icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

sojovatycinka
14. máj 2012

@irriss vraj to uz existuje aj u nas 🙂 Zeby som sa zaregistrovala? 🙂 🙂

irriss
14. máj 2012

@sojovatycinka
jej..to ja Ti neporadim..ja jsem z tech, co cekaji na Zazrak a na energii, ktera se zazrakem zrodi...

Ver mi, ze kdyz to nejmene cekas,- pri te nejabsurdnejsi situaci ...Zazrak nastane.. 😉

bambola
14. máj 2012

@sojovatycinka minimalne v BA viem ,ze takato zoznamka existuje, zvykli mat tieto akcie v jednej kaviarni nedaleko ako som byvala 🙂 a to uz bolo pred 6 rokmi, takze urcite sa tieto zoznamky rozsirili aj na vychod od BA 🙂

lujza123
14. máj 2012

@sojovatycinka no ja som to mala podobne... 😀 a to som este napisala ze hladam kamarata nie vztah ani sex a tiez vseliake trosky mi odpisali, podaktory hotove litanie o tom ako su nestastny s manzelkou, alebo take ze volam sa igor, mam 40, byvam s mamickou 😝 .......ale mne to neprislo ze by som si vyberala ako v supemarkete lebo som vazne hladala len a len kamosov
Podla mna to treba brat s rezervou a nic neocakavat...ono to potom same pride

sojovatycinka
14. máj 2012

@irriss, @bambola viem o tom, ze v BA to existuje. Ale ja nie som typ, co to bude silit za kazdu cenu a pre rovnake dovody, ako som opisovala vyssie v suvislosti s internetovou zoznamkou, by som nesla na taketo nieco...z mojej strany to bol skor pokus o sebaironiu 🙂 Este stale ma neopustila nadej, ze raz mi prozretelnost posle do cesty toho spravneho 🙂 Akym sposobom a kedy, to otazne 🙂

irriss
14. máj 2012

@lujza123 😔 😔 😔 😔
memu bylo 39 a zil s mamickou...kdyz jsme se seznamili 😀 😀 😀 😀

Sice to chce pres cednik. ale pozor..jsou i vyjimky, pozor na predsudky😉

irriss
14. máj 2012

@sojovatycinka
Zrejme Ti nekdo z deti sahnul na klavesnici🙂
popros admina o smazani, pokud uz to nedokazes smazat😉

irriss
14. máj 2012

@sojovatycinka
ok..😉

sojovatycinka
14. máj 2012

@irriss to bola moja mala ratolest, aj ona chce pisat, uz sa mi to podarilo zmazat 🙂 Tak mi to nateraz balime, ideme mimo, tesim sa na pokracovanie nocou, ked nam deti zaspinkaju (v tom lepsom pripade) 🙂

filipal
14. máj 2012

kocky, citam vas a zabavam sa, aj ked je to trochu smutna tema.....ale tak vtipne opisujete peripetie so zoznamovanim! 😅 😅
ja som tiez jedna z tych, ktora zostala po rozvode sama, s dvojrocnym synom. par rokov sme zili sami.
ja som svojho terajsieho manzela spoznala cez nasich kamaratov. mala som to stastie ze bol mily, jemny, inteligentny a nasiel si cestu k synovi.
ak vam môzem poradit, vela osamelych muzov chodi do posilnovne. ovela viac ako zien. chodia tam aj muzi po rozchode, rozvode, ktori chcu zmenit nieco vo svojom zivote. nenajdete tam len tych nenormalnych svalnacov, ale aj obycajnych chlapov, ktori si chcu zlepsit kondicku.

