icon

Kde nájsť dobrú gynekologičku v Spišskej Novej Vsi?

28. apr 2025

Ahojte, mám 20r a ešte som nebola pri gynekologičke, preto by som si chcela nejakú nájsť. Nie som tehotná ani to neplánujem, chcem sa len vyšetriť či je všetko ok😊. Preto sa obraciam na Vás, vaše recenzie a skúsenosti a prosím vás o radu, ktorú gynekologičku v SNV poprípade PP odporúčate, hlavne aby po mne nekričala ako väčšina lekárov na Slovensku vie, a aby samozrejme bol ten ľudsky prístup. Ďakujem, a hľadám teda ženu, k mužovi mi je nepríjemne ísť.

meritka
29. apr 2025

Osobne nemám skúsenosti, ale v SNV je nejaká nova gynekologicka, Ukrajinka, jednej známej dcéra k nej chodí a ze je celkom mila,že predchádzajúci Dr. ú tej dcéry nič neriešil a mala problémy, ze ta doktorka jej dobre nastavila liečbu

rubi007
2. máj 2025

Tak gynekolog je niekedy ovela citlivejsi ako gynekologicka...Pricom zena k zene by mala byt jemnejsia... bohuzial to tak nie je stale. Ja mam doktora Kozla a je to skvely odbornik, je citlivy, dokladny a nemusim sa hobat ani hanbit opytat aj na najvacsie hluposti sveta🤭 Ak mas otazky kludne napis spravu😊

lenci88
2. máj 2025
@rubi007

Tak gynekolog je niekedy ovela citlivejsi ako gynekologicka...Pricom zena k zene by mala byt jemnejsia... bohuzial to tak nie je stale. Ja mam doktora Kozla a je to skvely odbornik, je citlivy, dokladny a nemusim sa hobat ani hanbit opytat aj na najvacsie hluposti sveta🤭 Ak mas otazky kludne napis spravu😊

@rubi007 tiež mám Kozla. A som spokojná s ním velmi

rubi007
2. máj 2025
@lenci88

@rubi007 tiež mám Kozla. A som spokojná s ním velmi

@lenci88 najlepsi lekar pod slnkom 🙏 Btw, teraz tam u nho robi nejaka zena... Ale ja osobne neverim lekarom, cize iba jeho chcem😊

lenci88
5. máj 2025
@rubi007

@lenci88 najlepsi lekar pod slnkom 🙏 Btw, teraz tam u nho robi nejaka zena... Ale ja osobne neverim lekarom, cize iba jeho chcem😊

@rubi007 aká žena gynekologicka? Som nebola dlhšie, musím sa objednať na preventívku

vikydz
2. jún 2025

Namiesto Habasovej na polillinike robi Ukrajinka. Velmi mila, aj poradi, popocuva... nie ako predosla dr. 🤦‍♀️ Len sa treba troska zapocuvat co hovori 😅