Hľadám príčinu odmietania mlieka

bobana297
24. aug 2017

Ahojte. Mam taky jeden problem? 😊 krpec bude mat 11 mesiacov. A ked mi zacal uz odmietat dvojkove mlieko tak som mu dala 3kove dva tyzdne pred ukoncenym 10.mesiacom. V noci sa mi zacal budit aj 3 krat s placom a uz stoji v postielke. stale mrnci ako keby tlacil. Muz hovori ze je to od vtedy ako ma to trojkove mlieko. Kaka pekne prdka az moc 😂😂 tak neviem som hotova ci to moze byt mlieckom ci nie. Mate skusenost niekto? Pred tym som ho dala spat o pol 9 vecer a zobudil sa mi az rano o pol 8. A teraz tato zmena az som nervna z toho lebo uz som zas aj ja nabehla na system ze nemusim vstavat a včul 🤔. Dakujem za rady

bleblu
24. aug 2017

Ahoj. Dieta sa vekom vyvija a meni kazdu chvilku a meni aj svoje navyky, ale to urcite vies 🙂. Podla mna ma problem s travenim a pobolieva ho brusko a moze to byt tou trojkou. Mne lekarka povedala, ze ked dietatko ma vetry, tak ho boli brusko aj ked ma normalne stolicu, ale je "zdute", takze moze to byt z mlieka alebo zo stravy (predpokladam, ze uz papa tuhu stravu)

sense
24. aug 2017

Moze to byt z mlieka....ale aj zo stravy ak zjedol nieco nove....

denisa098
24. aug 2017

Vratte sa k povodnemu mieku,I ked o cislo nizsie,to co pil,nove miecko sa pridava po jednej odmerke a zvysujes davku napr.kazdy den o jednu aby si babo zvyklo.Nepamatam sa od kedy je trojka ale ma silnejsie zlozenie,treba kupovat mliecko s cislom oznacenia urcenemu veku dietatka aby ste predisli zbytocnym problemom s travenim,mrzutostou a bolestou bruska.Na 150 ml vody teda das 4 odmerky povodneho mliecka,ktore nerobilo problem a 1 odmerku noveho o stupen vyssieho.Takto nebude citit ani velku zmenu,ak nebude boliet brusko o den az dva pridaj pridaj 2 odmerky noveho a tri povodneho.Nepredbiehaj vyssie cislo mlieka ak na to este nema docieleny vek.Dcera ma tri a dva mesiace,stale pije stvorku nakolko z patky mala problem so stolicou,nakolko to mlieko je sytejsie a kedze je drobna aj lekarka nam toto radila,trosku pockat a postupne pridavat ak by robilo problem,vratis sa o krok,,odmerku,, spat.Prdkanie moze byt aj zo stravy ak je moc zapachajuce moze byt I predzvestou crevnej virozy.