Ako vyriešiť príliš mäkký matrac na dovolenke?
Prosím viete poradiť čo na príliš mäkký matrac?
Posteľ nie je naša, idem s tromi deťmi na dovolenku. Pribuzný majú byt na pri jednom jazere. Postel je tam veľmi mäkká nevieme na nich riadne vyspať. Jedno dieťa bude spať do mnou dve v obývačke na rozkladom gauči. Gauč má tiež čo to za sebou. Z jedného príjmu si nemôžem dovoliť platiť iné ubytovanie.
Cestujeme 350km bus/vlak/bus.
@anonym_autor nespať na posteli,kup nafukovacie karimatky a spi na zemi ale pribaľ nafukovaciu posteľ
Nafukovacia karimatka a spánok na zemi to vyriešia. Ak nie a mäkký matrac je taký problém, tak by som takú dovolenku ozelela
Ja by som nešla na takú dovolenku kde sa neviem vyspať.
@anonym_autor asi tam ides za nejaky smiesny peniaz tak sa snad premozes a vyspis sa aj na takom nijakom alebo si daj matrac na zem 🙄
Keby si sla autom tak si zabalis vlastny matrac ci ako?
Nemam problem, vyrobim sii ho?
Penazi nazvys nemas takze novy matrac nekupis.
@anonym_autor asi tam ides za nejaky smiesny peniaz tak sa snad premozes a vyspis sa aj na takom nijakom alebo si daj matrac na zem 🙄
Keby si sla autom tak si zabalis vlastny matrac ci ako?
@kitycat mozno niekomu smiesne, ale ja si beriem vzdy svoj vankúš +mam svoju navliecku

Topper, ale to vlakom, busom vlacit si neviem predstavit, aj ked myslim ze sa dodavaju v zrolovanom stave, ale aj tak je to velke. Nenapada ma nic ine. Nuz, jedine to vydrzat, pokial vam ine ubytovanie nevychadza a na dovolenku ist chcete. Alebo na karimatke na zemi este. Pripadne skusit ten matrac polozit na zem. Podla mna casto nie je problem ani tak ten matrac, ako skor ze su pod nim rosty ktore sa uz strasne prehybaju. Na zemi by to s tym matracom mohlo byt lepsie.