Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
🙂 to taky ale té radosti bude více 🙂
@red.miky u nás je to finančně taky na prd počítala jsem s jedním takže nějaké oblečení,postýlku atd mám ale takhle musím kupovat vše znovu a hlavně ten kočár 🙄 ten je drahej jako blázen. Můj bude muset dělat od rána do noci aby měl co nejvíc peněz,já skončím od října na pracáku protože mi končí smlouva a už mě ji neprodlouží ☹ ty peníze jsou fakt na prd....
Ahojte,tak ja som dnes bola u svojej lekarky,vystavila mi tehot.preukaz ,urobila ultrazvuk zospodu a robila mi aj vyter kvoli vytoku a dala mi vag.gulocky ☹ macmiror complex 500....nikdy som si nic take nedavala a teraz v tehotenstve....hm ,no co uz,ked to ma pomoct tak musim! Som v 7 tt 1den,sice je to o tyzden viac ako mi povedal ten "lekar" na pohotovosti minuly piatok,ale verim mojej lekarke 🙂 takze predpokladany termin je 2.2.2012 🙂 pekny datum,zostava mi len verit a modlit sa ,ze vsetko bude ok a dotiahnem to do uspesneho konca.
suzamen 🙂 gratulujem k dvojickam....ja som dnes tiez len trpla,aby tam nenasla nahodou 2 😝
@xxx.klarka Mas pravdu, viac ti vykukuje ako minule tehotenstvo 🙂 Ja som si dnes bola kupit vhodne teplaky, nech ma uz konecne netlacia 🙂 Nakoniec som si kupila tehotenske v C&A, tam maju aj pomerne rozumne ceny 🙂
@red.miky U lekarky ta cakalo prekvapenie, teraz budes 2 v jednej 😉 Ale dolezite je, ze ich mas v poriadku 🙂 Nech vam to vydrzi 🙂
@irenka Ahojky, tak jak jsem Ti psala, tak to nevyšlo, ale nejspíš to ,,omylem" vyšlo hned ted v červnu, takže se asi nejspíš taky vejdu do konce února 😀 Ještě to tedy neni potrvzené od dr. 🙂
@loretana
Ahojky, jojo, spočítala to a já to dokonce našla někde tady na internetu.
No vida, tak to by sis nadělila krásnej dáreček... 🙂
Já jdu k Dr. příští pátek, tak snad už uvidíme srdíčko.
@red.miky
Já bych naopak dvojčátka brala... měla bych víc dětiček najednou.... 🙂
Určitě to zvládneš, dneska je tolik vychytávek a možností a hlavně plno lidí co ti poradí anebo přímo pomůžou.
Bud ráda....
Jinak my si pohlaví říct nenecháme, měli jsme překvápko u prvního mimča a ted bude to samé. Jediné koho to bude asi dost štvát bude okolí.... 😀 😀 😀 😀
Oříšek opět u nás budou jména.... :(
@moncicak.as
No nazdááááááááááár!!!! Tak to je pecka! A máš už potvrzeno od Dr. nebo jen pozitivní testíky?
A co bydlení? Už jste něco sehnali?
@xxx.klarka
Co sháníš? Sukni?
@irenka Nemám to potvrzené od dr., ale mešká MS a testíky jsou pozitivní, i když zatim slabě 🙂 Mám citlivá i prsa, a to mám jen v těhu, tak jen čekám, zda se mimi udrží, pak se objednám k dr. 😉 To víš, hodili jsme si 1 nechráněný sexík s tim, že jsem asi stejně těhu, a těhu jsem nebyla, ale díky tomuhle jednomu sexu už asi jsem 😀 😀 😀 Bydlení jsme zatim nenašli, ale poctivě denně sjíždim net, tak snad brzy najdeme 🙂
@moncicak.as
Kdybych četla pozorně tak jsi to psala. No a jak ti to vychází? TEd mešká MS, tak za týden se objednáš co?
A chcete jen Prahu 9? A větší? Já ani nevím jak bydlíte.... my zatím v garsonce, ale rodit sem už fakt nechci.
