Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
@sojovatycinka no to sa obavam, ze by sme boli same 🙂
@kwetinka1 , @eaka tak zoberte aj tych single kamosov, ja sa chcem zoznamit !!! A spominala to tu kvaca (nick), ze je z BA , Dubravka a ma kopu single kamaratov po 30-ke, ktori tuzia mat normalne vztahy 🙂 Takze mozno by to s tymi chlapmi nebol az taky zly napad, ak by boli oni ochotni ist 🙂 A ak sa nenajde ziaden chlap, tak kwetinka1 nam firemana zastupi 🙂
@sojovatycinka
@eaka obavam sa ze aj ti kamosi po takej koncentracii deti by asi usli 🙂 tak ako ich poznam ja, tak by som to typovala, ze oni su take typi, ze najskor sa s nima treba zoznamit bez deti, padnete si do oka a je ruka v ruke 🙂 viem, ze pre nich nie je problem slobodny mamicka.
inak ja si obcas pripadam ako zoznamovacia agentura. a jednemu pariku som bola na svadbe ako svedok 🙂 teraz cakam kedy ma budu preklinat 🙂
@sojovatycinka to by bol hotový Hotel Paradise 😀
@sojovatycinka Aké máš vlastne staré dieťatko?
@kwetinka1
@sojovatycinka
Tak kočky ja idem kuknúť aktuálnu ponuku na zľavových portáloch 😀
Kočky a taký splav Vás neláka?
@eaka ja som este splav neskusala ale nebola by som zasadne proti. Len to spanie na zemi u nas tak pokrivkava, takze neviem, ci ide dokopy splav a nespanie v stane, hm? Alebo len taky 1-dnovy splav, napr. na malom dunaji alebo na hrone???
@sojovatycinka To je rôzne, dá sa splav zariadiť aj tak, že sa spí v chatke.. Kamarátka minule organizovala ten splav na Vltave, tak skúsim od nej poťahať nejaké rozumy, prípadne ju presvedčim, aby tentokrát zorganizovala na SK 🙂
http://www.zabagatel.sk/sk/bratislava/detail/id...
(keby ste potrebovali prespať niektorá v Blave 😉 )
@sojovatycinka kokso to je vyborny napad!! ja som za, kazdopadne sa pridam..len s tym stanovnaim asi nie..mame tu deti roznych vekovych..a do stanu snim este nepojdem. Podla mna uzasny napad, ved nic ine nas doma nenuti byt a deti idu s nami 🙂
Mozme hned na jun nieco dat.. hm?? Aj keby to bolo na zaciatok len nejake stretko v nejakom meste..na zmrzku,kavu prechadzku pokec........
No, vidím to tak, že ani tu mi splav neprejdde 🙄 😉
@zahrika no tak uz sme 4 (ja , zahrika, eaka a kwetinka 1). Za seba tiez hovorim skor chatu, najlepsie oplotenu kvoli krpcom. Vsetky sme zo Zapad. SR, takze sa nejak snad dohodneme, ak bude vola. Mozme aj v Juni, my sme tiez volne nonstop 🙂
@sojovatycinka super 🙂 potom by sme mali vytvorit nejaku sukomnu skupinu,v ktorej budeme len baby co daco podnikneme, alebo mozme komunikovat cez mail alebo skype. alebo aky mate navrh?
pozeram chatu vhodnu pre deti. hlavne cistu a nech je tam aj co robit. bolo by fajn aj nejake kupalisko. mali by sme sa dohodnut na ako dlho preferujete ist a kolko ste ochotne obetovat na takuto akciu za ubytovanie.
potom budeme riesit dopravu a podobne veci 🙂
uz som pisala vyssie, ze my mame overenu jednu chatu vo Vyhniach, skusim pohladat info a dat sme link (bol to dom, velka zahrada, ohnisko, trampolina, smykalk, pieskovisko a cele oplotene ) Ale ak by sme sa zhodli na chate a mate nieco fajn, tak dajte vediet.
a termin. to je hlavne 🙂
ja preferujem stred leta, ale prisposobim sa 🙂
Baby podme do terchovej..je tam klud, krasne, da sa s detmi, milion chat a ubytovni, a je to stred SK, cize kazda to ma priblizne rovnako daleko..aj ta z vychodu aj zo zapadu.... maju tam detsky hotel, so vsetkym LEN pre deticky male a ponikov a neviem co....uzasne..kazda izba ma 1postel pre mamicku a postielku pre dieta... cena na noc je cca 29e za izbu...ja sa tam chystam uz dlho ale nebolo s kym... tu je link UZASNE:
http://www.detsky-hotel.sk/index.php/home
Na splav a podobne sa asi nepridam..jedine ak do chaty a to budem asi varit kym vy budete splavovat 🙂 utopil sa mi tak bratranec a i ked to vyskusat chcem, nebudem tam tahat 1.5roka stare dieta...
a este k tym Vyhniam , v dedine je akvapark a da sa tam turistikovat. V dome to bolo take normalne, ciste, nie luxus ale fajn. Cena cca 10eur na noc. A na dvore bola aj hojdacka pre maminy, taka drevena 🙂
myslime na to co vyhovuje nbajviac detom,...nie nam...aj ja by som sla do stanu najlepsie k vode...ale nehrozi :D
samozrejme ta terchova ten hotel je sice drahsi..ale tak ja by som na tie 2-3noci dala.... ak nie, v terchovej je x chat a ubytovni a romantickych drevenic lacnych....prisposobim sa vasim poziadavkam a moznostiam 🙂
@kwetinka1 , @eaka, @zahrika mne na termine nezalezi, pokial by to bolo cez vikend. Cena 29eur za noc je podla mna vysoka, ja by som bola skor za nieco cenovo pristupnejsie (cca do 15 eur na noc, mozno nejaky penzion? ) Ved detiska sa zabavia aj na obycajnych smykalach, im to je jedno. S malou sme boli uz aj v potoku a bolo jej to fuk, hlavne, ze to bola voda 🙂 Aj v lete skor chodime na prirod. strkoviska ako na kupaliska. Ale to uz je na kazdom, kde by sme sli, na programe by sme sa dohodli, nam na tom nejak specialne nezalezi.
@sojovatycinka upl;ny suhlas..prisposobim sa... hlavne nech je tam kusok prirody, ..... mne sa terchova velmi pozdava.. inac mam auto a 2autosedacky v zadu, takze mozme aj spolu niektora ak chce sa pridat 🙂 ale ako som povedala prisposobim sa vam kocky 🙂

@sojovatycinka Však niekto musí pripraviť oheň na opekačku... či grilovať...nie? však to môžu len muži... možno bude vo vedľajšej chatke stretko single chlapov, ako tu niekto spomínal, že má niekoľko takých kamarátov, čo chúdatká po večeroch vyplakávajú, že nemajú vážne vzťahy... 😀