icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

irriss
16. máj 2012

@titkovamiriam
Ahoj Miriam, jak jsou stare jeho deti?A jsou to devcata nebo chlapci?

titkovamiriam
16. máj 2012

@irriss ahoj dievcata maju 22 su to dvojicky a syn 23-ono to bolo neutralne na zaciatku no ked prisiel Marek tak prisla az nenavist.otca stale len vyuzivaju-plati im byt,alimenty-hoci studuje len jedna dcera na VS-je to tazke,ja mu do toho moc nezasahujem-no trapi sa jeho mama.pretože my mame vynikajuci vztah sme u nej kazdu volnu chvilku tak oni k nej uz roky nechodia....je to tazke aj mal uz niekto rodinu a nevislo to a potom si zakladat novu ak partner je na tom podobne...ale som vlastne moc stastna ze som neostala sama,lebo chalani su uz samostatny,marecek je nase slniecko-hlavne ze sa milujeme 😀 😀 😀 😀 a jeho deti raz pochopia....

kalifa28
16. máj 2012

@zahrika neboj, láska pride čoskoro... moja dcera mala presne 1 rok a 6 mesiacov, ked som sa zoznámila s mojim teraz už manželom. aj on mal tesne za sebou jeden nevydarený vztah, tak isto starú dceru ako ja 🙂 a ja som bola dokonca ešte vydatá v nefunkčnom manželstve... no a pozri, 20. mája to bude rok, čo sme spolu, v marci sme mali svadbu a v auguste sa nám narodí naša spoločná dcerka 🙂 a tiež som si presne takto pred rokom myslela, že život mi už skončil, že budem žit už len pre moju dceru, že nikdy už nebudem mat ine deti a že už to s tým mojim byvalým nejako dotiahnem, aspon kým malá nepojde do školy... ale ako sa hovorí.. človek mieni........ PánBoh mení...... prajem ti vela štastia, nech tento už je ten pravý 🙂 🙂

irriss
16. máj 2012

@titkovamiriam
Jsou uz dost stare, aby uvazovali vlastnim rozumem...to budou naschvaly a mozna urcita forma obrany "jejich matky" 😉

irriss
16. máj 2012

@kalifa28
krasne!!Hodne stesti 🙂 😉

sojovatycinka
16. máj 2012

@lili_mia no ako som ja uz vyssie pisala, zoznamka u mna isty cas fungovala. Prve ocarenie zoznamkou pominulo v momente, ked som sa stretla s prvym nádejným. Písali sme si spolu takmer 2 mesiace, clovek si uz za ten cas vytvori nejaku predstavu o tom druhom. Ale horsie je, ze je to predstava zalozena na pisanom texte. Bez moznosti doplnit ju o celkovy obraz, ku ktoremu patri vyzor (fotky su podla mna zavadzajuce, aj ked môzu byt aktualne), vyzarovanie, mimika, vyraz, gesta, zivot v ociach..sposob a obsah slov..NO jednoducho, predstava po 2-mesacnom pisani a skutocnost pri stretnuti bola dost odlisna, co ma na dost dlhu dobu odradilo od celej zoznamky. Po roku prisla nova "vlna nadeje" 🙂, tak som to skusila znova. Ale s tym, ze s danym clovekom som si pisala chvilku a iniciativa stretnutia bud vysla odo mna, alebo som dost skoro suhlasila s osobnym stretnutim. Lebo nemam cas ani chut zit virtualnym zivotom na zoznamke , pisat si s anonymnymi "motorkami, autami, zapdmi slnka...), lebo ti muzi nemaju ani tolko kuraze, aby si tam dali vlastnu fotku. Samozrejme, mozu mat na to svoje dovody, ale ak chcem zacat vztah s cistimi kartami, tak by som si mal vyriesti vsetko , co s tym suvisi. A najviac zo vsetkeho som zostala alergicka na otazku..."ahoj, popiseme?", resp. "popismenkujeme?" 🙂 Zo zaciatku som to tiez riesila na ihrisku, ale postupne som pochopila, ze je lepsie dieta odlozit na neskor , pokial by ten muz stal za to (ale v profile som mala uvedene, ze mam dieta, aby sme kazdy vedeli, na com sme). A po dlhych mesiacoch som zoznamku zavesila na klinec..ale nerezignovala som 🙂 🙂 🙂

sojovatycinka
16. máj 2012

@kalifa28 no ale kde sa ti podarilo toho uz teraz manzela stretnut? 🙂 🙂 🙂 porad nejaku dobru lokalitu 🙂

kalifa28
16. máj 2012

@irriss dakujem pekne, stastie som mala velke 🙂 každu sekundu si to uvedomujem a zijem život (klop-klop) ako z rozprávky...

