Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte tak sa pridávam aj ja, zatial nepotvrdene Dr. ale niekolkými testikmi, kedze tomu stale nemozem uverit robim si skoro kazdý den a pomaly to silnie. 🙂 Pridávam sa aspon sem, lebo manzel to zatial nechce nikomu povedat, kedze to nie je potvrdene. Podla poslednej MS by som mala mat TP 25.1.2017.
Ahojte dievčatá, aj ja sa nesmelo pridávam do klubu. Som rada, že som našla túto tému, už dlhši som ju hladala 🙂. Podľa MS mi vychádza termín 12.1.2017 (neskutočné ako ten čas letí, že 2017).
Ja som už bola u Dr asi ped 2 týždnami, ale to len aby som sa mohla rýchlo hlásiť na kontrolu so štítnou.
Príznaky sprvu boli (krče, napnuté prsia) no teraz vôbec. A s jedlom? Možno bolo trochu nechutenstva, ale teraz je to OK. Zatial ani nevolnosti. Uvidíme. S manželom sa veľmi tešíme a každý deň sledujeme, naša prvá skúsenosť 🙂
Ahojte zienky...Ako sa citite? Ja som celkom v pohode,az sa cudujem,akurat sa strasne rychlo zadycham aj pri malickostiach 🙂 a krize ma bolia neskutocne...my s priatelom sme tiez este nikomu nic nepovedali,jedine som nevydrzala a vcera som kamoske ukazala testy,tak sa tesila 🙂
@majaon neboj sa, určite je všetko OK 🙂 Mne pri prvých dvoch nebolo nič a krásni chlapci sú to 😉. Teraz mi nie je dobre a tiež mám obavy, či je všetko OK... Ďalšia kontrola až 14.6., tak musím vydržať. Ale pri prvej kontrole mi ani tlak nezmeral, ani krv nezobral, ani moč neskontroloval, tak som nervózna z toho trochu.
@lenkavalkova ani mne absolutne nic... ani len termin porodu mi nepovedal...iba ze jedno zijuce embrio a to bolo vsetko, kontrola o 3 tyzdne - co je uz 2.6. v mojom pripade...to budem 10-ty tt... a pytala som sa sestricky, ci mam doniest moc, sak pri prvom som to furt nosila a ze nie, ze doktor ma zas len pozrie, ci rastie fazulka a vsetko ostatne ako aj knizka zacne riesit po 12 tt... ze unho je to tak... tak hadam bude vsetko ako ma byt... 😉 tak aspon teraz viem, ze nie som sama... 😀
@kukulienka83 ahoj, aj mna to trochu povzbudilo, ze nie som sama, ale moc sa mi to nepozdava, lebo ten moj moc uz na pohlad nevyzera dobre, normalne tam tu bielkovinu vidim.. Ja to nechapem, ze ani moc nezoberu! A mne ani nepovedal, ze najblizsie by mi krv chcel brat, takze uz asi ani to netreba.. Ja som napr. musela vysadit Bisomerck a on ze to je v pohode... tak ja uz neviem potom. Okrem toho mam uz 37 rokov, ale podla neho ziadne z tych zakl. vysetreni nie je potrebne uz len fakt dufat, ze vsetko bude ako ma byt aj bez poriadneho vysetrenia. Ale urcite bude. Nebudeme sa predsa dopredu stresovat ,) Radsej sa tesme a vymyslajme mena :D
@lenkavalkova no ved to, ani mne nepovedala nic, co by mi mali robit, ze vsetko az v 12 tt...a potom aj knizku dostanem... ze teraz ked pridem, tak len dr. pozrie cez utz ci fazulka rastie.. 🙂
@kukulienka83 Ja si pamätám, že pri prvých dvoch deťoch, keď som prišla prvý krát, tak ma objednal hneď na krv a keď prišli výsledky a potvrdili tehotenstvo, tak mi hneď dal tehotenskú knižku a dávala som aj moč, aj tlak mi merali, aj ma vážili. Ale to ubehlo už 9 rokov odvtedy. Teraz sa to všetko robí asi až v tom 12tt 😕 .
