lebo si to dotyčný v mojich očiach nezaslúži, a malého ním nebudem zaťažovať, a utvrdím sa v tom mojom"môjmu dieťaťu Ty v mojich očiach nesiahaš ani po členky, a na 1. mieste je ono! 😀 )Ale ASPOŇ na iné "benefity" ho...používam... 😠 -hneď potom, ako si toto sklamanie opäť do vankúša odplačem 😖
Ale prepáč, zasa som odbočila k sebe 😝 A žili ste spolu aj s tými jeho deťmi?? Ako ste spolu všetci vychádzali, ako s a vám darilo všetkým zladiť, aké boli vzťahy?? Lebo viem, že čím viac zainteresovaných v novej rodinke, tým je to zložitejšie...

janickacrazy
30. máj 2014

@svetluska131 Ano, zili sme spolu v jednej domacnosti vsetci, jeho deti ma mali rady asi po par tyzdnoch ked som tam byvala ma zacali volat mama. Prakticky som mu ich vychovala, lebo on chodil na tyzdnovky, takze vacsina veci bola na mne. Prave preto bolo pre mna tazke odist, lebo ja som opustala nielen partnera, ale aj deti, najma so starsou dcerkou sme mali krasny vztah, plakali sme spolu ked som odchadzala, bolo to hrozne. To ze je moj syn postihnuty sme zistili az neskor, ked mal 4 roky mu urcili diagnozu, dovtedy sme behali po lekaroch a nevedeli zistit, co mu je, dokonca si niektori mysleli, ze si vymyslam, lebo na pohlad vyzeral ze mu nic nie je, ale ja som citila, ze nieco nie je ok a nakoniec som mala aj pravdu. No ked sme spolu len chodili tak on sa tvaril, ze ho ma rad az neskor sa to zacalo prejavovat, v podstate ho viac-menej ignoroval, ale mne tvrdil, ze ho ma rad, ale videla som a citila, ze to nie je pravda, ale islo to tak nejak postupne, nie hned a preto to bolo take tazke pre mna, pretoze inak bolo vsetko ostatne ok. Deti sa mali radi, hrali sa spolu pekne, bolo mi to luto, ako to dopadlo, ale teraz som rada, ze som dokazala odist.

srandujete
10. júl 2014

ahoj zahrika. 🙂 prečítal som si niekoľko Tvojich príspevkov a páčili sa mi Tvoje názory a myšlienky, čo sa týka vzťahov . . . Ak to nie je tajnosť, môžeš mi prosím napísať, či sa Ti podarilo nakoniec nájsť toho pravého a ako skončila Tvoja túžba po druhom bábätku ? . . . Ja osobne Ti to veľmi prajem a držím Ti palce . . 🙂

jeestenadej
13. jan 2015

Ahojte.Chcel by som sa opytat ako sa v tomto pripade moze zoznamit chlap? Ja mam 2 roc.synceka a tiez nieje jednoduché nájsť partnerku. Taktiež chodim do práce a je to vsetko dost náročné. Vopred dakujem za vaše odpovede.

duun
27. jan 2015

Niekedy mám dojem, že som jediná, sama a že nik netuší, aké to je. Makať v dvoch prácach, lebo jedna na hypotéku a život s malým synom nestačí. Uvažovať od obrovských rozhodnutí až po tie drobné - ako presvedčiť syna-škôlkára, aby sa obliekol a šiel s vami do obchodu, lebo doma ho nemôžem nechať samého. A potom tu čítam a čítam.. a je tu toľko rovnakých pocitov, každý osud trochu iný, ale v podstate o jednom. Svoje deti nesmierne milujeme, ale občas je doma príliš ticho a popri x-tej rozprávke by som strašne chcela počuť aspoň pár viet od dospelého, rovnocenného partnera, ktorým môj syn nemôže byť (a ani to od neho nesmiem chcieť).

Dnes som si zmazala profil na zoznamke. Akosi na mňa doľahlo to "ticho" prázdnej poštovej schránky aj keď sem tam sa niekto ozval - slobodní 40tnici (chcú 30tku štíhlu, krásnu babu, aby mali ešte 2,3,4 svoje deti), stratení 29-50tnici (nezamestnaní, nevedia, čo chcú, maminkini synáčkovia), tajne zadaní 40-45 (hľadajú vŕbu a nafukovaciu pannu). Uvidíme, či a koľko bude trvať, kým sa znovu na niečo také dám.

