icon

Mušelínové obliečky na leto: sú naozaj pohodlné?

17. máj 2026

Ahojte, máte ? Ste spokojné? Sú celkom drahé, chcem ich na leto kvôli teplu...

julia_romeo
17. máj 2026

su to len obliecky, nijako ta neochladia ani ti nepomozu... ale su krasne.. ja ich mam ale je to uplne jedno ci mam take alebo onake.. v lete ked je v noci teplo pomoze ti akurat tak klima, obliecky rozhodne nie.

simca06022011
17. máj 2026

ak je teplo, mozes spat iba pod tou oblieckou ;) ano su krasne, ale ja som si ich nekupila, mam obavy z ich trvacnosti.. odhodlavam sa dlhsie :D

anonym_4eb7a9
17. máj 2026

Šla by som skôr do bavlneného krepu.Používaním vždy pekne zmäknú a tiež sa nežehlia.Mám z jysku,aj z áčko Ružomberok.

moony99
17. máj 2026

Mňa sklamali, sú pekné len na obrázku, ale keď sa používajú vyzerajú hrozne, ako handra, a vobec nedržia na paplone stále treba naprávať a kvôli teplu neviem ci to nejako pomôže, lepší je asi bavlnený satén.

vkatush
17. máj 2026
@anonym_4eb7a9

Šla by som skôr do bavlneného krepu.Používaním vždy pekne zmäknú a tiež sa nežehlia.Mám z jysku,aj z áčko Ružomberok.

@anonym_4eb7a9 tiež sme postupne prešli na bavlnený krep. Prvú noc sa manželovi nepáčilo, druhú si zvykol a odvtedy už len tie.😂

o__o
17. máj 2026

My mame, ale nie obliecky, ale len muselinovu plachtu a tou sa v lete prikryvame.. mame 4. rok a stale je rovnaka a u nas plati, ze pri teple chladi a ked su chladnejsie noci, tak zahreje.