@lenkavalkova no ja som pri prvom mala inu lekarku...tak to tiez riesila vsetko hned... su to 2 roky... ale tak kazdy dr. po svojom...nevadi...neboj, vsetko bude naporiadku a v januari budeme pestovat zdrave babatenka... 😉
@lenkavalkova ahoj Leni 😊 Inak to iste aj u mna..vo stvrtok som bola na potvrdenie tehu, urobil sono, povedal, ze vsetko je ok, tehotenstvo je vnutromaternicove 6tt+4 a velkost zodpoveda..koniec..predpisal duphastov, kyselinu listovu a znova mam prist o mesiac, 15.6., kde mi budu robit odbery atd. 😊 Som rada, ze nie som sama, uz som sa zlakla..😊
@lenkavalkova dakujem za povzbudenie 🙂 utesujem sa tym,ze kazde tehu je ine,tak stale dufam,ze na bud. kontrole - 30.5. bude uz nieco vidno,len to cakanie uf 😒 ...
inak baby ja mam tiež uplne slabé príznaky, tiež som z toho v rozpakoch, len brucho mam nafuknuté ako pred ms, občas ma pobolieva a prsia uplne minimalne cítim, ale ešte kojim tak neviem, ja som sa ešte ani neobjednala k doktorovi, ešte počkam. Inak baby tretočakatelky ako ste na tom s oblečením, lebo mna rifle už normálne tlačia, ja som nafuknuta ako balon 😉 no je fakt že rifle som mala tak akurát ale neviem teda, dúfam že nebudem ako vzducholod ved do januára ešte ďaleko 😠
@veronikapodolska ahoj,no ja prsia vobec necitim,a co sa tyka brucha,tiez je nafuknute a uz hocico neobleciem 😝 ale to ma trapi najmenej 😉
@veronikapodolska Hah veronika prave som si bola kupit novu podrdu, samozrejme vacsiu a rifle ma tlacia, citim sa v nich strasne napratana a to papam malo, lebo od zaciatku mam nechutenstvo :D Pri prvych dvoch som pribrala 27kg, ale toto vyzera na novy rekord :D Inak som normalnej stihlejsej postavy ;)
@lenkavalkova uf, tak to ja som pri prvej 9kg a pri druhej 15kg ale teda bolo mi dosť zle pri oboch až pomaly do 20tt a teraz mi zatial nie je zle, len som nafuknutá, tak uvidíme 😉
Ja som pri prvom jedla stále palacinky a vlastne všetkého veľa a 27kg. Pri druhom len paradajku a papriku a tiež 27 kg 😅 . Všetko zišlo dole samé hneď okrem nejakých posledných 4 kg, s ktorými som sa trošku potrápila. Ale teraz mám obavy, lebo vekom to ide stále ťažšie a ťažie, takže sa musím prísne strážiť, aby som potom nemusela vymeniť komplet celý šatník 😀
Pridávam sa k tejto milej skupine...síce doktor má ešte nevidel...ale prsia citlivé a brucho mám nafúknuté ako balón... všetkým nám gratulujem...😂
no ked ste tu o tej vahe zacali...ja som pri prvom 29 kg...a teraz ratam, ze to bude podobne... pretoze furt melem tou hubou...aj si hovorim, nezer furt, ale mne ked daco zachuti, ja to neviem odolat... ale tiez po porode bolo za 3 mesiace vsetky tehu-kila dole 😎
tak sa spolieham aj teraz, ze to tak bude... 😀
Ako to tu citam vacsinu z nas nafukuje (lutujem svojho manzela 😂 ), no ja mam brucho ako keby som bola v 3-4 mesiaci. Nechapem tomu, este pred dvoma tyzdnami som si dala tricko a vsetko bolo ok, no teraz uz je tricko obtiahnute ( bezne nosim M-L) A to ani vela nejem, sladke vobec, skor mam STRASNU chut na stavnate ovocie. A este mavam krce v podbrusku, hlavne rano. Nevolnosti nemam, tie som nemala ani pri prvom tehu. A co sa tyka vahy tak vtedy to bolo +20kg, teraz to hadam nepresiahnem 😊
Ahojte, pridávam sa moje dnešné zistenie podľa testu, termín by som mala mat 21.1.2017 . Toto je moje druhé tehotenstvo. K lekárovi pôjdem neskôr. Moje príznaky boli ospalá a citlivá na vône.
Ahojte. Pridavam sa k vam. Toto je moje druhe tehotenstvo som z marcoviek 2009. Teraz po vypocitani nam vychadza 14.januar 2017. Zajtra idem k lekarovi ci je vsetko ok. Pred pol rokom som mala mimo maternicove tak mam kustik obavy, ale je tam znacny rozdiel. Prsia mam len teraz v 6 tt.uz 8smicky naliate a citlive. Iba by som spala a zacina mi byt zle 😢 pri prvom mi bolo 5 tyzdn.zle ale tak ze som chudla rapidne. Snad to nebude aj teraz lebo to bolo strasne zit furt v objati wc misi 😝
Vobec neviem pit kavu fuj a nemozem citit vone...
Citite uz aj vy priznaky?

Aj ja som z Februaroviek 2014 🙂