Kedysi tu bola podľa príspevkov celkom zhovorčivá partia. Funguje tu niekto ešte pravidelne?

neznama2019
2. feb 2015

@duun
ahoj, podobnu diskusiu tejto som zalozila pred 3 rokmi... a stale som sama. tento rok mam 40, 8 rocnu dceru. s tou zoznamkou si to vystihla. a baba, ktora ti napise, ze staci mat milenca - no neviem, na to treba povahu, drichmat s niekym, koho vlastne ani nepoznas 😝 mozno nejakej 30-tnicke to staci, no mne teda nie. a pokial ma dotycna okolo seba rodinu, resp. brata, otca, ktory jej pomozu vymalovat byt, ist s autom do servisu, tak jej asi milenec staci. lenze ja som stale bezmocna pri niektorych muzskych pracach ☹ aj ked uz celkom v pohode ovladam zlozenie motora mojho auta 😀 zoznamku uz neriesim, ale kedze nikam nechodim, na zazraky a princa na bielom koni uz neverim. ibaze by som ho stretla v tom autoservise, kam chodim ako na klavir 😀

duun
2. feb 2015

Ono tych 40 je asi vazne blby vek :D uz sa len smejem, asi az okolo 60 by si clovek nasiel niekoho na rozhovor, lebo dovtedy su tu tie tri vyssie spominane kategorie 😨 🙄 🤐 a normalneho chlapa siroko daleko nevidno.

zuzana8
6. feb 2015

@duun napísala si mi to ako z duše, tiež som na zoznamke a chodím tam len keď neviem zaspať a to je málokedy🙂 a naozaj 24-30r. chlapi chcú iba sex a o 50-ročných nemám záujem ja...je to katastrofa. Malej som síce sľúbila, že nájdem ocka, ale nie je to také ľahké...☹

kikush1811
8. feb 2015

Ahojte zienky. Moja dcerka ma 11 tyzdnov a sme same uz od 7. mesiaca tehu. Neponahlam sa do vztahu, no obcas ma to tak pochyti, ze potrebujem oporu a objatie. Mne sa aj niekto priplietol do cesty, no je o dost starsi. A navyse ten strach... totiz vzdy som si myslela, ze chlap, ktory si zacne so slobodnou mamickou musi byt jednoznacne manipulator 😀
Co sa tyka internetu, skusali ste zoznamko.sk ? Je to sice krestanska zoznamka ale z vlastnej skusenosti viem, ze sa tam motaju aj ludia, ktorym nejde presne o vieru, ale hladaju hodnoty.
Drzme si palce! Tuzime predsa vsetky po tom istom 🙂

duun
8. feb 2015

Neskusala. Uvidim, teraz som v akejsi faze znuchutenia alebo ako to nazvat. Na jednej strane je smutno atd., na druhej si uvedomujem, ze asi este nemam chut s niekym byt, znovu sa prisposobovat atd. Asi sa to musi nejak este chvilu utriast a irituju ma ludia, co vravia.. no teraz nedavno si sa z jednym rozisla a uz dalsieho? Jo, papier je jedno, to ze si roky de facto sama na vsetko a zijete paralelne zivoty uz dlho..

marcela888
16. feb 2015

Ja som skusila zoznamku online toho partnera na urovni ale po dvoch mesiacoch som sa odhlasila. O pokeci ani pisat nechem to by som sa len rozculovala. Nasla som zoznamovaciu agenturu prestige www.prestigeone.eu a tam to zatial vyzera slubne. Musite byt ale pripravene ze sa s Vami pracovnicky budu chciet na zaciatok stretnut, ale mne to vyhovuje lebo aspon viem ze sa tam neprihlasi kadekto zenaty alebo 50 rocny co ma fotku na profile tridsiatnika 🙂

duun
19. feb 2015

Partner na úrovni, čo mám ohlasy od známych je tzv. prázdna databáza - kopec vymyslených profilov - jasné, nejak začať musia, aby mal každý nový pocit, že "veď je tam veľa veľa ľudí", nemôžu napísať - včera sme začali a je tu 8 prihlásených. Pokec je jasný, totálne neefektívne zabitý čas - ak teda ide o cielené hľadanie slušného, normálneho partnera s prehrabávaním sa minimom balastu a špiny. Mám tam 2 kamarátov, s ktorými som sa aj stretla naživo - máme spoločné záujmy a jen to fajn. A jeden kamarát z vysokej školy si tam našiel manželku pred 6 rokmi, ALE..

