icon

Posuvná alebo klasická vstavaná skriňa

Včera o 12:13

Dobrý deň.
zariaďujeme spálňu a nevieme sa rozhodnúť medzi posuvnými a klasickými dverami na skrini. S čím ste spokojné? Čo je praktickejšie? Alebo menej kazivé?

anonym_979826
Včera o 12:20

Posuvná, potrebuje menej priestoru, nekazia sa dvere, netreba nastavovať pánty. Mne sa aj na pohľad páčia viac.

anonym_84f481
Včera o 12:25

Klasicke otvarave dvere ak je dost miesta, podla moznosti delene na vysku aby neboli zbytocne vysoke a tazke. Kompaktnejsi vzhlad, prehlad a pristup v celom objeme skrine.

natalka13
Včera o 12:32

Skladacie

anonym_fb0c13
Včera o 12:35

posuvne ak mas rovnu podlahu a kvalitnu skrinu - inak panty budu vypadavat aj na nej .. ja mam zrkadlovu - jedina nevyhoda ze je naproti oknu takze sa odraza svetlo - inak super-ale nastavit dvere nebolo easy

anonym_fbe5db
Včera o 12:51

Posuvné. Skvele to šetrí miesto

anonym_216045
Včera o 12:57

My máme na mieru skriňu s otočnými dverami. Otváranie nie je hlučné ako pri posuvnych a vyzerá to krajšie

patrike
Včera o 13:47

Hlavne pozor na to, co je zadna stena. Ak je vonkajsia alebo je tam chodba a podobne nevykurovane priestory, tak ti vnutri zacnu veci plesniviet v zime.

anonym_66304c
Včera o 14:01
@anonym_216045

My máme na mieru skriňu s otočnými dverami. Otváranie nie je hlučné ako pri posuvnych a vyzerá to krajšie

@anonym_216045 to sú aké otočné?

anonym_84f481
Včera o 14:06
@anonym_66304c

@anonym_216045 to sú aké otočné?

@anonym_66304c klasicke otvaranie s pantom

anonym_63dc99
Včera o 15:56

Posuvne su uz za zenitom. Uberaju miesto a nevyzeraju tak dobre, ako s klasickymi zatvaracimi. Teda, okrem specialnych zasuvov, co po zatvoreni vyzera, ako dverve pantami. Zatvaracie mozu byt aj vyskovo delene, co tiez nie je na zavadu

anonym_9dc795
Včera o 19:25
@anonym_63dc99

Posuvne su uz za zenitom. Uberaju miesto a nevyzeraju tak dobre, ako s klasickymi zatvaracimi. Teda, okrem specialnych zasuvov, co po zatvoreni vyzera, ako dverve pantami. Zatvaracie mozu byt aj vyskovo delene, co tiez nie je na zavadu

@anonym_63dc99 preco za zenitom, su proste priestory kde klasicku otvaraciu nedas, lebo nie je priestor na otvaranie dveti. Samozrejme suhlasim ze zatvaracia sa mi paci viac ale obe maju pre a proti

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
anonym_63dc99
Dnes o 05:37
@anonym_9dc795

@anonym_63dc99 preco za zenitom, su proste priestory kde klasicku otvaraciu nedas, lebo nie je priestor na otvaranie dveti. Samozrejme suhlasim ze zatvaracia sa mi paci viac ale obe maju pre a proti

Autorka nepise, ze ma problem s miestom. Vidis este najaku inu vyhodu? Nebyhoda u klasockej posuvnej je, ze sa neotvori cela, vzdy kusok chyba, neda sa delit vodorovne a tym ubera velkost zasuviek, miesto uberaju aj kolajnice, v ktoruych dvete jazdia.