icon

Čo hovoríte na túto posteľ?

Včera o 16:17

Ahojte, dnes sme si boli dať naceniť túto posteľ, prišla nám stabilná, pevná a kvalitná.
Rozmýšľala som aj nad úložným priestorom. Ale nechcem miestnosť takpovediac zadebniť celú. Čo na to hovoríte?

https://postele-spalne.sk/c/postele/postel-jank...

Jediný problém mám matrace. Tie od nich by ma vyšli na viac ako 700 eur.
Príde mi, že si viem kúpiť aj lacnejšie. Či?
Cena postele s roštami bez úložného priestoru a matracov je 1291 eur.
Plus dovoz a montáž.

anonym_98a5aa
Včera o 16:23

@anonym_autor úprimne za mňa otrasná posteľ, ktorá nieje hodná tých peňazí. A matrace tiež prestrelaná cena.

petamich
Včera o 16:27

Mne tiez pride cena prestrelena po pravde. Postel ako taka nie je uplne moj styl, tie nozicky by som si este premyslela, bud aby boli dostatocne vysoke, aby tam vosiel roboticky vysavac alebo potom ulozny priestor, aby sa ti tam neakumuloval prach a nebude to jednoduche vysavat.

autor
Včera o 16:32
@petamich

Mne tiez pride cena prestrelena po pravde. Postel ako taka nie je uplne moj styl, tie nozicky by som si este premyslela, bud aby boli dostatocne vysoke, aby tam vosiel roboticky vysavac alebo potom ulozny priestor, aby sa ti tam neakumuloval prach a nebude to jednoduche vysavat.

@petamich je krásna a hlavne neskutočne pevná. Farba bude dub halifax. S úložným priestorom a roštami vychádza na 1450 eur. Ale bez matracov. Prešla som Sconto, Asko, XXL lutz, Moebelix a nič ma neoslovilo. Táto je pomer cena/kvalita naj.

petamich
Včera o 16:37
@anonym_autor

@petamich je krásna a hlavne neskutočne pevná. Farba bude dub halifax. S úložným priestorom a roštami vychádza na 1450 eur. Ale bez matracov. Prešla som Sconto, Asko, XXL lutz, Moebelix a nič ma neoslovilo. Táto je pomer cena/kvalita naj.

@anonym_autor ak sa tebe sa paci a cena ti pride akceptovatelna, tak potom nie je o com 🙂 nam napr. robili calunenu na mieru a mojej mame sa nepaci. Kazdy mame iny vkus.

13uzivatelka11
Včera o 16:38

Mne sa posteľ tiež nepáči, ale zas 700€ za matrac na manželskú posteľ nie je až tak veľa ak bude fakt kvalitný. Matrac kupuješ na pár rokov a keď kúpiš lacný, skôr budeš musieť meniť.

anonym_ecfe9a
Včera o 16:43

@anonym_autor Cena postele je prestrelená, hodná je tak polovicu. Mne sa nepáči ani na pohľad, posteľ bez úložného priestoru je nezmysel.
Cena za matrac je OK.

biba_18
Včera o 16:49

ja mám posteľ s úložným priestorom a úprimne by som nikdy inú nechcela, úložného priestoru nikdy nie je dosť. posteľ sa mi páči, nič škaredé na nej nie je.
čo sa týka matracov -700€ za 1 veľký? je to ok cena, záleží na kvalite. ale ja by som šla do 2 matracov, pre každého svoj…

anonym_183dab
Včera o 16:49

@anonym_autor
Ked mate velky byt to je osobny nazor, ked mate maly tak je to blbost, len zberatel prachu pod postelou.

autor
Včera o 16:51

takto vyzerá s úložným priestorom

autor
Včera o 16:52
@biba_18

ja mám posteľ s úložným priestorom a úprimne by som nikdy inú nechcela, úložného priestoru nikdy nie je dosť. posteľ sa mi páči, nič škaredé na nej nie je.
čo sa týka matracov -700€ za 1 veľký? je to ok cena, záleží na kvalite. ale ja by som šla do 2 matracov, pre každého svoj…

@biba_18 dva samostatné matrace, cez 700 eur. Taká stredná trieda. Mali aj za 500 eur jeden.

petamich
Včera o 16:55
@anonym_autor

@anonym_autor s uloznym priestorom sa mi viac paci 🙂 aj tato farba je pekna

anonym_e5d85f
Včera o 16:57

za mňa bez úložného priestoru v tmavšom prevedení.

autor
Včera o 17:01
@anonym_e5d85f

za mňa bez úložného priestoru v tmavšom prevedení.

