Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bambula1307 Právě že v Brně být u císaře může, ale mě to přijde takové prostě divné...no...
@amulienka já jsem říkala, že mě bude stačit,když bude u ošetření a prcka si pochová jako první 🙂 když já nebudu moct.
Nejdůležitější je, že budu moct kojit. To už mi doktorka říkala. Počítala to chuděra ještě v ordinaci jednou a hledala to v různých lékařských článcích a konzultovala to.
@bambula1307 ja som tiez tak pocula
@amulienka Tak ja sa Klára nevolám a pre dievčatko sme vybrali iné meno 🙂 Ale takto na počutie sa mi to meno páči...
inac baby nechavate si prstene? mna uz nejak tlacia. a to este ked zacnem opuchat... nedat ich radsej dolu?
@kokorunecka a ake ste vybrali? my sa rozhodujeme medzi Sara a Diana, pre chlapca Lukas 🙂
@elisisse Dievčatko Beatrice a keď by sa to náhodou ešte zvrtlo na chlapca, tak Damian. 🙂
Tak, mne ruky tiež opúchajú úplne normálne, takže s prstienkami nemám zatiaľ žiaden problém 🙂
Jej pekne mena 🙂 pre mna sice dlhe lebo my zapasime s dlhym prezviskom tak musime vymyslat nieco jednoduche a kratke. 🙂 mne tiez opuchaju troska prsty, ale prstene si nechavam. 🙂
Krásné ráno holky, dneska se chysráme k tchánovcům. Manžův dědeček má dneska 80 let, ale je fakt, že on to asi nebude vůbec vnímat. Včera tam byla celá rodina krom nás, muž musel do práce. Tak se tam stavíme mu popřát aspoň dneska.
@kokorunecka to jsou moc hezká jména.
@kokorunecka ja si tiez myslim,ale jemu sa nepaci ☹
@petrusew Wow, že 80 rokov, to my sa už asi ani nedožijeme.... ☹
Mužíček vyberal 😉
@veronika9686 Tak buď si to rozmyslí, alebo čakať na ďalšie bábo 😀
@kokorunecka no uvidime,zatial vedu Tamara a Nikolas a mozno pri druhom nebude tak trucovat 😀
@veronika9686 No, veď to vravím, že teraz, keď je to to prvé, tak do toho chce ešte nejako zasiahnuť 🙂 A potom povie, že ako chceš 😀
@kokorunecka Na to spoleham i ja 🙂 Moc bych chtela "Damian" -jako Ty, ale muj chlap ma z toho jmena snad az vyrazku 😒 😀 Tak jestli ho jeste neukecam, pri druhem chlapeckovi se ho uz ani nebudu ptat!! 🙂 😀
Ahojte..
ako sa mi tu mate? co nove? 🙂 u nas vsetko v poriadku..manzel sa uz citi lepsie.. ja som od neho neochorela.. tak snad bude uz len lepsie 😉
@amulienka ja som nosila len obrucku.. nemam rada prstene.. a aj tu som dala dole asi pred mesiacom.. lebo na vecer mi opuchaju prsty a v noci som sa budila nato, ze ma tlaci prsten.. tak je pekne na policke v puzdierku 😝
@kokorunecka to dost pochybujem,ale ktovie,mozno ano 😀
@petpop Jednorázové kalhotky a popor. vložky potřebuješ i po císaři, tak klidně objednávej 😉 V tom rozdíl není, jestli rodíš přirozeně nebo císařem.
@petrusew Taky jsem si vybrala, že manžela při císaři nechci. Myslím si, že by to pro něj bylo spíš trauma, než nějaký radostný zážitek a pomoct mi stejně nemohl. A holky viděl hned po ošetření, šišlal na ně a fotil, takže o nic nepřišel 😉
Jsem zvědavá, jak budu rodit tentokrát. Při přirozeném porodu bych ho tam samozřejmě chtěla.
Pokud natékají prsty, prsteny dolů.
Stejně u porodu nemůžete mít prsteny ani řetízky, tak co 🙂
@kohutovci dala som prstene dole radsej.
mne dnes nie je velmi dobre. v noci som sa budila na strasnu zimu, rano zase strasne kurilo, potim sa, mam stale mokry chrbat, nemam horucku, len nizky tlak 88\52. ale to mavam nizky. len mi je tak divne. aj nevolno... dufam ze to nic nie je. aj by som si isla pospat, som nejaka unavena, ale nechcem, lebo zapotim zase vsetko. neznasam to.
dufam, ze sa mate lepsie.
@petja - v MB jsem je mít nesměla ... že to je jako "operační zákrok" ... já to tedy ani neřešila, páč řetízky jsem nenosila kvůli masážím a prstýnky páč mi začly natékat prsty 😀
Mně jednorázové sedly, ale ty síťové byly taky dobré (daly mi je hned po porodu na sále).
Hlavně s sebou nezapomenout vzít jelení lůj 🙂
@amulienka ja prstene nenosim , ked som doma na materskej, aj pri praci mi prekazaju 🙂) ...ty mas ozaj nizky tlak..fu a kavicku si davas? Ja si koli nizsiemu tlaku jednu denne davam.
@elisisse velmi pekne mena. Lukas sa aj mne paci 🙂 a Dianka je tiez super, nieje ich tak vela 🙂 a to sa mi paci.
Mna trochu kyselina zacina trapit a znovu mi citrony smakuju 🙂

@amulienka to já ještě nevím. Doufám, že mi to řekne při předání do porodnice. Tam mě šoupne v tom 35tt