icon

Máte skúsenosti s manželskou posteľou z borovice?

Včera o 12:22

Máme peknú posteĺ čalúnenú z Finesu, ale len 160x200.Chcem väčšiu.Cenovo môže byť do cca 1500 eur.Hlavne nech je kvalitná.Určite vyššiu a s výklopným úlož.priestorom.Masívne postele sú však buk,dub,jelša.V spálni mám veĺkú 4 dverovú skriňu borovicovú a nerada by som ju menila, je stále veĺmi pekná ,aj keď má 10 rokov. Máte niekto doma takú posteĺ? Ste spokojné?

autor
Včera o 12:25

Niečo takéto si predstavujem.

wade
Včera o 12:32

Borovica je velmi makke drevo. Par som ich myslim videl, a stale boli totalne rozpadnute. Postel by som si z toho nedal. A ja osobne borovicu velmi nemusim - posobi na mna lacno (je to asi najlacnejsie drevo). Vacsina lacneho nabytku je z toho. Taky Baumarkt style.. Ak mas z toho skrinky - mozno znova nieco calunene, alebo bielu?

anonym_54bf69
Včera o 12:38

My mame presne z Finesu takyto styl, prezila nam aj stahovanie. Mame ale buk, moreny na svetly orech (skor sa to podoba na nejaky odtien tmavsieho duba, kupovali sme ju pred 13 rokmi cca, neviem, ake farby maju teraz), podlahu mame tmavy dub hamilton, v byte sme mali vstavanu skrinu, dekor visna a nevyzeralo to zle, v dome mame vstavanu skrinu bielu. Tak mozno radsej ist do bielej? 🤔. Borovici sa snazim vyhybat, chlapci maju poschodovku z bukoveho dreva, dievcatam sme kupili bielu, ale je to borovica (lebo cena) a je to take labilnejsie celkovo.

aalt
Včera o 12:39

My sme mali v byte z borovice. Ale perinaky mala klasicke na kolieskach. Mali sme ju tak 15 rokov a ostala v byte ked sme ho predali. Za mna iba zmenila farbu, inac jej dokopy nic nebolo. A teda rozne stare borovicove drevo bude rozne svetle. Teda casom tmavne.

anonym_54bf69
Včera o 12:39

Tiez som chcela kusok iny styl uz do domu, ale nie su peniaze nazvys, tak sme to riesili takto.

aalt
Včera o 12:45

Inac za mna taka ako je na obrazku ... nechcel by som pod nou vysavat prach.

simsalabim
Včera o 12:50

@anonym_autor mali sme, super bola asi 15 rokov. Potom zacala vrzgat, ale este dalsich 13 rokov sluzila najomnikom. Vek bolo na dreve casom dost vidiet. Vyhodili ju az moje deti, ked sa tam nastahovali.

autor
Včera o 12:51

U nás to nie je vec financii.Ja som asi už od 15 rokov vedela, že raz si kúpim domov nábytok z borovice. Mne sa to fakt páči už večnosť a ide to mimo trendy. Ale presne, obávam sa,či sa časom nerzvŕzga.

euka210
Včera o 17:29

@anonym_autor no mne pride borovica makka...detom sme kupili a nebolo to dobre.
Mame nieco podobne z Finesu, my sme brali rovno s180 aby bolo letisko 😁 ale nemame borovicu.
Skinu mas kraaasnu, mne sa take velmi paci. Urcite by som ju menila kvoli posteli. Za mna je jedno ci boro ci buk, dub. Ked je to svetle, tak to pasuje.

anonym_de28cb
Včera o 18:25

Ja mam borovicovu postel 180x200,ma 5,5roka jedine co mam ine su rosty.Ja som nabehla do obi a kupila 2cm hrube latky.Mam deti vecne skakajuce po posteli a drzi,nevrzga stala okolo 700 v xxllutz v Rakusku.

nikha2809
Včera o 19:19

Deti mali postele z borovice ale to po par rokoch tak strasne začalo vŕzgať, museli sme vymenit