a este, ciastocne verim na osud, ale zaroven si myslim, ze mu musime pomôct a nezostat pasivnymi. 🙂

tigris20
14. máj 2012

ja som sa tiez zoznamila s manzelom cez internet, dva mesiace sme sa stretavali skoro kazdy vikend ,inak sme boli od seba 300km,takze ho to vyslo dost draho,ale co by rpe mna neurobil 😉 a po dvoch mesiacoch som prisla za nim ,prenajali sme si byt a zacali sme spolocny zivot a o 7 mesiacov sme mali svadbu🙂 o moju dcerku sa staral a aj stara ako keby bola jeho ,takze len smelo do toho ak si myslite ze je to ten pravy 😉

janka_pn
14. máj 2012

no aj mne poradte 😀 . ten internet je sice fajin, je ich tam relativne vela, ale podla mna, ak teda niektora nema stastie hned na zaciatku, je to aj dost casovo a psychicky narocne. lebo, podla vlastnych skusenosti, mnohi pisu jedno, vsetko supis, tak sa stretnete, ale v reale je to ine.... 😝

miska1917
14. máj 2012

ja neviem ci je to tak ci je to dobre ale sa mi osvedcilo ked som dakoho spoznala cez net a chcel sa hned stretnut a ja ne taka ze hned sa stretnem,potrebujem troska cas,tak taky muzi co len tak chceli tak dokazali vymysliet aj nemozne len aby sme sa stretli,a ten natlak ma odradzal,som povedala nie po par dnoch znova skusili a ked nepochodili uz sa neozvali,a vzdy som pri nich mala pocit ze eee 🙂 .Mozno by stoho daco bolo neviem,ale asi to malo byt tak ako bolo 🙂

miska1917
14. máj 2012

este som nedopisalla a niekto sikovny mi to odoslal 🙂 .Ale zase nemyslim tym ze donekonecna to odkladat,to nie to.

janka_pn
14. máj 2012

@miska1917 tak ja ti poviem, ze zo zaciatku som si aj ja chcela dlhsie pisat a nie sa hned tak s kazdym stretnut, ale cim viac sklamani, tak som sa najradsej stretla nazivo hned a nestracala cas zbytocnym dlhym vypisovanim a snivanim... realita mi usetrila vela moznych sklamani svojich snov 😅. niet nad osobny rozhovor, niekde pri kavicke...

miska1917
14. máj 2012

@janka_pn Ano je to tak ako pises ale mne viac vyhovovalo tak ako som to pisala,keby boli ine podmienky a podaktori ludia inak rozmyslali robila by soom to velmi rada tak ako ty ☹

korenbaba
14. máj 2012

@miska1917
prečo ti ludia hovoria aby si ostala sama? akí ludia? ved predsa je tažké byt sama a samoživitelka, a to máš takto ostat kým deti nevyletia z hniezda. potom to bude lahšie?

korenbaba
14. máj 2012

@janka_pn @miska1917
kamoške na net-rande došiel sam pán Marian Kotleba, spravil jej prednášku o národnej hrdosti a šli domov. každý zvlášt.. To ju odradilo od radne na dlhuuuu dobu. potom to skusila s internetovou zoznamkou za dva roky znovu a ... našla si manžela

miska1917
14. máj 2012

@korenbaba No proste ludia z rodiny.Tak neskutocne sa do vsetkeho vedia starat.Ale tak neriadim sa podla nich.Viem co potrebujeme,ja aj deti a tak chcem to urobit aby sme to mali.

miska1917
14. máj 2012

@korenbaba A vlastne ako som uz pisala,nasla som si uz partnera,aj ked sa este len rozbiehame,ale citim ze to ma buducnost 🙂

korenbaba
14. máj 2012

@miska1917 držím palce 😉

miska1917
14. máj 2012

@korenbaba Dakujeem 🙂 .
Dala som si fotky deti ak chces kukni 🙂

korenbaba
14. máj 2012

@miska1917 máš krásne deti, vážne! 🙂

zuzky1104
15. máj 2012

@zahrika chapem , velmi ta chapem, preto som ostala s muzom, lebo tiez som tuzila po druhom babetku....inak uz davno spolu nie sme...