Reálni chlapi na pokeci nad 35 sú veľmi často (tak 85% z nich) dosť zvláštne stvorenia. Pýtajú si vaše prádlo, topánky, posielajú výzvy typu: "Tak čo, dnes si ...? Pošlem ti kredit na mobil!" alebo "Chceš sa pozrieť cez webkameru ako si robím ... a mám aj foto, heslo je supermacho40cm.." Občas stretnete aj niekoho zdanlivo normálneho, ale po polhodine inteligentného rozhovoru to zabije otázkou na moje intímne zvyky, alebo sa spýta, že budúci víkend má objednanú chatu, či dáme 3. Alebo sa veľmi rýchlo ukáže, prečo sú ešte doteraz sami - slobodní - napríklad si dovolíte vyjadriť nejaký názor, ktorý nie je zhodný s ich a zo slušného inteligentného pána na úrovni, ktorý vás okúzľoval komplimentami a bonmotmi sa začnú zjavovať RP typu: "Totálne si mi pokazila deň, krava. Som si myslel, že máš viac rozumu, si sliepka ako ostatné!" Poprípade: ".. budúci utorok nemôžem, idem s maminkou na nákupy, v stredu k lekárovi, štvrtok som s ňou na klube a cez víkend ideme do Tatier. Vidíš, tam by si mohla dôjsť, dáme si niekde kávu, ale vieš, iba to zahráme, že si nejaká známa z práce, maminka nemá rada cudzích ľudí.."

Väčšinou sa ale ozvú puberťáci "viež, mi dávame panički nad 30, je to super, nechceš mladého?" A niekedy sa priznám, im ani nerozumiem, pretože ich výkriky sú jedna dlhočizná veta, bez náznaku gramatiky, vetnej skladby či interpunkcie.

zahrika
autor
19. feb 2015

Zeny....hlasim sa po 3r odkedy som napisala tento prispevok a zacala diskusiu.... asi vas sklamem...no sme na tom rovnako ako v 2012. Stale sami dvaja. Maly ma uz 4r a ja som veskere zoznamky prestala riesit. Uz nehladam...necakam na nic... kaslem na vsetko.... zena s dietatom po 30ke a este emancipovana nema sancu...

zahrika
autor
19. feb 2015

@srandujete nepodarilo....a vzdala som to.. i ked niekde v skryte duse nadej stale je 🙂

filipal
19. feb 2015

@zahrika vidim, ze si zanevrela na zoznamky. Boli to sami zufalci? ci kde bol problem?

kikush1811
21. feb 2015

@jeestenadej myslim, ze tu si na spravnej adrese 🙂 .... slobodnych maminiek tuziacich po laske a normalnom vztahu je tu habadej 🙂

jeestenadej
21. feb 2015

@kikush1811. Moc rád by som už konečne spnal ženu ktorej by som mohol dvoverovat a nebat sa nechat synčeka sameho doma s novou priatelkou pokial budem v praci..ty s toho obavu nemas?

kikush1811
21. feb 2015

@jeestenadej tak ano..S Elenkou sme na seba velmi naviazane. Je to urcite tym, ze sme od tehotenstva na vsetko sami bez ocinka... Ja tuzim v prvom rade po kompletnej rodinke, tuzim lubit a vytvorit niekomu to teplo domova 🙂 Myslim, ze nechceme vela. Len kde tie polovicky hladat? 🙂

martinex
22. feb 2015

Ahojte dievcata, pridavam sa do klubu. Som rozvedena, mam dvoch synov a som vyše roka sama. O zoznamkach myslím pisat nemusim,zhodujem sa s nazormi ktore tu padli. Dnes som tiez zmazala vsetky profili a s pocitom totálneho nechutenstva som rezignovala. Aj ked je to smutné, som rada ze nie som jedina s tymito pocitmi. Byvam s detmi sama,chodim do prace,ex zaujem o deti nema,pomoct mi nema kto tak s chalanmi bojujeme ako sa da. Vacsinou som vysmiata a spokojna no obcas pride tuzba po milom slove,vrelom objati a taktom tom:"to zvladneme, laska". Ano ano,vsetci vravia ze to pride,no zaujímavé ze mudri su ti co vztahy maju 🙂 ci by boli plni optimizmu keby boli single neviem....

