icon

Kde sa v Spišskej Novej Vsi dobre najesť a zabaviť?

anze25
1. júl 2026

Ahojte mamka ide od 9-12 júla na výlet to tohto mesta
Nikdy stan nebola a preto chce pár dni stráviť aj tu
Mohli by ste mi poradiť kde sa dá dobre a aj za dobrú cenu najesť poprípade či sú tam nejaké akcie v lete (trhy,koncerty…) aby nemusela tráviť čas iba v meste prechádzkou ale niečo zažila a videla

anonym_f9934a
1. júl 2026

@anze25 https://www.spisskanovaves.eu/podujatia/71-spis... zlý termín si vybrala. O týždeň neskôr sú trhy.
Tuším v jej termíne je jarmok v Kežmarku. https://elro.kezmarok.sk/

A aj v meste je co obzrieť... Môže vystúpiť na kostolnu vežu. Je z nej krásny výhľad do širokého okolia.

anonym_1b7d7b
1. júl 2026

Ona ide na výlet a ani nevie, čo tam vlastne bude robiť? No ja neviem, ale ja keď idem na výlet, tak tam idem cielene za niečím, čo je pre mňa zaujímavé.

patrike
1. júl 2026

Na jedlo je topka Nostalgia na namesti, blizko svetelnej krizovatky. Ceny primerane kvalite, skor vyssie. Inde nechodime, od kedy sme tam raz jedli.

anonym_f9934a
1. júl 2026
@patrike

Na jedlo je topka Nostalgia na namesti, blizko svetelnej krizovatky. Ceny primerane kvalite, skor vyssie. Inde nechodime, od kedy sme tam raz jedli.

@patrike neblázni, kde je pri nostalgii svetelná križovatka ... ked je to pomaly v strede námestia, pri levočskej bráne, oproti kostolu.

patrike
1. júl 2026
@anonym_f9934a

@patrike neblázni, kde je pri nostalgii svetelná križovatka ... ked je to pomaly v strede námestia, pri levočskej bráne, oproti kostolu.

@anonym_f9934a Pre mna ako sofera je pred nimi posledny vyjazd z parkovania na hlavnu, tak to beriem ako blizko.

lanka999
1. júl 2026

zbrojnos je ideal 🌞

darinka60
2. júl 2026

@anze25 v SNV odporúčam mamke navštíviť ZOO,je pekná dá sa tam aj najesť
V meste je múzeum Spiša , Galéria, Expozícia a história baníctva na Spiši, vyhliadková veža suleroh,v dedinke Markušovce je krásny kaštieľ Dardanely, cca 10 km od SNV je Levoča tam je kopu historických pamiatok
Najlepšie sa naje na námestí Nostalgia alebo Zbrojnos .
10.7.v piatok 19,15 je koncert z veže kostola to si môže v parku posedieť a popocuvat a 20,30je tanečný večer pred Radnicou

anze25
autor
Včera o 08:19
@darinka60

@anze25 v SNV odporúčam mamke navštíviť ZOO,je pekná dá sa tam aj najesť
V meste je múzeum Spiša , Galéria, Expozícia a história baníctva na Spiši, vyhliadková veža suleroh,v dedinke Markušovce je krásny kaštieľ Dardanely, cca 10 km od SNV je Levoča tam je kopu historických pamiatok
Najlepšie sa naje na námestí Nostalgia alebo Zbrojnos .
10.7.v piatok 19,15 je koncert z veže kostola to si môže v parku posedieť a popocuvat a 20,30je tanečný večer pred Radnicou

@darinka60 ďakujem krásne hneď si píšem všetko