miska1917
15. máj 2012

@korenbaba Dakujeem 🙂

lili_mia
15. máj 2012

@miska1917
@janka_pn baby, tie net rande .. to až po akej dobe ste na niečo také išli? mňa vytáča, ak písanie ide smerom ahoj, ako sa mas, kedy dame stretko .. pre mňa je to fakt skoro, najmä ked ten človek nemá fotku a prázdny profil .. no zas týždeň písania si všeličo napovie, len ja sa už bojím a najmä už z toho trápneho ticha na stretnutiach, čo rovno už debaty o tom že čo si želám aby sa dieťa čomu konkrétne venovalo .. ach jaj a pritom ani ja nemám dieťa, ani on 😒 ale už rieši čomu sa bude venovať dieťa

janka_pn
15. máj 2012

@lili_mia tak ja sa bez fotky nestretavam a rande tak po tyzdni intenzivnejsieho pisania si 🙂

lubike
16. máj 2012

ahojte baby, ja som s 2 detvákmi sama, a tiež by som niečo chcela poriešiť, jasné, že nie za každú cenu, ale sa zoznámiť oťukať, ale absolútne neviem kde na nete hľadať. poradíte trochu? ďakujem

jabera
16. máj 2012

ahojte baby a samozrejme hlavne zahrika 😉 ... tak prispievam svojou troskou... som sama odkedy ma maly rok a stvrt. priznavam, zoznamila som sa s par muzmi cez pokec, vzdy som velmi selektovala s kym na rande, az ked sme dlhsie pisali a volali som isla na stetnutie. zasadne s malym a na ihrisko.... kazdy s tym suhlasil, pretoze ked uz som sa vobec isla stretnut, celkom spravne sa mi zjavne podarilo odhadnut, ze to aj dotycni mysleli asi pomerne vazne aspon v tom zmysle, ze im neslo iba o vrz 😅 . okrem toho, som uplne sama, zijem sama a maleho nemam kam odlozit.. a kamratky setrim na vaznesie okamihy...
maly to bral tak, ze sme vonku, zvacsa mu nejaky ujo kupil aspon zmrzku ;o)))))) to len na okraj, ze som nemala pocit, ze dietetu ukazujem milion ujov... ono tie stretnutia boli asi 2, teda ;o)
no a raz sme stretli niekoho ovela milsieho a ten teda bol v nasom zivote 8 mesiacov. vsetko bolo ok, co sa tyka vztahu s malym, ale po rozchode to znasal blbo... moc si zvykol... to je problem, ktory som zacala vnimat a bojim sa dalsieho vztahu. krpec ho doteraz spomina, pytal sa dlllho, preco nevola, kedy pride....
toto ja vidim ako nieco, co teraz velmi zvazujem do buducnosti. len proste, ked uz niekoho stretnem, musim ho skontaktovat aj s krpcom, lebo musim vidiet ako sa k nemu chova...
a pre nejake povzbudeie, ci ako ... kamarat ma zoznamil so svojim kamaratom.. uplne nahodou.. a celkom sme si sadli. aj ked to nie je vztah, ale je to prijemne.. to len tak, aby som povzbudila, ze obcas sa stane aj take, ze samo... ale je pravda, ze s babom je to vsetko tazsie. uz len to, ako iste chapete, ze tazko vas niekto oslovi na ulici, ze mlada pani a vy nie ste nahodou single? lebo kto by to cakal, ze?....
jo a pre odvaznejsie!! 😀 😀
minuly rok som si dala vytlacit tricko pre maleho: my mommy is single.
trosku som sa hanbila mu ho obliekat, ale inak malo velky uspech na roznych akciach.. mala nevyhoda bola, ze sa nad nim pozastavovali a bavili len zeny 😀

titkovamiriam
16. máj 2012

ja som si nasla partnera cez net starsi mali 10,14 ked sme spolu zacali aj byvat.najskor sme sa spoznavali navzajom potom prisli na rad deti-ak by si nerozumel s nimi vztah by som obetovala,no nastastie si sadli a dnes mame marecka.Len skoda ze ja som nesadla jeho detom 😠