Máte skúsenosti s touto posteľou?
Postel kupujem podla vlastneho vkusu, nie podla odporucani cudzich zien 🙉
A čo ke to za značku? To vyzera kak Sconto a podobne šuvixy
Máme ju v sivej 2roky
Milujem 😍
@lilinett8 a inak.. cervena jak do bordelu 🤣
@anonym_2ded25 ... červená podporuje žiadostivosť
@anonym_2ded25 ... červená podporuje žiadostivosť
@anonym_3b552d cervena je agresivna farba
@anonym_3b552d cervena je agresivna farba
@anonym_2ded25 ... závisí to od uhla pohľadu.Je to predovšetkým farba podporujúca vasen,energiu, ale napr.aj chuť do jedla
@anonym_2ded25 ... závisí to od uhla pohľadu.Je to predovšetkým farba podporujúca vasen,energiu, ale napr.aj chuť do jedla
@anonym_3b552d no dava sa do bordelu, nie domov
@anonym_2ded25 Aj keď mám radšej neutrálne farby, som toho názoru, že každý si zariadi o i.aj spálňu podľa seba.Co sa týka tvojho názoru, nemôžem posúdiť, do bordelu nechodím 😀
@anonym_2ded25 akpsi tá červená vzbudila v tebe agresiu.
Ako budes cistit potah postele?
@anonym_2ded25 bude ho čistiť tak isto ako gauč
Mne sa páči, ale osobnú skúsenosť nemám. Ak je z predajní ako Sconto či Asko, Möbelix, tak radšej nie (fakt tam predávajú vŕzgajúce šuvixy, ako píšu vyššie). A hoci sa mi páči, nekúpila by som ju - sme doma alergici - astmatici (prach, roztoče) a tento druh postelí je pre nich ako 24-hodinový All inclusive... Budeš to stále vysávať a tepovať? Nikdy sa nespotíš s hlavou pri tom vysokom čele postele? Atď. Ak sa ti však páči a nič z toho vyššie uvedeného ti nevadí, kúp ju. Mne sa páči aj tá farba, ale len v prípade, ak izba bude "čistá", t.j. biela, bledosivá, nábytok jednoduchý, moderný, hladký, steny bez obrazov v profilovaných pozlátených rámoch, žiadne kreslá à la Ľudovít XIV a pod., nech to nepôsobí "lacno" a vulgárne.
okolo 1500 eur, v šedej farbe ju má brat a veľmi si pochvaľujú

Ako budes cistit potah postele?