icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

retrotraktor
9. mar 2015

@kikush1811 veď ty si sama ešte len koľko?pár mesiacov?malinká teraz v prvom rade potrebuje teba,na frajera by si aj tak nemala čas.ver mi,ja som si toho súčasného našla keď mal malý skoro 4 roky a aj tak máme na seba fakt len minimum času

srandujete
3. apr 2015

@zahrika že sa Ti nepodarilo skompletizovať rodinku, ma naozaj mrzí, lebo som Ti úprimne držal palce, podľa príspevkov si mi pripadala ako normálna a pohodová baba, a nekašli na to, ono to príde samé. . . lepšie povedané ,,ON" príde sám a najmä keď to budeš najmenej čakať . . . veď ako sa hovorí : Na každú riť sa šerbeľ nájde . . 🙂 a neber to osobne, len obrazne . . . 😉

martenb
15. apr 2015

Ako mam stretnut zenu ktora by ma mohla milovat ked sa snazim pracovat. A mam maleho syna ?

martinex
16. apr 2015

@martenb tak ako ja nemam kde stretnut muza... Tiez pracujem,mam dvoch synov... Ale zacinam si zvykat a pomaly to beriem ako fakt ze moj zivot nebude o naplneni mojich tuzob,ale o tom ze zijem pre mojich synov...a mozno raz,ked vyrastu niekoho stretnem.... A ked nie, tak co uz.. Vsak zivot je aj tak krasny, no nie? 🙂

matana1
23. apr 2015

@zahrika nezúfaj 🙂 ja som si práve v 30 a to s pubertálnym synom na krku našla priateľa. Síce iba na chvíľu /na pekných 10 rokov/ ale stálo to za to.

gutre00
Odpoveď bola odstránená
gutre00
Odpoveď bola odstránená
autotato
2. okt 2015

nechcem ostat sám hladám fajn maminu z detmi

yvonn
19. nov 2015

@duun tie tvoje kategórie nemajú chybu!!!!!!! Akoby som ich sama pisala😀😀😀uplne dokonaleeee 😉

simkaaaa
Autor odpoveď zmazal
sladkasue83
8. mar 2016

Mozno niekomu pomoze odkaz na zoznamovacie akcie pre vsetky vekove kategorie - iba pre nezadanych: slodobnych, rozvedenych, ovdovelych: http://www.minutove-stretnutia.sk/

vodnar10
8. apr 2016
vodnar10
8. apr 2016

@laila22 ahoj volam sa lubomir.nechcela by di sa zoznsmit a skade si

marianka25r
Odpoveď bola odstránená
vodnar10
28. apr 2016

Ahoj

adya01
28. apr 2016

ahojte.....tiez mam pocit, ze stretnut vobec niekoho normalneho je v dnesnej dobe naozaj problem 🙂

vuko
17. jún 2016

ahojte rad by som.spoznal mladu zenu aj s dietatom nakolko som zostal s dvojickami sam potrebujem pti sebe zenu ci partnerku ak by mala neaka zaujem rad spoznam

vuko
17. jún 2016

Ahoj aj ja som zostal sam s detmi a to som chalan a hladam si partnerku

zahrika
autor
4. sep 2016

Ahojte ... tak su to 4 roky co som zalozila tuto diskusiu... odvtedy musim povedat sme na tom.rovnako. stale sami. Ale vidim ze sa to zvrhlo na zaujimavu zoznamku ;)
To ma tesi a drzim vsetkym palce.
Ja uz to akosi ani neriesim.... som.sama uz tak dlho...ze mi to pride normalne. Laska mi vsak rovnako chyba a tuzba po druhom dietati neumrela...

jeestenadej
20. sep 2016

@kikush1811 Ahoj no zatiaľ žiadna zmena. Už som sa zmieril s tým že pravdepodobne zostanem sám. Môj synček už bude mať 4r.a už to aj on celé vníma trošku inak. Viem že mu chýba mama ale hádam to už nejako prežijeme. :') Pokúšal som sa hľadať partnerku na nete ale to bolo 0 bodov. ☹

katarinapekna
9. okt 2016

@zahrika je mile,keď sa ozve autor aj po rokoch🙂 tes sa z toho,že si sama, skutočne si netreba pekný a nezávislý život komplikovať chlapom🙂 niet nad vlastné súkromie,maniere,vyložené nohy pred Telkou s dobrým čajom ci kávou😉

samika
11. okt 2016

Zdravím všetky maminy bojovníčky a tatinov bojovníkov. Ja som tiež zostala s deťmi sama. Dve sú už dospelé, dcéra už býva sama, starší syn je viac v práci ako doma a tak si s malým bačujeme sami. Ja som si už zvykla, že som na všetko sama a myslím, že to aj v pohode zvládame. Ale nejaké to objatie, povzbudenie by určite potešilo. V poslednom čase ma veru prepadala myšlienka ,,čo tak nejaká zoznamka ", ale po prečítaní niektorých príspevkov ma veru chuť prešla. A tak budem naďalej veriť tomu, že ten pravý si na raz určite nájde. Pekný večer 🙂

martinex
12. okt 2016

ahojte vsetci, pisala som sem asi pred rokom a pol. Odvtedy sa toho vela zmenilo. Stretla som skveleho muza,s ktorym dnes spolu zijeme, milujem mna aj moje deti ako vlastne a verim tomu,ze to tak bude uz na stalo. A viete kde ste sa stretli? Na Pokeci 😀 takze uplne by som to nezatracovala, je to vzdy len o stasti na koho natrafite. Drzim vam vsetkym velmi palce,kazdy si zasluzi milovat a byt milovany...takze sa nevzdavajte a verte, ta vasa druha polovicka sa uz niekde okolo vas "potuluje". 🙂 🙂 🙂

zahrika
autor
12. okt 2016

@martinex super. Vdaka za motivaciu 🙂

salfusco
12. okt 2016

@martinex good luck

katarinapekna
12. okt 2016

@martinex nasťahovať k sebe???? Načo ti je???? 😀😀😀 za rok a pol ups....😀 to boliiii

lubkavargova1
12. okt 2016

@martinex no pokial ti to pasuje a on je v pohode tak vela stastia.
Dufajme, ze si zrusil nick, nezalozil iny a atd....ale fakt prajem vsetko naj.

katarinapekna
12. okt 2016

@lubkavargova1 má nové nicky🙂 bývanie si už zabezpecil, tak mäso môže obmieňať bez problemov😉

lubkavargova1
12. okt 2016

@katarinapekna no to nevieme Ja nemam nic proti nej. Su pripady kedy aj motyka vystrely.Kazdy je strojcom svojho stastia/nestastia.

martinex
13. okt 2016

@katarinapekna tvoje poznamky su naozaj nemiestne..nepoznas ani mna,ani jeho,tak prosim neurazaj druhych ludi.