Zvykli ste si na život osamelých matiek?
Mamky ako to mate vy? Zvykli ste si na samotu? Na to, ze mate dieta a dieta ma vas, vytvorili ste zohratu dvojicu a zili si svoj spokojny zivot ako mala rodinka a so situsciou sa zmierili slebo ste hladali a dufali v najdeni zivotneho partnera aj ked ste uz mali dieta a srdce zlomene z predchadzsjuceho vztahu?
Som uz dva roky sama, nehladam nikoho zatial, fokusujem sa na seba a na dieta avsak neviem co by bolo lepsie, dufat este v najdeni lasky alebo sa na to vykaslat?
Viem vsak, ze mi to niekde v kutiku duse bude chybat, ze som sama ako zena a nema mi kto prejavit tu lasku - medzi muzom a zenou a nejde len o sex..
Bojim sa, ze mi cely zivot bude smutno, ze som ostala sama
Po skúsenostiach a vzťahoch - pokusoch o vzťah som radšej zostala sama, mne fakt stačilo 😉
@barka1 a nasla si?
@barka1 ja mam male dieta, ex sa takmer nezaujima takze tak no
Koľko máš rokov?
@ada_alica 33
Ja som sa rozviedla ako 39 ročná, dcéra mala vtedy 4, za 5 rokov sa ešte nikto nenašiel..... nechávam tomu voľný priebeh.... uvidíme 🤷, prídu situácie keď bude muž - parťák, kamarát, dôverník chýbať....
Našla, snad to vydrží. Ale pred ním 1,5r vztah nevydržal.
V tvojom veku zostat sama je hrozné. Ja som mala v 34 prve dieta...teraz mam 44 a partnera necelý rok.
to máš málo rokov, to určite niekoho časom stretneš
@barka1 je to hrozne 😕 myslela som si, ze ostaneme spolu navzdy
Nakoniec som ostala sama , s prstenom na ruke a dietatom v postielke, lebo prisiel na to, ze sa mu velmi zmenil zivot a nechce nas oboch uz v zivote ( mna chcel ale kedze mam dieta ( jeho dieta) na krku tak uz nie, kedze to je pritaz, treba sa starat a venovat sa dietatu, on sa chce venovat sebe..) 🤷🏻♀️
Preto je to pre mna tazke kedze naozaj sa “starou” necitim a niesom typ, ktory chce ostat cely zivot osamote
Bojim sa, ze pre nas dvoch sa uz treti do partie nenajde..
@barka1 v podstate, dieta vnimal ako pritaz….pritom samozrejme tvrdil, ze rodinu chce a chce dieta a bla bla bla no ved to pozname……o dieta javi fakt minimalny zaujem az takmer nezaujem
Platit plati samozrejme, inak by som ho tahala po sudoch co by mu pred spolocnostou pokazilo image takze pred vsetkymi hra starostliveho otca- posielanim vyzivneho
Mam pocit, ze ked nas nechcel on ( pritom dieta je jeho) nebude nas chciet niekto “cudzi”
už 20 rokov sama, dieťa som vychovala takmer sama, už by som nikoho nechcela , aj po rozvode to tak bolo, par rande a nuda alebo nejaký idiot , strata času povedala som si a dalej nehladala
@renesance80 zvykla si si? Nieje ti to luto? Ja som vdacna aspon za to dieta ale predsa..dieta vychovas, odide z rodinneho hniezda za svojim zivotom a. Stastim a ty si zrazu sama…jasnee je vela takych zien ale bojim sa no, ja som velmi rodinne zalozena, milujuca, starostliva o svoju rodinu o ludi, ktorych milujem
Chcem asi od zivota viac ako ostat sama
Alebo sa na to mam pozerat inak? Neviem
Ja uz skoro 10r. nikoho (ak neratame par kratkych pokusov) nikoho nemam a vobec nevnimam samotu. 2 deti-2 skoly a praca na plny uvazok, to uz statocne vyplni den. A potom od isteho (asi posl. 2-3 roky) ich veku mam zasadu robit nieco cisto pre seba a svoj rozvoj. Napriklad sa ucit jazyk, teraz ked pracujem v jazyku, ktory som sa za posl. 2 roky naucila som sa dala konecne na knihy. Praca zahrna aj socialny zivot; nastal nejaky balans aj bez tej druhej “polovicky”.
