icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

denisocka
21. feb 2010

baby,dobru noc .
evka,nech sa ti polepší 😉

lucy1990
21. feb 2010

Jeej dakujem 😵 aj ked som teraz strihala mm, tak mi oprasil tricko a hovori, ze ty uz mas normalne brusko 😵 ale rano ho v pohode zakamuflujem 😀 a este zapnem vsetky rifle, to vecer sa tak poriadne vypuci 🙂

lucy1990
21. feb 2010

Deni, sladke snicky 😉

marija
21. feb 2010

Fiiiha Evitka co to??? ☹

Pridala som fotku bruska, fotila som vcera, no zatial nic moc 😀

marija
21. feb 2010

Deni dobru nocku 😉

Lucy ja tiez zapnem vsetky rifle, ale ked sa najem a sedim musim su rozopnut gombik 😀

lucy1990
21. feb 2010

Marija a kedy bolo fotene? Ja mam taketo rano 🙂

marija
21. feb 2010

Vcera okolo 4 poobede? Uz si napamatam cas, ale stmievalo sa 😀

denisocka
21. feb 2010

no marija,počlala som si na to tvoje pidi bruško,ja mam take tiež rano 😝 páá kočky

marija
21. feb 2010

Deniska 😀 tak dobru nocku 😉

Pri malej som mala o kusok vacsie, aj tu fotku som tam dala na porovnanie. Jaaaaj, to bolo uz taaaaak davno a uz tu pri mne sedi hotovy clovek 😀

lenadka
21. feb 2010

evitka, pribalovy letak nemas? dala by som si tolko ako udavaju v odporucenom davkovani, ak nemas pojdem ti to pohladat

lenadka
21. feb 2010

marija, na to ze je to druhe mimi je to take pidi brusko, ja uz ma riadny kotol 😝 aspin moj sub. pocit 😀

lucy1990
21. feb 2010

Zvlastne, hovori sa, ze pri druhom tehu rastie brusko rychlejsie 😕

marija
21. feb 2010

Lenadka okukala som aj tvoje 😉 no krasnucke, gulate 😉 tak ale vies, cim je baba chudsia tym je to asi lepsie vidno alebo co... mne sa zagulatilo pri malej az v nejakom 25tt, dovtedy nebolo jasne ci som tehotna alebo len pribrata 😀 no a tesila som sa, ze pri druhom bude vidno skor a praveze je este mensie ako pri malej... no ale ono sa este ukaze a velke brusko si este uzijem az az 😉

lenadka
21. feb 2010

evi, nasla som ten letak, je tam napisane ze v gravidite po porade s lekarom, takze asi treba vygooglit ci sa odporuca, davkovanie deti nad 10r a dospelí 40-60 kvapiek 3x denne
kolegynka co mala crevnu chripku si davala reasec tabl. a smectu prasok

marija
21. feb 2010

Lucy no prave, ale mne pri prvom tehu neplatilo nic z toho "co sa hovori" a pri druhom to asi tiez tak nebude... ja neviem 😀 mne sa strasne pacia tahe tehu bruska, to je kraaasne, no ale u na je to tehu brusko az okolo toho 25tt, aspon pri malej to tak bolo 😀

lenadka
21. feb 2010

uz som kotlik cvakla, skusim este nahodit, rano je malinke ale vecer otras 😅

marija
21. feb 2010

Evitka a to z nicoho nic? Alebo co to? Juuuuj, snad bude lepsie 😔 skusaj pit apson po duskoch ak sa bude dat, aby si sa total nedehydrovala.

marija
21. feb 2010

Leni a to co mas v albume je fotene pred tyzdnom? No pridaj, som zvedava 😉

lenadka
21. feb 2010

pridane 😅

marija
21. feb 2010

Jeeej Leni, to uz je skutocne kraaaasne brusko!!! 😵

lenadka
21. feb 2010

bojim sa ze ked sa vratim do prace stale nas s kolegynkou budu porovnavat-uz teraz to robia a to sa len obcas zastavim na pokec, ona caka prve mimi a je v 18tt a brusko nikde 😝
priadala som aj malu, zaobstarali sme jej hojdacieho kona, je s neho hotova, stale za mnou chodi nech ju na nom fotim 😀

marija
21. feb 2010

No mna nemaju s kym porovnavat, v okoli ziadne tehoska znama ci v rodine 😀 Krasny konik a mala Lucka je strasne zlata! 😵 a to je vas kocurik? Moja mala by si stale chcela nejake zvieratko mojkat, ale nemame ziadne domace pritulne...

lenadka
21. feb 2010

on je pred nou tiez v pozore 😀 ked moze zdrha, lebo ona je besna, stale ho nahana a on tak rad spi 😀

lenadka
21. feb 2010

mame ho od leta, kupkany, odcervovany, ockovat sa bude v dohladnej dobe v lete bol na to este maly...ale chodi aj von tak 50/50 takze ja sa s nim prilis nemojkam, max. mu dam papat

lenadka
21. feb 2010

dobru noc 🙂 😔

marija
21. feb 2010

Dobru nocku 😉

kika36
21. feb 2010

lenadka- ja cakam prve babo a mam pocit ze mam vacsie brusko ako ty 😉 To je individualne ako tie bruska rastu, hlavne budme rady ze rastu babatka v nich 🙂

marija- fotky su super- mala je krasna 🙂

lucy1990
21. feb 2010

Kika a co nepridas nejake foto, nech sa aj my pokochame 😵

kika36
21. feb 2010

lucy, uz sa chystam asi tyzden ale som stale pri PC kde nemam stiahnute foto, tak dufam ze to coskoro napravim 😉