icon

Tipy na mäkký a pohodlný vankúš na spanie

veronika_286
Včera o 20:55

Ahojte žienky 😊

Potrebovala by som kúpiť nový vankúš, lebo ten môj už má niečo za sebou a vôbec sa mi na ňom dobre nespí. Hľadám nejaký mäkký a pohodlný vankúš, na ktorom sa dobre spí celú noc.

Ideálne rozmer 50×70 cm.

Máte prosím nejaké overené odporúčania alebo značky, s ktorými ste spokojné? Budem rada za každú skúsenosť.

Ďakujem ❤️

oceanahory
Včera o 21:00

@veronika_286 Vankus z materialu Tempur 👍, my mame aj matrace a boli to tie najlepsie investicie, ake sme kedy spravili 😅. Spime ako na oblaciku 😁.

dori2
Včera o 21:08

@veronika_286 ja som kupila z hevisleep
a su perfektne. moj som si dvakrat nasvavovala- vyberanim toho co je dnu, muzovi
sadol tak ako prisiel

anonym_435514
Včera o 21:29
@dori2

@veronika_286 ja som kupila z hevisleep
a su perfektne. moj som si dvakrat nasvavovala- vyberanim toho co je dnu, muzovi
sadol tak ako prisiel

@dori2 tiež muž prišiel s tým, že chce hevi, mňa by len zaujímalo či ste ho kupovali v plnej sume, alebo ste sa dopracovali aj k nejakému kódu, keďže sa dosť vyskytuje na IG, no žiadny kôš som osobne nepostrehla 😁

dori2
Dnes o 05:41
@anonym_435514

@dori2 tiež muž prišiel s tým, že chce hevi, mňa by len zaujímalo či ste ho kupovali v plnej sume, alebo ste sa dopracovali aj k nejakému kódu, keďže sa dosť vyskytuje na IG, no žiadny kôš som osobne nepostrehla 😁

@anonym_435514 kupovala som dva s kodom od misky kralikovej. mozno ten kod este ma, skuste