Niekoho by som brala, ale beriem to tak ako to je a stale mam pocit, ze zijem svoj najlepsi zivot… neriesit, co ma prist pride aj samo …
@bluka2 dakujem ze ste sa podelili o skusenost
Aj tak mam z toho strach…
Je to o tvojom nastavení. Ked niekoho chceš, chod si za tým.
@barka1 dakujem
Zase silou mocou niekoho zhanat, nechcem sa zase popalit ledva som sa vyhrabala z toho co sa mi stalo
Som 5 rokov sama a je to super 😀 hľadala som, nenašla som, už nehľadam, zvykla som si...teraz si neviem predstaviť, že do môjho života a života mojej dcéry vstúpi nejaký muž...asi by mi to narušilo tú moju bublinu, ktorú som si vytvorila...
Ale ja som človek, ktorý ani netúži po láske, zamilovanosti...skôr by som brala nejakého kamaráta so spoločným koníčkom...ale muži, čo som stretla boli divní, alebo sa po hodine na káve zamilovali...(beriem to s rezervou samozrejme - ale to bolo ich vyjadrenie)...a ja vážne nie som na tieto omáčky a sladké reči 🫣
@earlgrey dakujem za tvoj postreh
Bojim sa, ze sa takto s dietatkom zaskatulkujeme do svojho pokojneho zivota a sveta natolko, ze zabudnem na seba a svoje potreby..bude to asi tym, ze som vzdy tuzila po kompletnej rodine, tak ako to mali moji rodicia stari rodicia sama vidim ako su cim starsi tym na seba viac naviazani a jeden druhemu oporou, jesen zivota o samote som stravit nechcela
@autor
Ja to chápem, len si dávaj pozor na mužov, veľa z nich nevie akceptovať cudzie dieťa, hľadaj takého, ktorý tvoje dieťa príjme s láskou, rešpektom a úctou, tak ako aj teba.
Sleduj varovné signály, počúvaj aj svoje dieťa, aby nakoniec netrpelo hlavne ono, na úkor tvojho šťastia.
Ja som s malou "sama" (dobrovolne) a mam 37 rokov ... verim ze este nejakeho partnera mat budem ale nesilim to ... bola som zvyknuta fungovat povacsine sama kedze aj vztah takmer 12 rocny bol zvacsa na dialku takze som az taka naviazana na partnera nebola aj ked samozrejme mi tiez taky vztah chyba avsak neobmedzuje ma to vo fungovani s malou ... tesim sa na spolocne aktivity s malou (ma este len 2 mesiace) a iste nebudem zabudat ani na seba ..aj teraz fungujeme tak ze je to zvacsa prospesne pre obe ... aj ja musim byt spokojna aby som sa mohla dobre starat o malu a bola spokojna aj ona ..drzim palce vsetkym samozivitelkam 🍀
@earlgrey samozrejme s takym clovekom by som uz nestracala cas
@adabise683 dakujem za skusenost
Dfzim palce aj tebe
"Po hodine sa pri kave do teba zamilovali...?" 🙄🙂
Neuveriteľné, čo ty musíš vyžarovať... 😉🙂. Neviem posúdiť, kedže neviem ako vyzeráš... ale to si ich musela riadne "zviesť ženskými zbraňami" 😜, alebo to boli riadne nezrelí a nadržaní chlapi 🙄🙂 Hoc je žena sympaticka, takto sa odpáliť na prvom stretku, to hádam nie je ani len pravda 🤦♂️ "K dobrým chlapcom sa dievčatá chodia vyplakať a k zlým vyspať..." 🙄😎 🤣
@autorka
Škoda, že si anonymná... podla mna zbytočné🙄 (si kryta nickom) a za dalšie, čo je horšie ako zlé, nik ti nemôže napísať 🙃😎 A pritom nikdy nevieš, kde koho môžeš stretnúť 😉🙂
