Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
@kvaca suhlasim s tym, ze ten clovek musi mat zivot v ociach. Velakrat ani neviem, aku farbu oci maju, skôr vnimam to, ci je v nich nejaka iskra, zivot, ci sa vedia smiat alebo nimi len ich majitel pozera na svet. Co som sa stretla s chalanmi, tak vela ich malo take pohasnute prazdne oci.
@zahrika este pridam do zoznamu jednu zoznamku: partneri.sk
@sojovatycinka kurnik, v robote mi to nechce otvoriť ani jednu... a po celom dni na kompe sa mi to doma zapínať nechce.. ☹
jaaa som sa sekla ne zoznamka.sk ale partneri.sk som myslela 🙂
jaaj baby skusam skusam..zatial sa mi ozval sklamany zivotom, cize delete 😠 , dalej kuchar, ktory fajci 3 krabicky denne, profi vojak, ktory robi horolezectvo a..nebudem ani pokracovat.. uz chapem preco su na zoznamke..ale to sa aj ja vymykam NORMALU ked som tam s nimi? kks normalni chlapi su zenati, koniec 🙄
caute, kocky, nadabila som na tuto temu a @sojovatycinka co spomenula - partneri.sk, zda sa mi, ze ej to asi jedna z naj zoznamiek, ktore poznam, ja somt am svojho casu bola a stretla som aj prijemnych muzov, takych "normalnych", len som sa nestihla zalubit, lebo v tom case vplaval do mojho zivota moj manzel 😉(nechapem, kde tolko rokov trcal!!! 😠 😠, ale vlastne chapem, je o 8rokov mladsi, dozrieval 😀 😀) , moja kamoska si tam nasla frajera, sice sa rozisli, ale preto, lebo neustali rozdiely medzi sebou -obaja su bezni, ziadni divni ludia 😉 a dalsia znama je uz rok vydata za chlapika, s ktorym sa cez tuto stranku zoznamila. ja som velmi rada, ze som svoho casu na tej stranke frcala, bolo to pekne, mile, zabavne a aj poucne obdobie 😉 ..
Baby ako dlho ste sa poznali z partnerom,kym ste spolu zacali zit. 🙂
Nikde nikoho,ale to asi preto ze je piatok. 🙂
Ahojte, ja som tu 🙂 Ja som skúšala azet aj partneri.sk a stale som sama...🙂 Nic normalne ani zaujimave som tam nenasla...
A nieked rozmýšlam, že kedy by som ja na to rande aj šla, ked mám plne vyťažený každý den...? 🙂
@miska1917 SOM TU prave preto ze je piatok vecer 🙂 ziadny manzel..partner.. len spiace dieta vedla v izbe, ja s pc na nohach, naliatym vinkom a prave som dopozerala farmu..dost bieda v 32 rokoch takto travit piatkovy vecer..ale to nevadi, nie vzdy je slnko na oblohe, ako sa hovori 😀
@laila22 aj ja... to iste..
@tanija133 ten vojak, inac sa zda z pisania dost mily.. az na to ze hlada zenu co miluje prirodu a chaluparcenie..ma totiz barak, velku zahradu, jednu ovecku a zajace..ja som z panelaku ale toto by som nebrala ako prekazku, skor pozitivum pre svoje dieta..akurat teda ze tie jeho fotky...neviem mam asi nejaky blok ale mna odplasi muz ktory je vysoky, tmavy, svalnaty..kks si hned myslim ze to nemoze myslet vazne a urcite je tiez narocny na zenu a nemoze byt ani normalny, urcite totalne uziva zivot..ja neviem.
@abriela :( to mi je luto... a si tiez sama.... no, to je jedna pravda, vdaka bohu ze ho mam, i ked s debilom,aspon nie som sama.... viem ze sme nedopadli najhorsie.. i ked uz mi je straasne dlho samej... uz som sama cele roky.. vztah s jeho otcom, to bolo cele na dialku, cize som ho videla taaak malo, ze nechapem dodnes ze sa nam podarilo trafit plodne dni ktore som mala mimochodom cca raz za rok!! zeby osud? 😀
@zahirka ja to iste, len tu mam otvoreny radler 😀 a este periem... Som ,,rada,, ze nas je tu viac.. Aspon sa necítim sama tak divne, proste viem, ze je tu niekto kto to prežíva rovnako... Ja tiez ked vidím pekného muža, tak mám taku rovnicu pekny muz = problémy..🙂 Proste ked niekto posobí dokonalo a este má kopec zálub..Neviem, hned hodím spiatocku.
@laila22 presne, nevedela som to tak spravne opisat..ale je to skor o tom, ze po x vztahoch a rokoch, hlavne teraz ked mam maleho, chcem normalne obycajneho obycajne vypadajuceho chlapa, vobec nie krasavca, skor rodinne zalozeneho dobraka.. co uz 😎
@lili_mia no a kde je chyba? traba mat doma pekne krasne zasobu a otvorit v pripadoch nudze 😎 ako ja teraz 😀
@ lili_mia aj ja uz driemem..🙂
@zahrika ahoj, nahodou som objavila temu, ja som na tom uuuuplne rovnako..len s tym rozdielom, ze o co-to mladsia 😀 ale teda velky vyhry to nie j aj tak 😅
@zahrika mylsim si ze ten vojak za pokus stoji.... svalnaty, tmavy , vyskovy???? a ty ho nechas odplavat? Sen vsetkych zien...mozno..ale zas akeby bol taky dokonaly, uricte by si nehladal zenu na partneroch....Mozno je uplne normalny, len hamblivy a preto je na partneroch....Jaj ,rodinny domcek to by Vam bolo s krpcekom....Aj ked je z pisania mily, tak to je super....mylsi pozitivne.....a minimalne za pokus to stoji, nemas co stratit iba ziskat....Popis si, stretni sa a potom sa rozhodni...Co ked je to ten pravy....???
Ja som sa vela krat nastretavala s muzmi z netu...Videla som vselico....aj dobreho aj vselijakeho...Ja sice partnera mam, je to aj otec mojho dietata a zoznamili sme sa na nete..ale pripadam si tu ako vy, sama......tak sa citim....Este ze mame aspon tie nase detuchy... 😉
A som velmi pozitivna, vzdy verim v dobro ludi, aj sa oserem casto, ale neva, postavim sa a verim dalej.....Nevzdavaj to, vela prilezitosti na zoznamenie nemame s detickami, mylsim ze net je dnes uz aj skoro normalna forma zoznamenia....
jaj baby, vy ste si dali aspon to vinko, ja som zalomila spolu s malou hned po povinnej jazde "mala princezna" na youtube pred spinkanim 🙂 Citala som horoskop, do nedele mi vraj praje stastie v laske, co poradite, ako na to??? 🙂 🙂 🙂 🙂

@zahrika Ahoj inak teraz co mam partnera tak sa mi ozval na inzerat ktori som mala na zoznamka.sk 🙂