@irenka Né, já těhu hadry nějáké mám. 🙂
@irenka Jj, tak za týden až 2 se objednám, at už je na UTZ něco vidět...Nejlépe P9, ale neni uplně podmínka...jen, že manža tu hraje rekreačně hokej, tak aby nemusel jezdit přes celou Prahu s báglem...My bydlíme v 3+1 ted, ale chceme raději jinam už, majitelka mluví už nejistě o trvání podnájmu...tak hledám, koukám...Takže se budete taky stěhovat, jo? 🙂
@xxx.klarka
Aha, tak to jo... promin.. Jsem líná pročítat diskuzi! 🙂 😉
Já mám z C&A dost věcí a jsem max. spokojená, nejlepší jsou tam pak výprodeje... to jsem Matýskovi koupila bodýčka za 40Kč/kus.... 🙂
@moncicak.as
S bydlením je to těžký co? Moc držím palce...
No stěhovat... vše je ve hvězdách. Ted začínáme stavět a máme na to půl roku abychom se přestěhovali.
Stavíme sami a ze dřeva, tak by to mohlo jít rychleji než zděnej barák.... ani nevíš jak se už těším na to zařizování.
Na vánoce už chci být jinde. Začíná to tady být malé.
Nedáme zase nějaký srazík? Já dost jezdím do Stromovky, tak jestli to nemáš až tak daleko, tak můžeme tam.
Kluci se tam můžou vyřádit na hřištích nebo na louce... 🙂
@irenka Malá měla z c&a taky bodyna, tchýně kupovala a musím říct že fakt kvalita, vydrželi hodně. 🙂 Tak tam zajdu asi koupit i něco na sebe.
@irenka No, určitě, ráda🙂 Zrovna přemejšlim, kam zítra vyrazit s Tedíkem, páč máme taťku na melouchu, zítra je asi moc brzy, co? 😀
@xxx.klarka
Já jsem skoro celý těhu chodila ve věcech z C&A co nebyly pro těhu (kromě kalhot) a fakt super. Oni dneska dělají super tuniky, kam se ten pupek schová. Těhu šaty nebo trika nemám vůbec. DO práce jsem si pak nakoupila těhu kalhoty a 3/4 ky. A pak sehnala i v H&M těhu kraťasy, tak jsem chodila v kanceláři v zimě v křiklavých punčocháčích, k tomu černý těhu kraťasy a kozačky.... a jaká jsem byla frajerka. Jen baby z účtárny to odsuzovaly, ale šéfovi se to líbilo a kolegům taky.... Ať žije provokace... 😀 😀 😀 😀
@moncicak.as
Já tenhle víkend nemůžu, ale příští máme zase tatínka pryč my.... 😀
to se asi neshodneme co? 🙂
@irenka V pohodě, on bude rád, že si dáchne a zarelaxuje, tak příští víkend? 🙂
@moncicak.as
NO super, tak jo.... 🙂 Já chtěla jít na tu akci Běh pro život..... ale ted nevím. Nějak se na to fyzicky necítím a navíc mám píchlý kolo u kočárku a nedokážeme ho asi za týden spravit, páč potřebujeme koupit nový.
No a s malým sportákem by to asi bylo dost náročný....
@red.miky
to je krásný, že čekáte dvojčátka....
Výbavy se neboj, dá se pořídit i levně a nemusí to být z dětského bazárku. Já plno věcí pořídila v Tesku, na takové prcky do půl roku tam mají hodně akce.... bodýčka, overálky.
Já toho taky nakoupila dost a plno věcí jsme nepoužili. Až ted je to náročnější. Jak děti běhají a chtějí papkat sami, tak máme jedno bodýčko na den. A k tomu jsme stále mokrý z vylévání vody z psí misky... 😉
A věř tomu, že plno věcí dostaneš od příbuzenstva nebo kamarádů.
Hlavně si sepiš seznam až se tě budou lidi ptát co potřebuješ, tak můžeš pak jen odškrtávat... 🙂
Dobré ráno, ženy!
