icon

Aké zatemňovacie závesy do 150 eur?

Včera o 19:12

Ahojte,
viete mi poradiť zatemňovanie závesy. Ale skutočne zatemňovacie, hrubé. Cenovo do 150€

Ďakujem 😊

anonym_c92b3b
Včera o 19:18

My máme z bonprix a v pohode sú

majkamajusqa
Včera o 19:20

My mame už roky z Ikea a sú super, nevybledli a sú stále ako nové. Máme tmavomodré a sive

lienka9
Včera o 19:23
@anonym_c92b3b

My máme z bonprix a v pohode sú

@anonym_c92b3b tiez bonprix a super

anonym_aa09eb
Včera o 19:26
@majkamajusqa

My mame už roky z Ikea a sú super, nevybledli a sú stále ako nové. Máme tmavomodré a sive

@majkamajusqa tie z Ikea ale nie su zatemnovacie. Napisane to tam sice maju, ale nie su. Aspon tie co sme kupovali my

mofa
Včera o 19:39
@anonym_aa09eb

@majkamajusqa tie z Ikea ale nie su zatemnovacie. Napisane to tam sice maju, ale nie su. Aspon tie co sme kupovali my

@anonym_aa09eb my mame z ikea a je to latka a vzadu take akoby pogumovane tak tie su zatemnovacie. Ale samozrejme nie 100%tma. To ziadny zaves nedokaze.

svetlonos
Včera o 19:46
@mofa

@anonym_aa09eb my mame z ikea a je to latka a vzadu take akoby pogumovane tak tie su zatemnovacie. Ale samozrejme nie 100%tma. To ziadny zaves nedokaze.

@mofa
Dokáže, majú ich v severských krajinách, kde slnko svieti 24 hodín denne 🙃 Fungujú super. Škoda, te vtedy ma to nezaujímalo o akú značku sa jedná.

tilly
Včera o 19:58

Kočky, hodíte link na tie z bonprix? Ďakujem

vulka
Včera o 20:02

@anonym_autor 4home, ale musíš pozerať tie, ktoré zatemnia na 80-90%.

autor
Včera o 20:27

Ďakujem vám, idem to popozerať. Snáď tam budú také, ako si predstavujem

marusiao
Včera o 20:49

Mám z Ikea , béžovú viac ako 11 rokov a som spokojná.

erinka90
Včera o 21:11

@anonym_autor z ikei mame tmavosive uz 7. rok, nevyblednute ako nove. Aj dcerka mala tmavofialove. Tiez vyborne zatemnovali.

autor
Včera o 21:34

Vidím to tak, že ich objednam viacero a vyskúšam 😅. Potrebujem svetlé béžové/hnedé, zároveň potrebujem dosiahnuť potrebný efekt - aby cez látku neprešlo svetlo. Čiže naozaj husté

petamich
Včera o 21:40
@anonym_aa09eb

@anonym_aa09eb maju viacere druhy v Ikea a jedny z nich aj zatemnovacie a su fajn 🙂

Autorka my mame z Ikea a Bonprix a obe su super ale zatemnovacie (lebo su aj take len, ze akoby slnko tienia ale nie su zatemnovacie).