icon

Skúsenosti s matracmi JYSK Dreamzone Gold?

Dnes o 05:01

Ahojte, pozeráme s manželom nové matrace a v Jysku majú teraz akciu na tie penové Dreamzone Gold. Sú dosť drahé aj po zľave, tak ma zaujíma, či sa po roku neprepadnú v strede. Mám dosť problémy s krížami, tak potrebujem niečo tvrdšie. Máte s nimi dobrú skúsenosť, alebo radšej hľadať inú značku?

muchotrafka298
Dnes o 05:47

Pri problemoch s chrbticou sa odporuca prave tvrdy matrac, ja mam od nich kombinovany tastickovy plus tam je ta pena. Neviem Ti ho ale dohladat, lebo som to kupovala minuly rok a uz ich nemaju.
Mala som uz niekolko matracov od nich, vzdy na tento styl a vydrzali vo vybornom stave, ak som ich pravidelne otacala, cca 5 rokov. Takze to nie su matrace na dlhe roky.
Doporucujem Ti ist si nanho lahnut do predajne, ja som si kupovala tak, ze som poskusala tam co mali vylozene a nasledne sa rozhodla.

anonym_76139c
Dnes o 06:03

@anonym_autor ja mam 2, v každej posteli a kupila by som znova.
Len tak akcia je odrb, to jysk vždy zavádza😃 ale hovorím, kvalita je ok, ja som spokojná.
Mala som aj iný, s psmatovou penou, z ktorého som mala šialene bolesti hlavy a po 2tyzdnoch som ho vrátila. Nastastie bola taka moznost