Moc vám všem děkuju za podporu, opravdu! Je to opravdu zvláštní, že až se neznáme osobně, tak funguje takové jakoby virtuální přátelství, jelikož nás spojuje jedno důležité životní období a to to nejkrásnější. I když - díky nevolnostem to zatím tak nevypadá, ale bude líp a zase bude vše růžové. 😉
Já se ani tak nebojím hadříků pro mimča, to se dá pořídit opravdu levně, spíše když jsme se včera dívali s manželem na ceny kočárků pro dvojčátka, tak ty ceny jsou fakt drsné a kde jsou třeba postýlky, židličky na krmení, přebalováky a tak podobně. Ono se to nezdá, ale fakt se to vyhoupne hodně nahoru finančně. Ale tak co, nevěším hlavu, vždy se to dá nějak udělat. Jsem optimistka. 🙂
S tím bydlením, jak to taky některé holky řešíte, tak je to kolikrát na prd, že? My bydlíme u mých prarodičů, je to fajn, každý máme jakoby půlku baráku, jenže máme v podstatě malou ložnici, menší obývák a kuchyň, koupelka je velká. Ale s dvojčaty tu budeme jako sardinky. Chtěli bychom ještě letos požádat o hypotéku, tento měsíc chceme přepsat pozemek od babičky, že bychom pak mohli stavět. Ale kdo ví, jestli nám tu hypotéku vůbec dají. Finančně totiž na tom opravdu nejlíp nejsme. No, uvidíme. Strašně moc bychom si přáli mít vlastní bydlení, věřím, že to vyjde, ale tak hlavní je teď pro nás zdraví našich prďolků. 🙂 Ale co vám budu povídat, určitě to máte stejně - na prvním místě zdraví miminek.
Moc vám přeju, abyste měly všechny zdravé děti a hlavně co nejhladší průběh těhotenství. Ono se za pár týdnů rozjedou různé krevní testy, co? To bude asi debata hlavně o tom, že máme všechny strach, aby to dopadlo dobře a pak - doufám - budeme všechny psát, že nám to dopadlo dobře. 😉
@red.miky Taky jsem si dělala starost kde vezmeme na kočárek když je to tak drahý ale tady na bazaru pro dvojčata nebo na bazošu když si zadáš kočár pro dvojčata tak je jich tam hodně...já si tam určitě vyberu nemůžu si dovolit vyhodit přes 20 tisíc za kočár. Jo jinak za nějakej měsíc nás čekají Triple testy já už vím do čeho jdu a jediný na co se netěším je test na cukrovku...zase budu muset pít ten hnus blee 😝 😀
@suzamen: Jo jo, já už jsem se jen tak narychlo koukla na různé bazoše a nakoupíme taky asi nějaký použitý. Sice jsem chtěla mít úplně nový, ale jelikož se teď z jednoho prcka vyklubali dva, tak na nový kočárek pro dva fakt nemáme, tak to jistý bazar. 😉 Však co, taky jednou svůj kočárek prodám a budu ho prodávat s tím vědomím, že pomůže jiným.
@irenka: já jsem si taky vždy říkala, že to nechci vědět, že to bude o to hezčí překvapení na konci, až se prcek narodí. Jenže teď, když už víme, že to budou dva prcci, navíc jak jsem četla, tak u jednovaječných dvojčat je možnost jen stejného pohlaví, tak fakt teď nevím, jestli není lepší to vědět. Jsem prostě na vážkách. U jednoho jsem to vědět nechtěla, ale teď u dvou opravdu nevím...
@red.miky no jasný a teď i ty použitý kočáry vypadají jako nový...lidi počítají stím že by to mohli prodat dál tak se o to starají...a ty budeš kupovat i dva přebalováky? já teda ani jeden neměla jsem ho u malé nepotřebuju ho ani ted vystačila jsem si s podložkou na posteli nebo na stole 🙂

@suzamen: Jo jo, mně dr řekla, že to vypadá na jednovaječná dvojčata. O tom jsem taky slyšela, že se u jednovaječných stává, že to jedno je prostě silnější a bere si pro sebe všeho jakoby víc a proto to druhé nemá potřebné živiny a může zaniknout. Takže stát se může všechno. Ale tak než nemít ani jedno, tak raději beru obě. 😉 Hlavní je opravdu to zdraví, na tom se určitě shodneme všechny. 🙂
Teď jsem zrovna četla, že jednovaječná dvojčata jsou vždy stejného pohlaví. Achich. A já jsem si říkala, že by byl hezký páreček. Manžel by si moc přál dva kluky, jeho otec i můj by byli určitě šťastní jako blechy. No jo, chlapi jsou všichni stejní - chtějí mít pokračovatele rodu, haha. Mně je to fakt jedno, hlavně to zdraví. 🙂
Já si stejně myslím, že i když z toho máme logicky obavy, že budou místo jednoho dvě, tak to stejně bude krásné. Zvykneme si, i když to bude opravdu hodně náročné, ale děti nám to vrátí svým úsměvem. 🙂 Akorát mám tedy strach, jak všechnu výbavičku časem nakoupíme, peníze nejsou, tak to bude trochu problém. 😒