icon

Aké je počasie v Spišskej Novej Vsi?

30. aug 2025

Nazdar ako to tam u vás asi vyzerá s pocasim ? Chceme ísť dnes do zoo len hlásia dážď.

anonym_b74abf
30. aug 2025

@anonym_autor ty nemas v mobile aplikaciu? Ked si tam zadas konkretne mesto, da ti predpoved mesta😉

ibrunova
30. aug 2025

Ja vudím v predpovedi dážď až večer.

autor
30. aug 2025
@anonym_b74abf

@anonym_autor ty nemas v mobile aplikaciu? Ked si tam zadas konkretne mesto, da ti predpoved mesta😉

@anonym_b74abf ale vieme aké to niekedy je. U nás hlásia dážď ale vôbec to tak zatiaľ nevyzerá. 🙂

ajuga
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_b74abf ale vieme aké to niekedy je. U nás hlásia dážď ale vôbec to tak zatiaľ nevyzerá. 🙂

@anonym_autor su take potrhane oblaky, sem tam cez ne zasvieti slnko. Doobedu prsat nema, skor poobede. Mne musi este pradlo vyschnut doobedu 😀

anonym_b74abf
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aj u nas hlasia poobede dazd a zatial to tak nevyzera. Burka pride bez varovania, to ti nikto na 100% nepovie. To, ze teraz to tak nevyzera neznamena, ze to nepride

anonym_bd1aab
30. aug 2025
@anonym_b74abf

@anonym_b74abf bože aká negatívna hneď z rána,však ak nemám odpoveď na otázku nič nepíšem..určite Pani ma mobil aj aplikáciu ale je to niekedy zradné ..lepšie ak jej tu napíše niekto,kto odtiaľ pochádza

anonym_b74abf
30. aug 2025
@anonym_bd1aab

@anonym_b74abf bože aká negatívna hneď z rána,však ak nemám odpoveď na otázku nič nepíšem..určite Pani ma mobil aj aplikáciu ale je to niekedy zradné ..lepšie ak jej tu napíše niekto,kto odtiaľ pochádza

@anonym_bd1aab aka negativna? Nerozumies, ze na 100 percent jej to nikto nepovie v tychto dnoch? U nas pred chvilou svietilo slnko a teraz sa zacalo mracit. Ak by som niekomu pred 5 minutami napisala, ze je u nas krasne slnecno tak kym docestuje do nasho mesta, moze schytat dazd. Treba pocitat s tym, ze pocasie je nestale, co je na tom negativne, ked to niekomu napisem?🙄