kalifa28
16. máj 2012

@sojovatycinka juuuj.... no to bola presne taká opekačka, na ktoru sa ti vooobec nechce ist, ale slusnost káže 🙂 a tam si sedel za stolom sám! večeral, ostatný boli vonku na terase a ja som asi po 30 sekundách nemého užasu, schmatla stoličku, sadla si oproti a začala večerat!!! s ním.... haluška 🙂 potom som už prebrala iniciatívu, nejako mi znovu nabehli životne funkcie a bolo... od toho dna sme randili vo velkom 🙂

sojovatycinka
16. máj 2012

@kalifa28 takze z cista-jasne tam na teba cakal prave on, teba osvietilo a nenechala si sancu plavat 🙂

kalifa28
16. máj 2012

@sojovatycinka no asi tak...
ale bolo to už vo veku a v situacii, ked som neverila tomu, čo sa nazýva osudova láska a bla bla bla.... ale zrejme mal so mnou niekto iné plány, ako nechat ma vysušit pri mojom exmanželovi 🙂

miska1917
16. máj 2012

@lili_mia Ahoj ja co mam teraz partnera,ako som pisala spoznali sme sa cez net,a stretli sme po 3tyzdnoch.ja neviem bola som taka ze som sa do toho nehrnula,a odolavala som jeho ponukam,no ale bol vytrvaly a tomu som aj rada.A stale je vytrvaly a som stastna ze ma tolko trpezlivosti somnou 🙂

smatulka
16. máj 2012

@jabera tak ja som na to podobne, s malym budem sama onedlho uz tri roky, prvy rok som vobec na novy vztah nemala myslienky, jednak som bola stale na vazkach, ci som urobila dobre, jednak starostlivost o maleho, k tomu navrat do prace a vsetko okolo ma tak unavovalo, ze som nemala na novy vztah ani naladu, neskor som zacala po novom vztahu tuzit, ale kde toho praveho stretnut, vsak? na ihrisku beha kopec slobodnych muzov hladajucich mamicku s dietatom 😀 😀 😀 😀 neskor som zacala tancovat salsu, kde som niekoho stretla, chvilu sme boli spolu, maly ho mal velmi rad a aj on sa k nemu pekne spraval, ale vyklul sa z neho pekny previt... takze som sama a je to tak 50:50, na jednej strane by som si priala partnera, druhe dietatko, mat ten pocit, ze sa mozes s niekym podelit o radosti aj starosti (mam rodicov, ktori pomahaju, ale to je ine), na druhej strane mi neskutocne vyhovuje, ze si mozem s malym organizovat cas podla seba, ideme kam chceme, kedy chceme, robime si co chceme, uzivame si kadejake vylety, tarame sa, vecer pozerame rozpravky alebo si citame, spolu zaspavame.... neviem si predstavit, ze by som sa toho vsetkeho mala vzdat a pochybujem, ze najdem chlapa, ktory by bol ochotny sa tomuto nasmu rezimu prisposobit, tak som sama a uzivam si zivot ako ide... a musim povedat, ze som stastna 🙂

miska1917
16. máj 2012

@smatulka Ahoj inak som na tom podobne,v tom ze s detmi mam uz zabehnuty rezim,mam teraz partnera ale sme na zaciatku,este sa len stretavame ale neviem si predstavit ake to bude neskor ked budeme viac spolu.Deti maju svoje muchy a vsetko mozne,a teraz obavam sa toho ako bude reagovat,alebo na to co ako robime.Uff mam obavy ako to pojde.

