Mušelínové obliečky na leto: sú naozaj pohodlné?
Ahojte, máte ? Ste spokojné? Sú celkom drahé, chcem ich na leto kvôli teplu...
ak je teplo, mozes spat iba pod tou oblieckou ;) ano su krasne, ale ja som si ich nekupila, mam obavy z ich trvacnosti.. odhodlavam sa dlhsie :D
Šla by som skôr do bavlneného krepu.Používaním vždy pekne zmäknú a tiež sa nežehlia.Mám z jysku,aj z áčko Ružomberok.
Mňa sklamali, sú pekné len na obrázku, ale keď sa používajú vyzerajú hrozne, ako handra, a vobec nedržia na paplone stále treba naprávať a kvôli teplu neviem ci to nejako pomôže, lepší je asi bavlnený satén.
Šla by som skôr do bavlneného krepu.Používaním vždy pekne zmäknú a tiež sa nežehlia.Mám z jysku,aj z áčko Ružomberok.
@anonym_4eb7a9 tiež sme postupne prešli na bavlnený krep. Prvú noc sa manželovi nepáčilo, druhú si zvykol a odvtedy už len tie.😂
My mame, ale nie obliecky, ale len muselinovu plachtu a tou sa v lete prikryvame.. mame 4. rok a stale je rovnaka a u nas plati, ze pri teple chladi a ked su chladnejsie noci, tak zahreje.

su to len obliecky, nijako ta neochladia ani ti nepomozu... ale su krasne.. ja ich mam ale je to uplne jedno ci mam take alebo onake.. v lete ked je v noci teplo pomoze ti akurat tak klima, obliecky rozhodne nie.