Máte čalúnenú manželskú posteľ a ste spokojní?
Ste s ňou spokojný? Alebo by ste ju hneď vymenili za drevenú? Foto a kde ste ju kúpili by potešila. Ďakujem
@anonym_autor my už inú ako čalúnenú s vysokým čelom nechceme. Mali sme prvú drevenú a bolo to studené, tvrdé, nepohodlné.
Odporučila by som boxspring - vysoká, čalúnená. Ani v noci nezakopnes o tvrdé, keď ideš okolo 😉
@helenbozka ďakujem a máte ju dlho? Pýtam sa kôli hlavne uspineniu, ďakujem
@anonym_autor Mame čalúnenú 3 roky a spokojnosť. V podnájme sme mali drevenú a nepáčilo sa nám to. Viac vrzgala, pri zlom pohybe sme sa ľahko udreli.
Momentálne mame s vyšším čelom a pohoda. Čelo pravidelne vysavam pri menení posteľnej bielizne. K posteli by som ešte odporučila na vyšších nôžkach, aby sa roboticky vysávač dostal aj pod ňu.
@anonym_autor mame čalúnenu s vysokým celom boxpring cca 7 rokov nemenila by som
@anonym_autor mame calunenu ale vrzga rost.a dost a chyta sa v nej prach
Prvu som mala drevenu, aj druhu. Teraz mam calunenu s vyssim celom a som max. Spokojna. Kupovala sommv Ikey
odporucte nejaku co nevrzga aj po case

@anonym_autor my už inú ako čalúnenú s vysokým čelom nechceme. Mali sme prvú drevenú a bolo to studené, tvrdé, nepohodlné.
Odporučila by som boxspring - vysoká, čalúnená. Ani v noci nezakopnes o tvrdé, keď ideš okolo 😉