Ako vybrať posteľ do trojizbového bytu na prenájom?
Ludia dohadujeme sa s muzom, lebo kupujem nabytok. Je to trojizbovy byt, komplet prerobeny. A teraz dilema. Kupit manzelsku 180x200, alebo 160x200? Totiz ak by som kupila 160x200, a nahodou by tam spal 1 clovek, moze si ju dat aj k stene akoby do rohu a mal by ovela viac priestoru v izbe. Ale ak by tam bol par, rodina, podla mna ludia uprednostnia vacsiu postel pred mensou. Ja viem asi blbost, ale pomoze mi vas pohlad na to, lebo ja som uz mala tolko starosti s tou prerabkou, ze mam pocit ze mam v hlave prazdno a moje doterajsie superschopnosti v rozhodovani su na nule 😁. Nehovorim o tom, ze zariadujem aj predizbu, obyvacku a kupujem satnikove skrine…. Dik
Komu ako. Mne sa zda aj 2x85cm obmedzujuca. Podla mna 90 a 180 je fajn. A to som skor podkonfekcnej postavy.
@anonym_autor pre nás by bola takáto posteľ dôvodom minimálne na výmenu postele, ak nie odmietnutia bytu. 180 je absolútne minimum...
@tiezjedna
Zase typicke Slovensko platia prd , a rozkazuju aku postel dostanu, chodte do Svajcu a dostanete prazdny byt
@tiezjedna
Zase typicke Slovensko platia prd , a rozkazuju aku postel dostanu, chodte do Svajcu a dostanete prazdny byt
@anonym_ff73a9 no veď sa vráť na Slovensko a môžeš mať zariadenejší byt a za prd.
@anonym_ff73a9 no veď sa vráť na Slovensko a môžeš mať zariadenejší byt a za prd.
@anonym_ebce18
Nepotrebujem mam milionovy dom v Bratislave
@anonym_ebce18
Nepotrebujem mam milionovy dom v Bratislave
@anonym_ff73a9 tedááá, v samotnej Bratislave 😲? Asi nezariadený...?
Mame velkost queen 60"x 80" co je 152,5 x 203 cm. V statoch je to bezne pouzivana velkost.
@anonym_ff73a9 tedááá, v samotnej Bratislave 😲? Asi nezariadený...?
@anonym_ebce18
Takze vo Svajci sa prenajima , bez nabytku bez skrin, bez svetiel len ziarovka bez zavesov, dovod ziadna udrzba pre majitela 🙂 nema sa co pokazit
@klotildabazarik chvilu sme aj tak rozmyslali, ze dve kvalitnr postele ktore sa daju spojit. Ale tazko najst :(. To hladanie ma strasne vycerpava uz.
@mandzula ja tiez tak premyslam, proste ked sa na to pozeram zo svojho pohladu ako potencionalneho najomnika, chcela by som 180, mam rada pohodlie, dokonca nemam rada ani ked je jeden madrac, najradsej dva aby sme sa nerusili pri prehadzovani. Skoda ze na tej stene nie je o 20 cm viac, takto to bude len spalna so satnikovou skrinou, nejakou polickou a komodou. Stolik tam uz nevojde.
@anonym_autor prenajímame 3 izbak a dali sme tam 180tku. Do trojizbaku ti nepride jednotlivec, s veľkou pravdepodobnostou ani par, ale rodina My sme tam mali vzdy rodiny a ešte 2 slobodne mamicky, ktoré tam isli byvat s dvoma detmi. Na druhej strane, keby som si prenajímala byt ja, tak 160tka postel by bolo pre mna jedno z rozhodujúcich kritérií, prečo by som si byt nevybrala
Kvoli 160 si nevybrat byt na podnajom. To je iny bizar.
@anonym_8fc18b Preco? Mas platit za nieco, co ti nevyhovuje, co ti bude roky diskomfortne? Alebo si tam mas kupit svoju postel a potom nebudes vediet co s nou? Staci si uvedomit, kolko casu clovek stravi v posteli a ake dolezite je dobre sa vyspat. Je to kriterium ako akekolvek ine, niekto by nesiel do bytu bez balkona, iny bez umyvacky napriklad. Ono to vobec nie je tak, ako to niektori vnimaju - ked musi chudak byvat v podnajme, nech je stastny, ze mu ho niekto vobec ponukol, nech cvaka a sucha nohami.
