MUDr.. Ľubomír Krajňák - skúsenosti
Dobrý deň, mala by som pár otázok ohľadom doktora Krajnaka na poliklinike pri Hornáde.
1. To oni tak často majú dovolenku ? Alebo len preto že je leto? Za 2 mesiace mi dvakrát oznámili že týždeň majú dovolenku.
2. Pán doktor je vždy taký tichý alebo som ho len vychytala v blbej nálade?
3. Dostali ste aj fotky z utz? Lebo mne zatiaľ povedal že si mám odfotiť na telefón z obrazovky😅
4. Bežne je tam tak veľa pacientiek že čakacia doba je aj hodinu a pól? Lebo ako prísť ráno nalačno, tehotná, v tomto teple a čakať hodinu - hodinu a pól, no nebolo mi všetko jedno 😅
Ďakujem
Áno je príšerný, ber od neho kartu, uvoľniš nám ostatným ktoré sme spokojné termíny
@anonym_eb50bd strašne potrebný komentár 💁♀️ hlavne že ani na jednu otázku si odpoved nedala 🤦♀️
@sasa29102000 ženy z rodiny sme s ním spokojné, mňa aj operoval všetko mi pekne vysvetlil.
Je taký tichší,ale keď sa spytas vždy odpovie,k tehu neviem odpovedať už sa má to netýka.
@sasa29102000 ženy z rodiny sme s ním spokojné, mňa aj operoval všetko mi pekne vysvetlil.
Je taký tichší,ale keď sa spytas vždy odpovie,k tehu neviem odpovedať už sa má to netýka.
@darinka60 dakujem 😊
@sasa29102000 ahoj .
1.To len cez leto majú tak dovolenky.
2. Pokiaľ s nim komunikuješ, pýtaš sa ho tak odpovedá inak on je taky tichý 😂
3. Mne vždy dal foto z ultrazvuku pokiaľ som si popytala
4. Ano , má veľa pacientiek ale rano ked idem na lačno tak zatiaľ ma vždy zohrali na čas.
Ja k nemu chodím roky a už som si zvykla 😂

Áno je príšerný, ber od neho kartu, uvoľniš nám ostatným ktoré sme spokojné termíny