Kde nájsť dobrú gynekologičku v Spišskej Novej Vsi?
Ahojte, mám 20r a ešte som nebola pri gynekologičke, preto by som si chcela nejakú nájsť. Nie som tehotná ani to neplánujem, chcem sa len vyšetriť či je všetko ok😊. Preto sa obraciam na Vás, vaše recenzie a skúsenosti a prosím vás o radu, ktorú gynekologičku v SNV poprípade PP odporúčate, hlavne aby po mne nekričala ako väčšina lekárov na Slovensku vie, a aby samozrejme bol ten ľudsky prístup. Ďakujem, a hľadám teda ženu, k mužovi mi je nepríjemne ísť.
Tak gynekolog je niekedy ovela citlivejsi ako gynekologicka...Pricom zena k zene by mala byt jemnejsia... bohuzial to tak nie je stale. Ja mam doktora Kozla a je to skvely odbornik, je citlivy, dokladny a nemusim sa hobat ani hanbit opytat aj na najvacsie hluposti sveta🤭 Ak mas otazky kludne napis spravu😊
Tak gynekolog je niekedy ovela citlivejsi ako gynekologicka...Pricom zena k zene by mala byt jemnejsia... bohuzial to tak nie je stale. Ja mam doktora Kozla a je to skvely odbornik, je citlivy, dokladny a nemusim sa hobat ani hanbit opytat aj na najvacsie hluposti sveta🤭 Ak mas otazky kludne napis spravu😊
@rubi007 tiež mám Kozla. A som spokojná s ním velmi
Namiesto Habasovej na polillinike robi Ukrajinka. Velmi mila, aj poradi, popocuva... nie ako predosla dr. 🤦♀️ Len sa treba troska zapocuvat co hovori 😅

Osobne nemám skúsenosti, ale v SNV je nejaká nova gynekologicka, Ukrajinka, jednej známej dcéra k nej chodí a ze je celkom mila,že predchádzajúci Dr. ú tej dcéry nič neriešil a mala problémy, ze ta doktorka jej dobre nastavila liečbu