Posuvná alebo klasická vstavaná skriňa
Dobrý deň.
zariaďujeme spálňu a nevieme sa rozhodnúť medzi posuvnými a klasickými dverami na skrini. S čím ste spokojné? Čo je praktickejšie? Alebo menej kazivé?
Klasicke otvarave dvere ak je dost miesta, podla moznosti delene na vysku aby neboli zbytocne vysoke a tazke. Kompaktnejsi vzhlad, prehlad a pristup v celom objeme skrine.
posuvne ak mas rovnu podlahu a kvalitnu skrinu - inak panty budu vypadavat aj na nej .. ja mam zrkadlovu - jedina nevyhoda ze je naproti oknu takze sa odraza svetlo - inak super-ale nastavit dvere nebolo easy
Posuvné. Skvele to šetrí miesto
My máme na mieru skriňu s otočnými dverami. Otváranie nie je hlučné ako pri posuvnych a vyzerá to krajšie
Hlavne pozor na to, co je zadna stena. Ak je vonkajsia alebo je tam chodba a podobne nevykurovane priestory, tak ti vnutri zacnu veci plesniviet v zime.
My máme na mieru skriňu s otočnými dverami. Otváranie nie je hlučné ako pri posuvnych a vyzerá to krajšie
@anonym_216045 to sú aké otočné?
@anonym_216045 to sú aké otočné?
@anonym_66304c klasicke otvaranie s pantom
Posuvne su uz za zenitom. Uberaju miesto a nevyzeraju tak dobre, ako s klasickymi zatvaracimi. Teda, okrem specialnych zasuvov, co po zatvoreni vyzera, ako dverve pantami. Zatvaracie mozu byt aj vyskovo delene, co tiez nie je na zavadu
Posuvne su uz za zenitom. Uberaju miesto a nevyzeraju tak dobre, ako s klasickymi zatvaracimi. Teda, okrem specialnych zasuvov, co po zatvoreni vyzera, ako dverve pantami. Zatvaracie mozu byt aj vyskovo delene, co tiez nie je na zavadu
@anonym_63dc99 preco za zenitom, su proste priestory kde klasicku otvaraciu nedas, lebo nie je priestor na otvaranie dveti. Samozrejme suhlasim ze zatvaracia sa mi paci viac ale obe maju pre a proti
@anonym_63dc99 preco za zenitom, su proste priestory kde klasicku otvaraciu nedas, lebo nie je priestor na otvaranie dveti. Samozrejme suhlasim ze zatvaracia sa mi paci viac ale obe maju pre a proti
Autorka nepise, ze ma problem s miestom. Vidis este najaku inu vyhodu? Nebyhoda u klasockej posuvnej je, ze sa neotvori cela, vzdy kusok chyba, neda sa delit vodorovne a tym ubera velkost zasuviek, miesto uberaju aj kolajnice, v ktoruych dvete jazdia.

Posuvná, potrebuje menej priestoru, nekazia sa dvere, netreba nastavovať pánty. Mne sa aj na pohľad páčia viac.