icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

kalman
autor
25. nov 2010

@solinkarka bola som u lekára ale kôli zápalu , ešte mi to nepotvrdil a ultrazvuku to ešte nieje vydiet
v stredu idem na kontrolu...... 😀

solinkarka
25. nov 2010

@kalman no ja rozmyslam na buduci tyzden 🙂

abbey1
25. nov 2010

Ahojte.Prepáčte,že sa vám takto nabúrávam do témy.Chcem Vám len zo srdca popriať krásne a bezproblémové tehuľkovanie.My sme tiež boli Augustovky-ale 2010,no a ja som nakoniec zradila v júli.Prajem ešte raz všetko krásne a pohodové a hlavne také nádherné a úžasné detičky ako máme My Augustovky 2010.

zuzana76
25. nov 2010

ahojte, gratulujeme k buducim augustovcatkam, ja som bola augustovka 2007 / synator narodeny 3.8. / a augustovka 2010 / synator narodeny 19.7.- ale termin som mala 1.8./ , zelam bezproblemove tehotenstva a lahke porody a najma zdrave babatka

kalman
autor
26. nov 2010

@abbey1
@zuzana76 Ahojte , ďakujeme za priania

adikad
27. nov 2010

Pridávam sa do skupiny, termín mám podľa PM 1.8. 2011, ale viem presne kedy som otehotnela, a podľa toho som asi tak v treťom týždni.

nikus14
27. nov 2010

@adikad ahoj vitam ta medzi nami 🙂 ako sa citis?? uz to mas potvrdene lekarom??

adikad
27. nov 2010

Ďakujem. Ano, mam to aj potvrdene lekarom,vo stvrtok idem na ultrazvuk ci uz bude nieco vidiet. Inak sa citim v pohode len ma bolia prsia.

adikad
27. nov 2010

@nikus14 Ty si uz bola u lekara??

nikus14
28. nov 2010

@adikad ja som este nebola ale zajtra idem tak dufam ze nieco uvidi na ultrazvuku 🙂 no aj ja sa citim v pohode a tiez len prsia ma bolia.

solinkarka
28. nov 2010

@nikus14 ahoj ja som sa rozhodla aze asi nepojdem zajtra..este je skoro 😠

nikus14
29. nov 2010

@solinkarka ahoj ja som dnes bola u lekara ale este nic nevidel na usg tak ma objednal na 9.12. Ze vraj je este skoro zachytit nieco na usg ale ze videl v dutine maternice ze tam moze byt nieco. nasiel mi dve cysty na vajcovode ale ze vraj je to normalne ze pocas tehotenstva sa robia take cysti. hovorila som mu aj to ze ma pobolieva na pravej strane v podbrusku takze nevylucuje mimomaternicove tehotenstvo ale ze zatial nic nevidi na usg zeby to mahlo byt mimomaternice. hrozne sa bojim ci bude vsetko v poriadku ☹

adikad
29. nov 2010

@nikus14 ja idem vo stvrtok na usg a tiez sa bojim aby to nebolo mimomaternicove. Myslim si ze tiez este nebude nic vidno. Musime verit, ze bude vsetko o.k.

nikus14
29. nov 2010

@adikad dufajme ze vsetko bude v poriadku a my sa budeme moct vytesovat 🙂

solinkarka
29. nov 2010

@nikus14 ahoj..ja som sa rozhodla, ze nakoniec nepojdem lebo je este skoro vsak si to dnes zistila. no tie cysty so mala aj ja ale pred pol rokom a neviem ci su este tam.. neboj vsetko bude dobre 🙂

jajka0211
29. nov 2010

@nikus14 boze ti lekari tak strasia... mna tiez doktor prv vystrasil ze mam cystu a potom ze babatko este nevidno takze to moze byt aj mimomaternicove tehotenstvo.. isla som stamad taka vystrasena ze az.. v stredu idem na dalsie sono tak dufam ze uz to male uvidi.. lebo uz skolabujem..neviem ako si mame uzivat tehotenstvo ked ma ludia okolo len strasia :D

nikus14
29. nov 2010

@solinkarka no to mas pravdu bolo to skoro ist k doktorovi ale ja som musela kvoli tomu CT co som objednana v stredu, ze ci mozem ist alebo nemozem. dufam ze toho 9.12 uz uvidim bublinku a ze bude v poriadku

solinkarka
29. nov 2010

@nikus14 ja idem na buduci pondelok na Mikulasa 🙂

nikus14
29. nov 2010

@jajka0211 no to mas pravdu tak ma prestrasil ze vidi dve cysti ale nevylucuje ani mimomaternicove tehotenstvo tak dufam ze toho 9.12 uvidim bublinku ale v dutine maternice 🙂 a tebe drzim prsty ked pojdes teraz aby videl bublinku tam kde ma byt 🙂 potom daj vediet ako si dopadla

nikus14
29. nov 2010

@solinkarka drzim prsty aby si videla bublinku 🙂

solinkarka
29. nov 2010

@nikus14 ty si mala kedy posledni ms ze uz si v 6tt? 🙂

nikus14
29. nov 2010

@solinkarka ja som mala poslednu MS 25.10 a ty??

solinkarka
29. nov 2010

@nikus14 a preco ja som len v 5tt ked som mala poslednu ms 21.10. 😠

nikus14
29. nov 2010

@solinkarka to podla toho ako si zadala datum porodu do nastavenia. ja podla MS mam termin 1.8 ale pravdepodobne sa mi to posunie lebo gynekologovi sa velmi nezdalo ze som 6tt. a ani bublinku nebolo vidno takze ovulka musela byt niekedy neskor.

solinkarka
29. nov 2010

@nikus14 no ja som si to dala vypociat podla ovu lebo som ju mala az na 23dc takze sa mi to zda presnejsie..dnes som vlastne 16dpo keby som si to dala podla ms tak tiez som v nejakom 6tt ale nie je to pravda kvoli tej ovulke

nikus14
29. nov 2010

@solinkarka no urcite to mas presnejsie ked podla ovulky vypocitane 😉 ja sama neviem kedy som mala ovulku prv som si myslela ze na 14 den a napokon to vyzera ze sa mi to posunulo 🙂

solinkarka
29. nov 2010

@nikus14 no asi ano..citala som ze Katka uz ma bublinku 🙂 ona je uz 22dpo tak dufajme ze uz nabuduce aj mi nieco uvidime, teda doktori 🙂

adikad
29. nov 2010

@nikus14 ja som mala tiez poslednu menstruaciu 25.10.,ale ovulku som mala az 15.11., takze podla toho sa mi dnes zacal treti tyzden 🙂

jajka0211
29. nov 2010

@nikus14 aj ja tebe drzim palce a nic sa neboj.. vidis, sme na tom vlastne rovnako 🙂

kalman
autor
29. nov 2010

@jajka0211
@nikus14 baby držím vám palčeky aby to dobre dopadlo a bábetká boli kde maju byť 🙂
Ja idem k lekárovi až v stredu tiež som zvedavá čo my povie