@anonym_8fc18b Preco? Mas platit za nieco, co ti nevyhovuje, co ti bude roky diskomfortne? Alebo si tam mas kupit svoju postel a potom nebudes vediet co s nou? Staci si uvedomit, kolko casu clovek stravi v posteli a ake dolezite je dobre sa vyspat. Je to kriterium ako akekolvek ine, niekto by nesiel do bytu bez balkona, iny bez umyvacky napriklad. Ono to vobec nie je tak, ako to niektori vnimaju - ked musi chudak byvat v podnajme, nech je stastny, ze mu ho niekto vobec ponukol, nech cvaka a sucha nohami.
@mandzula 10 cm matracu nie je diskomfort. Tvrdy matrac je diskomfort. Alebo prilis makky matrac. 10 cm matraca lahko vykompenzujes.
Tak ono ked si clovek zoberie, ze na posteli 140cm zena s pasom 70cm pri lahu na chrbte zaberie chrbtom priestor tak 35cm, k tomu ruky pri tele 10cm z kazdej strany, zabera 55cm zo svojich 70cm a muz s pasom 90cm zabera 45 +20cm na ruky - jemu ostava rezerva 5 cm na jeho lozku. Za mna zalostne malo. Ale fakt mozno zavisi od toho, ako kto spi. Za mna je 140ka super komfortna postel, ale iba pre jedneho. Pre dvoch by to bolo trapenie.
@mandzula 10 cm matracu nie je diskomfort. Tvrdy matrac je diskomfort. Alebo prilis makky matrac. 10 cm matraca lahko vykompenzujes.
@anonym_8fc18b ty si stále ideš svoje... 🙄 veď ty spi pokojne aj na nafukovačke, keď ti to vyhovuje, . Pre nás by posteľ v rozmere 160 x 200 bola totálne neprijateľná, pretože by sme sa na nej jednoducho nevyspali. Takže buď by ju majiteľ vymenil/odviezol a my si kúpili vlastnú alebo, ak by to nebolo možné, tak by sme sa pozreli po inom byte. Nerobíme kompromisy v ničom, čo je pre nás zásadné a spánok je presne jedno z toho. Bodka.
@anonym_e003d4 povodne to chceli dve zeny kamaratky. Ale byt este nebol dokonceny, tak vzali nieco ine.
@anonym_8fc18b ty si stále ideš svoje... 🙄 veď ty spi pokojne aj na nafukovačke, keď ti to vyhovuje, . Pre nás by posteľ v rozmere 160 x 200 bola totálne neprijateľná, pretože by sme sa na nej jednoducho nevyspali. Takže buď by ju majiteľ vymenil/odviezol a my si kúpili vlastnú alebo, ak by to nebolo možné, tak by sme sa pozreli po inom byte. Nerobíme kompromisy v ničom, čo je pre nás zásadné a spánok je presne jedno z toho. Bodka.
@tiezjedna 160 postel a nafukovacka nie je to iste. Naco ma chces zhadzovat. Kvalitnych prenajmov tolko nie je, aby 160 postel bol zasadny problem. To je take hranie sa.
zalezi kto tam bude byvat... ja by som spravila kompromis, kupila posteli viac... :D Ale 160tka dvom mladym ludom bohato staci.
zalezi kto tam bude byvat... ja by som spravila kompromis, kupila posteli viac... :D Ale 160tka dvom mladym ludom bohato staci.
@simca06022011 ako to myslis, ze viac 🙂
@tiezjedna 160 postel a nafukovacka nie je to iste. Naco ma chces zhadzovat. Kvalitnych prenajmov tolko nie je, aby 160 postel bol zasadny problem. To je take hranie sa.
@anonym_8fc18b prečo ty ma chceš presviedčať, že 160 by nám mala stačiť, keď ti opakovane píšem, že nestačí a nikdy nebude?? Problém s písmenkami ?? 😉
@simca06022011 do tej druhej izby zatial nekupujem postel vobec 🤷♀️. Lebo neviem ci to bude detska, alebo pracovna, alebo co to bude. Prenajinat jednoizbak je jednoduchsie 😁
@anonym_8fc18b zas ja suhlasim s tebou v tom, ze najst kvalitny prenajom nie je take jednoduche. Je velky dopyt a ak das dobru cenu a byt je fakt ze novy, snad by sa niekto nerozhodol ho nevziat kvoli 20 cm postele. Ale ktovie 🙂. Mozno by to zavazilo viac ako cerstva prerabka, nova kuchyna a velka lodzia 😁

160 je dosť rozmer pre dvoch… jednoposteľ je lepšia 90, ale 2-posteľ stačí 160..