jabera
16. máj 2012

@miska1917
@smatulka sranda... ja sa prave tesim, az uz narusim ten rezim ;o)))))

miska1917
16. máj 2012

@jabera ale ked si clovek uvedomi ake je to ked je sam,deti zaspia a to ticho,tak rychlo sa vzda toho rezimu a zacne novy rezim s niekym novym,a mozna este lepsi.A ja sa toho vzdavam nesstoji mi to zato 🙂

lili_mia
16. máj 2012

@sojovatycinka tiež som toho názoru, že prečo si človek nedá fotku ak sa chce zoznámiť s vážnym cieľom .. vraj som pokrytecká .. no sory ked ja mám fotku a napíše mi človek bez fotky s prázdnym profilom a ja som pokrytecká??? ked už v druhej správe ma volá na kávu .. ani po ulici nechodíme s vrecom na hlave .. ja som momentálne tiež rezignovala na net zoznamky, do písania nemám chuť a mnohokrát to skončí štýlom, že ked sa na niečo pýtam, situácia sa vyvinie,že napíšem ok a druhá strana sa už neozve .. ved aj v reále poviem ok a preto ma ten druhý nepošle het ..či otázky spôsobom, že sa dá odpovedat áno nie, prípadne aj napíšem súvetie, že čo rada čítam a druhý napíše iba ok ..to tiež už neodpisujem
@miska1917 u mňa je to signál, že ten chlap naozaj stojí za to .. ak má trpezlivosť a nenalieha .. nielen v sexe, či na stretnutí, ale aj u ostatných vecí .. držím palce, aby to bolo to prvé orechové 🙂

miska1917
16. máj 2012

@lili_miasi zlata dakujem. Pises presne tak ako to bolo aj u mmna ked som zacala pisat si z niekym obcas je to strasneeeee 🙂

miska1917
16. máj 2012

@lili_mia Teraz ako co mam partnera,tak mi stale hovori aka som super,skvela,pekna,uuzastna a podobne.obcas rozmyslam ze ci ma naozaj tak vidi,ci ozaj posobim tak na neho ze to co pise aj naozaj tak je,alebo to len tak aby som bola v siedmom nebi.Ale zase ked mi tak povie ze aka som ja ho hned schladim ze isto nie,tak myslim si ze keby to len tak hovoril asi by uz prestal,lebo by vedel ze nepochodi.No vie ze ma to potesi 🙂
Co si o tom myslis?

lili_mia
16. máj 2012

@miska1917 jéééj také som mala aj ja 😢

miska1917
16. máj 2012

@lili_mia co si mala?
prepac som posledne dni mimo,a dlho mi trva kym daco pochopim.
v pondelkom som sla rano deti zaviest do skolky,a pred skolkou som sa cela vyvalila na zem,najviac si to odnieslo koleno ale hlavu soom si neudrela 🙂 ,to som chcela vysvetlit preco som mimo.

lili_mia
16. máj 2012

@miska1917 ou mne sa bežne stáva, že spadnem na rovnej zemi 😀 😀 😀 moje kolená to dosvedčia
teda, že taký pekný vzťah som mala, ako mi vravel aká som dobrá, milá, veľa sa smejem, ako mu je so mnou dobre, atd ..

miska1917
16. máj 2012

@lili_mia Myslela som si,ze to si myslela ale chcela som sa v tom uistit.a predpokladam ze to skoncilo,preco ak mozem vediet.
Tak ale boli ma aj druhe koleno to menej aj ruka.Deti kukali na mna ze co to. 🙂

lili_mia
16. máj 2012

@miska1917 napíšem do IP, asi to bude dlho trvať 🙂

miska1917
16. máj 2012

@lili_mia dobre 🙂

jabera
16. máj 2012

@miska1917 ked ja viem uplne presne co by sa mi chcelo robit, ked mi dieta zaspi 😀 aj ked ano... mas pravdu... prave sa blizi ten moment, ked si v pokoji zahram scrabble na nete 😉 ale fakt by som ai aj iny program vedela predstavit..

miska1917
16. máj 2012

@jabera jasne chapem poznam to

sojovatycinka
16. máj 2012

@jabera, @miska1917 moj program, ked moje dieta zaspi je taky pusty bez zivej duse:( A to len v lepsom pripade, pokial nezaspim rovno s malou 🙂

miska1917
16. máj 2012

@sojovatycinka no moj je podobny.

laila22
16. máj 2012

aj moj a ja popri tom este vyjedam sladkosti 😝 😠 a uz to zacína byt na mne poznat.. 😎 😠