andrejka2424
23. feb 2015

@martinex Veru,na tých zoznamkách je to naozaj ako hľadať ihlu v kope sena,ale ja som si tam našla manžela...syn mal 2 roky vtedy a teraz máme viac než rok po svadbe a neľutujem,že som si takto hľadala patrnera. Je fakt,že som odpísala asi každému piatemu a aj tak som nakoniec niekoľko nádejných rande vtedy zrušila pre "zlý vnútorný pocit",ale keď sa ozval ON-vedela som hneď ,že je to dobrý človek. Intuícia neklamala 🙂 Nevzdávaj to.

martinex
23. feb 2015

@andrejka2424 dakujem si mila,no pre tuto chvilu toho mam fakt dost. Pripadam si ako kazovy tovar,kedze som rozvedena a mam deti. A ti muzi niektori, akoby som mala byt vdacna ze vobec o mna niekto zakopne ked mam deti. No na to sa im mozem vykaslat. Ja viem ze su aj normalni chlapi na tych zoznamkach,len timi debilmi som teraz demotivovana.

andrejka2424
23. feb 2015

@martinex úplne ťa chápem,tento pocit som mala v sebe keď som ostala so synom-že mám "menšiu hodnotu" kôli dieťaťu. Toho pocitu ťa zrejme zbaví až ten pravý chlap-správňak,ktorý to bude považovať možno za výhodu a bude tvoje deti mať rád rovnako ako teba. Je ich síce ako šafránu,ale ešte nevymreli všetci 🙂

martinex
23. feb 2015

@andrejka2424 nevymreli,ale evidentne sa dobre maskuju 😎

kikush1811
27. feb 2015

@jeestenadej
@martinex
@duun
@zahrika
@marcela888

Ahojte, no ako? Nejaka zmena?
Mne uz tiez zacina lepit trosku. Byvam na dedine, do mesta sa s malinkou velmi nedostanem a tu je to bieda veru. Tie zoznamky na nete, achh .... 😖

duun
28. feb 2015

Na zoznamky momentalne zvysoka kaslem. Zabity cas. Moj cisto triezvy odhad je, ze to tak, ked budem mat 45 cca, tak sa mozno najde nejaky normalny chlap okolo 45-50 - takze mam este kopec casu 😎
Kategorie, na ktore som zatial narazila - tvoria 99% kontaktov, kde su ti ostatni? 😀
A pubertaci 😝
B mamickari a cudaci 😕
C sexualne uchylky 😨
D biologicke hodiny a zachovanie rodu 😒
E frustrovani rozvedeni alebo manzelkou nepochopeni manzelia 😠
F hladam opatrovatelku 🙄
G nezamestnany a nudim sa.. 🤐
máte ešte nejakú zaujímavú kategóriu? Nech sa aspoň zasmejeme, keďže inak to tu už hrozí skĺznuť do depresie 😀

Tiež mi lezie na nervy aj to, že v realite si veľa ľudí začne rozvedených podivne zaraďovať - daktorí sa ti vyhýbajú, ako keby rozvod bol nejaká hnusná infekčná choroba. Iní začnú dohadzovať známosti, akoby sa báli, že im tu budú pobiehať tie mrchy hnusné, nezadané, voľné, agresívne ženy lovkyne (možno aj tí prví sa toho boja, že im daktorá bacne manželíčka po hlave a odtiahne si ho do jaskyne) a niektorí to skôr spájajú s tým, že sama žena nemá pravdy a čo si len počne? Kto jej povie, čo si má myslieť, čo spraviť? Stačí sa s niekým (rozumej mužom vo veku +-10 rokov okolo veku postihnutej ženy) zastaviť na chodbe a to, čo by si nik predtým ani nevšimol, sa hneď prepiera ako včerajšia telenovela.

Aspoň v drobnom je pozítívne, že ma postupne opúšťajú nanútené zlozvyky - prestávam pozerať, či je zložená doska na záchode, prestávam sa diviť, že sú veci položené na svojom mieste, že umývadlo nie je plné vlasov a zvyškov fúzov, ktoré musím umyť, že si veci opravím, sama, v kľude, rýchlo bez toho, aby som musela predstierať nemohúcnosť, lebo sa to očakáva a ďalšie drobnosti.

jeestenadej
1. mar 2015

@kikush1811 ziadna zmena. 😢 ja zijem tiez na dedine cca 10 km od Hlohovca aj ked mam sice autoale moc cssu na behanie a hladanie nemam.Ved vies ako to chodi okolo rod.domu a ešte aj s dietatom..ked je človek na vsetko sám .....

retrotraktor
9. mar 2015

@duun tie kategórie nemajú chybu 😀 😀