Mrzí ma, že ťa, Vás takto chlap "odpalil", pre mna ako muža je to nepochopitelné... 🫤
Nebuď smutná, hlavu hore a kráčaj hrdo... 😉
Sama nezostaneš, určite niekoho do pohody stretneš, si mladá žena a ver, že sú chlapi, ktorí, túžia po rodine a tvoje dieta budú brať ako za svoje vlastné. Dieta predsa nemôže za to, že rodičom vzťah padol 😉. Vo vyššom veku je to už horšie, pokial nový partner túži i po vlastných deťoch, čo je logické ak nemá svoje a tiež prípadné sťahovanie s/za partnerom, je už o inom, ak máš vytvorenú svoju konfortnú zabehnutú zónu 😉
Hlavu hore, optimismus, úsmev, erotikuš pohľad a ani nevieš ako a ... 😎
...a Laska mam ta rad a ruka hore ✌️😎
Tarcsi Zoltán Jolly ft Hollósy Adrián - Laska mam ta rad... 😎
Mas 33 rokov a spominas jesen zivota a ako budes sama. Neboj sa nebudes. Spomen si na moje slova o par rokov. Ja uvazujem nad rozvodom a mam 40, vobec sa nebojim ze by som zostala sama. Nalad sa pozitivne, ber toto obdobie ako prilezitost spoznavat samu seba, spomalit, byt v pritomnom okamihu, tesit sa na cas straveny s dietatom, velmi rychlo vyrastie. Nenahanaj sa za chlapom a on pride sam.
@duppka13 dakujem
@michal_dr mozem otazku co robis v tejto skupine?
Mimochodom tvoj “pribeh” poznam ten tvoj zivotny 5 uholnik ty-tvoja ex (ktoru si odkopol)-jej mamka-byt-a tvoje neskutocne vysoke ego a hrdost, neviem ci prave od teba mam brat v uvahu take rady co si mi dal
@autorka
Nezastávam sa nikoho, ale je jedno, kto ti dá radu, prišla si na fórum s tým, že si položila otázku a ľudia ti odpovedajú. Nepoznáš životné príbehy každého z nás, kto sa k tvojej téme vyjadril, a možno aj keď si myslíš, že poznáš životný príbeh Michala ( @michal_dr ), určite nepoznáš všetky detaily a súdiť na základe nejakých príspevkov, alebo ho poznáš osobne? 😉 ak áno, tak to mení vec. Ale stačí poďakovať za radu a ísť ďalej, už nech je od kohokoľvek.
mala som 25-26 ked sa zacali tahanice na sudoch a tahali sa az do 29...pocas toho obdobia som nehladala nemala som.zaujem bola som vycerpana, pocas tych rokov som sa lutovala a vseobecne moja mysel bola na ciernom.mieste .... ked sme sa konecne rozviedli a dohodli na vsetkom dcera uz mala 5 rokov bola to partacka a zazrakom sa mi podarilo aby bola vesela a nevsimla si ani, ze ja som bola roky na prasky(pytala som sa jej uz ma 11) ... a vtedy mne odlahlo moj zivot bol upratany ja spokojna vysmiata no jednoducho opat ja a prisiel do zivota moj uz dnes manzel ,mame babatko, sme stastni ma super vztah s mojou prvorodenou jednoducho vyslo to ...samo ... ale ano tuzila som po partnerovi od prveho tresnutia dveri exovi, velmi som.chcela cloveka co bude pri mne stat pomahat mi byt tam pre mna... spatne si vravim, ze sa to skor nemohlo stat ja som bola telo bez duse ...sice som nosila usmev cislo 5, ale bol falosny

Nikdy som neprestala tuzit po partnerovi. Ani po konci 10r vztahu a rozvode. Dieta partnera nijakým sposobom nenahradí. Takže ja som aktivne hladala. Mala som v istom smere lahsiu situaciu, pretoze mam striedavku a teda viac času a priestoru pre seba.