Ako vybrať posteľ do trojizbového bytu na prenájom?
Ludia dohadujeme sa s muzom, lebo kupujem nabytok. Je to trojizbovy byt, komplet prerobeny. A teraz dilema. Kupit manzelsku 180x200, alebo 160x200? Totiz ak by som kupila 160x200, a nahodou by tam spal 1 clovek, moze si ju dat aj k stene akoby do rohu a mal by ovela viac priestoru v izbe. Ale ak by tam bol par, rodina, podla mna ludia uprednostnia vacsiu postel pred mensou. Ja viem asi blbost, ale pomoze mi vas pohlad na to, lebo ja som uz mala tolko starosti s tou prerabkou, ze mam pocit ze mam v hlave prazdno a moje doterajsie superschopnosti v rozhodovani su na nule 😁. Nehovorim o tom, ze zariadujem aj predizbu, obyvacku a kupujem satnikove skrine…. Dik
@simca06022011 ako to myslis, ze viac 🙂
@anonym_autor viac druhov, do kazdej izby nieco.. :DD este dodam.. ze clovek v podnajme, ak bude viac ludi pozera aj kolko miesta je okolo tej postele, cize zavazi aj tento fakt.. velka postel = menej miesta okolo... aj podla velkosti izieb treba vybrat. Napr ak tam nebude byvat par v byte, ale viac ludi.. a okolo velkej postele ledva prejde, ak tam bude niekde skrina, stol... ? kopa ludi doma cvici, cize aspon natiahnut vedla postele sa potrebuju... (ako spekulujem ano = naozaj vela moznosti je🙂) kazdemu proste nevyhovies)
@anonym_autor v prenajatom byte ti to moze byt jedno.. bude to to, ako to zariadis, ak to nebudes prenajimat jednotlivcovi (o com pochybujem), je velka pravdepodobnost, ze tam proste budu spat ludia - dieta bude rovnako skor ci neskor spat na normalnej posteli... vsetky prenajmy kde som bola, mali jednu/dve postele v kazdej izbe, dokonca rozkladacie gauce a kadeco. Klasicky ulozny priestor v kazdej izbe. Zakladne veci. Zvysok si clovek doniesol, ak chcel extra.
A velmi to prezivas, ak bude niekto takto precitlively, ze bude riesit ci ma postel 160 alebo 180cm, zaroven kvalitu matracu, farbu nabytku = taky si to zariadi po svojom... :D ja som mala kamosku, co vystahovala polku privatu a s rodicmi vsetko nanosili do izby, dokonca aj intrak tuningovala vzdy na zaciatku semestra s policami, postelou .. :DD
@simca06022011 😁 tak su ludia co by pomenili vsetko. Ale ak mi niekto povie, ze tam mam tu novu postel vystahovat, alebo ze ma svoju, no tak to ani za svet 😂. A ano bude tam uz malo miesta ked bude 180x200. Lebo ta mensia postel by sa dala dat aj do rohu izby, super miesta by tam ostalo. Takto bude musiet byt v strede izby, ako klasicke mensie spalne.

@simca06022011 do tej druhej izby zatial nekupujem postel vobec 🤷♀️. Lebo neviem ci to bude detska, alebo pracovna, alebo co to bude. Prenajinat jednoizbak je jednoduchsie 😁
@anonym_autor v prenajatom byte ti to moze byt jedno.. bude to to, ako to zariadis, ak to nebudes prenajimat jednotlivcovi (o com pochybujem), je velka pravdepodobnost, ze tam proste budu spat ludia - dieta bude rovnako skor ci neskor spat na normalnej posteli... vsetky prenajmy kde som bola, mali jednu/dve postele v kazdej izbe, dokonca rozkladacie gauce a kadeco. Klasicky ulozny priestor v kazdej izbe. Zakladne veci. Zvysok si clovek doniesol, ak chcel extra.
A velmi to prezivas, ak bude niekto takto precitlively, ze bude riesit ci ma postel 160 alebo 180cm, zaroven kvalitu matracu, farbu nabytku = taky si to zariadi po svojom... :D ja som mala kamosku, co vystahovala polku privatu a s rodicmi vsetko nanosili do izby, dokonca aj intrak tuningovala vzdy na zaciatku semestra s policami, postelou .. :DD