icon

Je tu niekto z Kežmarku a okolia?

katkka
20. sep 2008

je tu niekto z kezmarku ☹ ???

Strana
z2
emia
12. dec 2009

ahojte, ja som tiež prisťahovalkiňa, ale bývalasom v Ľubici so svekrovcami, našťastie už sme sami. Mam z tamade manžela, sem tam tam aj chodíme. A ty Jigsaw su už asi aj porodila však? Ak nie už sa ti to kráti. Kde asi bývaš, lebo ja mam svokrovcoch 😠 na obrinku. 😉

vierapp
14. dec 2009

aho emia, tu už nikto nechodí skús mrknuť na baby tuning poprad 5 sú tam baby aj s okolia kk aj ja som tam prešla

viera22
27. aug 2010

ahoj chodí tu ešte niekto?

mafia102
27. aug 2010

@viera22 skus temu Porod v KK alebo PP

viera22
27. aug 2010

no skúsim

zuzkaremiaska
13. sep 2010

AHOJTE.AJ JA SOM Z KK,ALE OD JANUÁRA BÝVAM V ĽUBICI, ALE V KEŽMARKU SOM DOSŤ ČASTO. POTREBUJEM TOTIŽ SPOLOČNOSŤ A TU V ĽUBICI NEMÁM SKORO NIKOHO. P.S. KOČÍKOVAŤ SAMA MA NEBAVÍ. MAJTE SA. ZUZANA

anickamaros
13. sep 2010

ahojte

@viera22 a kde byvas ze si nemozes najst kamosku? som len zvedava dufam ze sa nenahnevas

viera22
15. sep 2010

@anickamaros ahoj ... no presťahovala som sa po svadbe do lendaku

katarina104
7. okt 2010

@visla ahoj som z kk a mám tiež deti sebka a tobka 🙂

katkka
autor
22. okt 2010

@shpirti nie nespoznavam mas strasne malu fotku :D prepac napis ja si spomeniem

katkka
autor
22. okt 2010

no teraz tu zacnem chodit asi castejsie pokusame sa o druhe babo a dufam ze to bude dievcatko a coskoro 🙂 tak drte palceky

srr
1. nov 2010

Je tu niekto priamo z KK byvam tu rok a pol no nikoho tu nepoznam uz sa tu zacinam dost nudit na prechadzkach s mojou princeznickou.....pomooooooc....<3..... ☹ 😎 😀

ketrinka27
3. nov 2010

ahojte ja som z okolia KK a som tehotna a cakam svoje 1. babo, chcem sa spytat ci ste cvicili pocas tehotenstva. ja chcem teraz zacat cvicit v Spišskej Belej je cvicenie pre tehulky.

srr
5. nov 2010

Ahoj ketrinka27 ja som necvicila ,ale nie som ani proti cviceniu mna pri porode len strasne boleli krize myslim si ,ze tym nemozes nic pokazit len pomoct .Ja som priamo z Kezmarku a mam 14 mesacnu Vanesku prajem veeela zdravicka a stasticka..... 😝 😉

katkka
autor
15. nov 2010

ja som tiez priamo z kk byvamme na juhu 🙂 mam 20 mesacneho synceka a teraz dufam cakame dievcatko :P ak nie nevadi len nech je nas druhy certik zdravy .

katkka
autor
15. nov 2010

@ketrinka27 nie necvicila som pri prvom no teraz pri druhom by som aj chcela

zuzkaremiaska
22. jan 2011

Ahojte Kežmarčanky, Ľubičanky. Je tu niekto???

srr
10. feb 2011

Ahojte babenky hladam si pracu v kk neviete o nejakej nejaku predavacku alebo pomocnu kucharku dakujem......<3.......

katkka
autor
2. mar 2011

@zuzkaremiaska ja som tu aj za lubicu aj za kezmarok :D

norikk
2. mar 2011

ja som vytvoril temu pre lubicu....inak ahojte 😀

uhlarka
18. mar 2011

Ahojte. Hladam nejaku kamaratku na kocikovanie po Kezmarku. Pristahovali sme sa tu a nikoho tu nepoznam a samej sa mi kocikovat nasu Zuzanecku nechce :o))

maranat
2. júl 2011

@uhlarka ahoj aj ja som sa tu pristahovala a nikoho tu nepoznam 😒

anjelici
30. sep 2011

ahojte mamicka poradi my nejaka skusena ohladom tehotenstva prosim vas

dadka664
30. sep 2011

Ahojte ja niesom priamo z kk ale okolia
🙂

januska16
4. nov 2012

Najde sa niekto na spoločnú prechádzku z okolia KK?

anjelici
22. jan 2013

ahoj hladam kamaratku z okolia sp.bela alebo kezmarok

stma
29. jan 2013

ahojte, hlásim sa z pp 🙂 predbežný termín 1.9. 🙂

tatrankamoja
12. mar 2015

dievčatá, nechodíte niektorá k mudr. Erike Sperkovej - stomatológ - súrne potrebujem tel. číslo......

Strana
z2