@anonym_e5d85f

mine123
Včera o 17:13

Mne sa nepáči vôbec, ale ani to nie je podstatné. Vy musíte vedieť, čo sa vám páči a koľko ste ochotní za to dať.

anonym_183dab
Včera o 17:20
@anonym_autor

@anonym_autor
Ai sa nepaci s uloznym priestorom ze je moc krabicova, tak si ju vylepsila 😃

anonym_ecfe9a
Včera o 17:31
@anonym_autor

@anonym_autor s úložným priestorom je krajšia, aj tmavá farba je lepšia. Celkovo posteľ je nezaujímavá, taká hotelová.

anonym_183dab
Včera o 17:31
@anonym_183dab

@anonym_autor
Ai sa nepaci s uloznym priestorom ze je moc krabicova, tak si ju vylepsila 😃

@anonym_183dab
AI sa utrhla z retaze 😂

autor
Včera o 17:48

Tak kde mám podľa vás kúpiť v KE kvalitnú posteľ za rozumnú cenu?

anesim
Včera o 17:55
@anonym_autor

Tak kde mám podľa vás kúpiť v KE kvalitnú posteľ za rozumnú cenu?

@anonym_autor my mame tiez od nich , tusim aj tuto co si dala s uloznym, len v bledom, tu najvyssiu vysku, mame od leta 2019 a spokojnost,

autor
Včera o 17:58
@anesim

@anonym_autor my mame tiez od nich , tusim aj tuto co si dala s uloznym, len v bledom, tu najvyssiu vysku, mame od leta 2019 a spokojnost,

@anesim áno, kráľovská výška. Matrace ste brali od nich?

euka210
Včera o 17:58

@anonym_autor my sme kupovali nieco podobne z Fines a matrace materasso

anonym_cf48f1
Včera o 18:08
@13uzivatelka11

Mne sa posteľ tiež nepáči, ale zas 700€ za matrac na manželskú posteľ nie je až tak veľa ak bude fakt kvalitný. Matrac kupuješ na pár rokov a keď kúpiš lacný, skôr budeš musieť meniť.

@13uzivatelka11 Suhlasim. V hostovskej izbe mame lacne matrace z Jysku, lebo sme súrne potrebovali. Tam sme spali, kym nam robili spálňu v novom dome. Do spálne sme dávali vysokú postel s drahými matracmi. Ten rozdiel je obrovsky. Tie peniaze za to vobec neľutujeme. Kto nema moznost porovnat, nevie rozdiel a je spokojný aj s lacným matracom. Treba to brat ako investíciu do svojho zdravia, budúcnosti a neľutovat, clovek tam predsa lezi kazdy vecer po niekoľko rokov.

anesim
Včera o 18:45
@anonym_autor

@anesim áno, kráľovská výška. Matrace ste brali od nich?

@anonym_autor ano, tvrdsie, aj ked pre mna by mohol byt este tvrdsi. Myslim, ze boli vtedy 1+1

anonym74
Včera o 18:48

No s tym uloznym a podsvietenim vyzera celkom fajn ale bez mne sa vobec nepaci a ulozny ocenis vzdy

anonym_777575
Včera o 18:59

@anonym_autor môj názor, že za tú cenu už rovno choď do masívu. My sme kupovali nie tak dávno z Drewmax, síce sú to poliaci ale veľmi kvalitná masívna buková posteľ. Pevná, som s ňou moc spokojná. Teraz by som naozaj klamala, keby ti napíšem cenu, ale do 1000€ aj s matracmi.

anonym_777575
Včera o 19:07
@anonym_777575

@anonym_autor môj názor, že za tú cenu už rovno choď do masívu. My sme kupovali nie tak dávno z Drewmax, síce sú to poliaci ale veľmi kvalitná masívna buková posteľ. Pevná, som s ňou moc spokojná. Teraz by som naozaj klamala, keby ti napíšem cenu, ale do 1000€ aj s matracmi.

@anonym_777575 aby som upresnila, kupovali sme ju v akcii, preto cena tak nízka, keby sa to niekomu nezdá. Tak či tak, môj osobný názor 1300€ za nie masív bez matracov je moc vysoká cena. Cena za matrace mi nepríde tak prestrelená ako za drevotrieskovú posteľ.

biba_18
Včera o 21:44

ak ti môžem poradiť - ani náhodou nie rám postele tak ako to je, to budete mať tak nohy obité o ten rám že až strach … aj o rohy, aj o tie horné hrany…
na tej bielej som si neuvedomila ale na tej tmavej to vidno…

anonym_acf7d8
Včera o 22:17

Postel podla mna nie je vobec pekna, ale kazdy mame iny vkus. Cena matracov nie je premrstena, skor by som povedala, ze priemer az podpriemer.
Ulozny priestor ak mas mensi byt, tak sa zide. Ak mas miesta dost, tak by som ani ja nedavala. Ani nie kvoli pocitu zadebnenia, ale mam radsej, ked mozem pod postelou bez problemov poupratovat, ked aa mi tam dostane roboticky vysavac. No to je tiez asi vecou vkusu. Cena postele je premrstenaaj podla mna. Za tu cenu sa uz da kupit aj ovela krajsia postel, len netreba pozerat tie smejdacke retazce ako asko ci mobelix..

anonym_77f85c
Včera o 23:32

@anonym_autor
Mne sa skor paci takato