Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@1234lubka samozrejme,svoje je svoje...my sme byvali 7 rokov s nasimi, super nam tam bolo, ani jedno slovo nepoviem na to spolubyvanie zle,ale teraz ked sme vo svojom to sa neda porovnat...zase je super, ze sa ti babka moze pohrat s malym,postrazit ho...ja mam oboch rodicov este pracujucich, ja nemam sancu ho dat niekomu postrazit...sice nepotrebujem, ale keby daco...
@jankaja inak aj ja by som radšej prijala niečo poobede, lebo doobeda máme vždy o "zábavu" postarané ale poobedia sú také DLHÉ 😀 😀 😀 😀 .... ale tak čo už; hlavne som chcela niečo, keď bude vonku zima, nech nie sme stále zatvorené doma.
Inak ani ja nie som priamo z MA - mám to 16 km, ale mám auto, takže sa viem do MA dostať kedykoľvek. Aj staršiu dcéru tam vozíme do škôlky, takže aspoň jedno ráno ju budem voziť ja.
@vicki2012 ahoj, nám sa terezka presne ako hovoríš, vždy tak 2-3 hodiny po zjedení povracala a celý obsah žalúdka von, až po žalúd.kyseliny...no, odsledovala som si, že sa to stalo vždy, keď mala v jedle zamiešaný varený žĺtok, dávali sme jej ho zatiaľ 3x (raz za týždeň) a všetky tri razy sa po dvoch troch hodinách riadne vyvracala, takže asi jej je to na žalúdok ťažké, neviem, každopádne odvtedy zatiaľ žĺtok nedávame a skúsime možno keď bude mať rok....
@zuzulienkaaaa zdielam s tebou nazor, ze ho skusime neskor. Nema to zmysel, ked jej brusko este odmieta tento typ jedla.
@zuzulienkaaaa nam tak povedala doktorka, ze vajicko staci davat az tak, ked bude mat rok. aj tot ak asi chcem urobit. ale raz sa mi stalo, ze som jej dala asi vajecne cetoviny, ale to bola taka vzorka 😀 , ale v pohode to bolo
a takto rastieme my...už mame 7zubkov 8mi na ceste....malinky už račkuje jujuj ,dnes sme sa naučili kyvat hlavkou že niie nie a robime tapi tapi.......babi vaše bambule krasnerastu,,,ja čim je mali vešči tim mam menej času tu chodit...teraz haja tak som tu kuk urobila....i my sme kukali to plavanie v telke je to čosi užasne...a aj my by sme chceli chodit ale za A nemam vodičak a je to kus od cesty tam cestovat.....čo sa tika stretka je mi to uto ale hadam kym oslavia drobci ročik tak sa spozname i osobne nerada by som prišla o take super žienky ako su tu na tej našej stranočke.....
@kajkovajanka my sme skušali dat žltok no vyplul,,,nechce nedam ......inak baby v čom vam spavaju detički...bo mi mame možno kolo 18stupnov v spalni a maleho v noci 3krat prezliekam čo je celi mokry a to spava iba v bodoch a teplačkoch 😵
@vicki2012 čo babikam nechuti to do nich netlačme.......rozumne 😀
V noci bola Emka nervozna ☹ rano pozeram a prerezal sa jej 5.zub 🙂
@bboossoorka krasny je malinky ako vyrastol velmi za tu chvilu co som ho tu nevidela. 😉
zienky dnes posledny nakup na zimu.supeeer kupila som dve baranicky malej ale take krasne cena ze 10e 😒 uz mame konecne vsetko 🙂
@bboossoorka kraaasne deticky 🙂 kolko by uz mate zubkov? my este ani jeden 🙂
dobre nie sama sebe som sem napisala dobre mi to uz hrabe na tej materskej 😀
inak mamicky...uz druhu noc mame pri druhom nocnom kojeni priserny problem,maly mi asbolutne odmieta prsnik, nechce sa prisat,krici,place...tak neviem co myslite, co mam robit?
vyzera to tak ze sme prekonali šiestu chorobu.... 😒 Emka mala 2 dni horucky az do 39,0 ☹ bez inych priznakov a dnes na chrbatiku vyrazticky...aspon to mame uz za sebou 🙂 a idu nam zuby ale nie a nie sa predrat von....jooooj este sa natrapime 😒 😒
@bboossoorka aky zlaty je Tobiasko a ako uz vyrastol 🙂
@bboossoorka ja odpadnem, ze osem zubov 😀 a ten moj stale strbavy 😀 vcera vecer po kupani skusil novy prikrm .. telovy krem 😅 a to som bola stale pri nom, netusim, kedy ho chytil do ruk a uz ho mal plne usta... este nekakal, tak neviem, cakala som, ze sa z neho pokadi 😵 a v noci bola sranda, smial sa zo sna na plne pecky, netusim, co sa mu snivalo 😎

@zapka21 takze Vas neockovali???? Ako to?
@nusiki my sme boli 10:45, ale od oktobra bude plavanie pondelky a piatky o 8:30 (myslim) a 10:45. A netreba sa hlasit dopredu. Len prides, alebo neprides :D