icon

Ako často a šikovne prezliekať veľké periny?

Včera o 08:12

Ako často prezliekate doma periny? Mate nejakí tip ako šikovne prezliecť veľkú perinu?

crazy_cat_lady
Včera o 08:23

Raz do tyzdna. A tip? Najprv si obleciem rohy a potom uz len strasiem a napravim

nyusika
Včera o 08:31

raz do tyzdna, niekedy castejsie - podlapotrebz

velku navliecku prevratit na rub, strcit roku do nej, chytit dva vzdialenejsie rohy...takto chytit dva rohy paplonu a obliecku navliect ako obal na paplon

sara07
Včera o 08:33

neprezliekam naraz
vždy 1postel
a ked su synatorovia doma tak pekne delegujem prezliekanie na nich, každy svoju postel ...😂

anonym_576cc6
Včera o 08:36

@anonym_autor prezliekam v nedeľu a v stredu. No máme psa, takže preto.

katkazatka
Včera o 08:44

Co je zlozite na prevleceni periny?🤔

anonym_4d9906
Včera o 08:49

Aký má zmysel prezliekať periny hoc aj 2x tyzdenne bez prepratia alebo minimálne riadneho vyvetrania na slnku? To je len akože čisté. Najviac roztočov je v samotných perinach, nie v oblieckach

simca06022011
Včera o 08:52

typ nemam ide mi to dost rychlo.. rano to zvleciem cele naraz, supnem do pracky, susicky, ak treba rpezehlim a natiahnem na spat.. strcim ruky do navlecky, chytim rohy periny a pertiahnem, zapnem.. vybavenko :D Raz za tyzden, v ramci upratovania spalne.

anonym_973626
Včera o 08:53

Ja periem samotne periny a vankuse 3x do roka.
Obliecky v zime kazde 2 tyzdne. Pokial nie sme chori, tak vtedy po kazdej chorobe. V lete castejsie (podla potreby).
A tiez obliekam prevratenim na ruby a cez rohy prevliekam.

moonlight1210
Včera o 08:57
@crazy_cat_lady

Raz do tyzdna. A tip? Najprv si obleciem rohy a potom uz len strasiem a napravim

@crazy_cat_lady presne takto to robim aj ja. Chtyim do dvoch zadnych rohov obliecky dva rohy paplona, dvakrat plesnem a hotovo. Uz len zapnut.
Rychle, jednoduche.

anonym_442f3d
Včera o 08:59

raz za asi 3 týždne prezliekam

anitta98
Včera o 09:13

podla potreby, ale najviac kazde dva tyzdne. v lete samozrejme ovela castejsie.

zdenkatv3
Včera o 09:55

Ja prezliekam kazde dva tyzdne. Ak treba, tak skor, ale dlhsie nemavame nikdy. A ako? prevratim obliecku, strcim do nej ruky do rohov, chytim za rohy perinu a prevratim obliecku a uz zvysok sa natrasie dnu.

janka_266
Včera o 09:56

zložím paplón na 1/2, potom ešte raz na 1/2(na tej kratšej strane, tak ako sa navlieka:D), tak si to chytené dám dnu, len rozprestriem a strasiem dole návlečku :D

domcci72
Včera o 10:25

ja takisto len prevrátenou obliečkou naruby chytím konce paplóna a tak strasiem 😀 iný špeciálny trik na to nemám. a prezliekam raz za dva týždne, niekedy za tri. absolútne sa mi to nikdy nechce robiť, neznášam to. 🙈

anonym_7a782d
Včera o 11:03

@anonym_autor Mame perinu 200x220. Ja mam na to super fintu aby to išlo ľahko.
Vždy zavolám manžela a robíme to dvaja 😁

nyusika
Včera o 11:44
@domcci72

ja takisto len prevrátenou obliečkou naruby chytím konce paplóna a tak strasiem 😀 iný špeciálny trik na to nemám. a prezliekam raz za dva týždne, niekedy za tri. absolútne sa mi to nikdy nechce robiť, neznášam to. 🙈

@domcci72 to je jedina dobra finta, naucila ma to znama, ktora brigadovala ako chyzna

majlo1234
Včera o 12:05

Ja som rok robila chyznu a velke periny, rozumej tazke paperove pre dve osoby sme prevliekali vzdy dvaja, to bolo super rychlo, aj doma mi to ode lepsie, ked nazeniem aj muza

lukma
Včera o 14:07

@anonym_autor Prevrátite návliečku naruby. Rohy paplóna si dáte do rohov návliečky a potom len strasiete návliečku až dole.

anonym_6bf0ca
Včera o 14:09

Raz za 3 týždne. Častejšie nevidím v tom význam